cok haklısın cnm belkıde olsa suan daha cok uzulecektık belkıde ılerıde olması hayırlı blkıde hıc olmaması bunu allah bılıo allah hepımıze hayırlısını versn hayırlı saglıklı bebekler versn zamanında1.5 sene oldu ama 5 aydir takmamayi ogrendim maleseeeefff... birde 2 senedir cocugu olmayan her yolu deneyen bi arkadasim hamile kaldi dedim ki demekki herseyde bir hayir varmis ve herseyin zamani sonra biraktim dusunmeyi
cok haklısın cnm belkıde olsa suan daha cok uzulecektık belkıde ılerıde olması hayırlı blkıde hıc olmaması bunu allah bılıo allah hepımıze hayırlısını versn hayırlı saglıklı bebekler versn zamanında
Ben en son 30 temmuzda adet olmuştum hala olamadıgım için klomeni kullanamadım yumurtlama olmadıgı için test yapmıyorum yrn dr mi gitsem acaba
Kullansammı acaba kendiliğinden gelsin istiyorum kafam karısıkGiderseniz söktürücü verecek
Kullansammı acaba kendiliğinden gelsin istiyorum kafam karısık
eğer adet kanaman az geldiyse gebelik de olabilir. sağlık ocağında bi kan tahlili yaptir için rahat etsinmerhaba arkadaslar esımle yaklasık 1 senedır bebek ıstıyoruz ıkımızdede sorun olmadıugı halde olmuyo fakat sıze baska sorum olacaktı adetım 4 gun gecıktı ve sonrasında 3 gunluk suren adet kanaması yasadım cok yogun degıldı ve adetım 3 gun surdu normal adetım 6 gune yakın surerdı goguslerım cok dolgunlasmıstı ben bunu adet donemınden dolayı oldugunu sanmıstım ama adetım bıttı hala gosuslerım cok buyuk ve dolgun sızce hamılemıyım ? smdıden tesekkurler
cok tesekkur ederm cnm yanı az veya coklugunu anlayamadım normal adet kanaması gıbı cok gelmedı ama cok az da gelmedıeğer adet kanaman az geldiyse gebelik de olabilir. sağlık ocağında bi kan tahlili yaptir için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?