Bu cuma aşılama yapılacak. +12 gün sonra belli olur. Aşılama da şans düşük ama beni çok sevindiren şey günde 1 Klomen ile bir folikülümün oluşmuş olması. Amh:5.8 ama klomen e dirençli olabilirdim. O zaman hormon iğnesi kullanacaktım. Böyle bile iyi geldi bana. 2 ay üst üste kistin var lafından sonra iyi geldi bu bana. Buna da şükürHaftaya cuma mı bu cumamı öğrenecen canım Rabbim hayırlısıyla can verir inşallah o yumurta na hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Evet canım 1 klomene bile vücudun tepki vermiş 2 tane içseydin demekki daha çok yumurtan olacaktı Rabbim tez vakitte evlat sahibi yapar inşallahBu cuma aşılama yapılacak. +12 gün sonra belli olur. Aşılama da şans düşük ama beni çok sevindiren şey günde 1 Klomen ile bir folikülümün oluşmuş olması. Amh:5.8 ama klomen e dirençli olabilirdim. O zaman hormon iğnesi kullanacaktım. Böyle bile iyi geldi bana. 2 ay üst üste kistin var lafından sonra iyi geldi bu bana. Buna da şükür
Canım benim bende çok mutluyum Buna da şükür. Aşılama da şans düşük ama kısmet artık bakalım bu ilk tedavim.Evet canım 1 klomene bile vücudun tepki vermiş 2 tane içseydin demekki daha çok yumurtan olacaktı Rabbim tez vakitte evlat sahibi yapar inşallah
Benim değerler herşey normaldi ilk klomende çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldım ama düşük yaptım korunmadım hamile kalamadım hamileliği çok istediğim için günde iki tane alıyorum şimdi gene iğnesiz deneyecezCanım benim bende çok mutluyum Buna da şükür. Aşılama da şans düşük ama kısmet artık bakalım bu ilk tedavim.
Vardır bunda da bir hayır. Hayırlısı olsun arkadaşım buradan haberleşelimBenim değerler herşey normaldi ilk klomende çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldım ama düşük yaptım korunmadım hamile kalamadım hamileliği çok istediğim için günde iki tane alıyorum şimdi gene iğnesiz deneyecez
Yazarım canım gidişatı buraya klomenin 2. Günü bugün Rabbim herkese hayırlı hamilelik nasip etsinVardır bunda da bir hayır. Hayırlısı olsun arkadaşım buradan haberleşelim
bende öyle.. regl oldum 4. günüm.. seni merrak ettim.
hertürlüsü zor gerçekten. ben aynıyım.. klomeni bıraktım. adetim yeni bitti pazartesi belki bir kontrol için giderim . 10. günüm ama olsun bi bakılsın prolaktin ne alemde diye.. onun dışında değişen bir durum yok.. .. cok yoğun çalısıyorum bir yanden stres br yandan olacak olmayacak düşünmemeye çalıssam da aklım elbette meşgul.. eskisi kadar büyütmüyorum o ayrı .. haberleşelimSağol canım öyle deme herşeyde var bi hayır şimdi psikolojik düşükten sonra hamile kalamıycam diye korkum var olursa da düşecek diye korkum var böyleside zor napıyosun neler yapıyorsun bebiş için akışamı bıraktın
Düşükten sonra bi ay denedik olmadı bizimde strese girdim kocamda çocuk diye tutturdu klomen kullanıyorum bugün 4. Günüm nasip inşallah olur birer bebişlerimiz .bu sabahki hapı içmeyi unuttum ama sıkıntı olmaz inşallahhertürlüsü zor gerçekten. ben aynıyım.. klomeni bıraktım. adetim yeni bitti pazartesi belki bir kontrol için giderim . 10. günüm ama olsun bi bakılsın prolaktin ne alemde diye.. onun dışında değişen bir durum yok.. .. cok yoğun çalısıyorum bir yanden stres br yandan olacak olmayacak düşünmemeye çalıssam da aklım elbette meşgul.. eskisi kadar büyütmüyorum o ayrı .. haberleşelim
İnşallah amin bende ikinci klomen başlayacağım genelde ikinci de hamile kalmış insanlar az umudum o Yönde bakalım nasip artık gerisiKendimden son haberleri yazayım :) Ben ikinci ay yine klomen kullandım, doktor yumurtalar çok iyi gelişmemiş rahmi inceltmiş vs vs dedi 10. Gün. Bir 5 gün daha klomen kullan dedi. Dayadı klomeni yani :))) e2 sonucuna göre çatlatma iğnesi günü belirledi. Ama rahim çok hazırlanmamış dediği için vurunmadım. Çok akıllıyım yasonuç olarak adet tarihim geldi,bir hafta boyunca bir türlü tam sökülemedi. Yine dış gebelik yaşıyorum sandım öldüm öldüm dirildim. 1 hafta gecikmeli adet oldum. Sanırım ovitrelle yapmadığım için oldu. Bu ay bıraktım :) Hepimiz için hayırlı bebişler nasip olsun tez zamanda
İnşallah olumlu olur sizinİnşallah amin bende ikinci klomen başlayacağım genelde ikinci de hamile kalmış insanlar az umudum o Yönde bakalım nasip artık gerisi
Amin cümlemizin inşallahİnşallah olumlu olur sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?