klomen kullanmak adeti geciktirir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi news
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

news

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
21
0
36
Çanakkale
arkadaşlar en son 13 şubatta adet oldum , hala gelicek gibi belirti yok korkuyorum acaba klomen , glukofen , corasprin gibi devamlı ilaç içtiğim için haplardan kaynaklanan gecikme olablir mi?normalde de düzenli değildir adetim hiç gününde olmadım ama burda klomen kullananların adeti düzensiz olsa bile gününde adet olduklarını okudum merak ettim acaba benim gibi olan var mı?

benim adetletim düzenli olmasına rağmen klomen kullandığım aylarda 4-5 gün kadar gecikti. ilacı kullanırken 5 tane yumurtam oluşmuştu ve dr adet gecikmesinin bu yüzden olduğunu söylemişti. çünkü 5 yumurtada aynı anda oluşmuyo, son yumurtlamaya göre adet oluyosun sanırım. ama sonraki aylarda normal seyrine dönmüştü.

arkadaşlar en son 13 şubatta adet oldum , hala gelicek gibi belirti yok korkuyorum acaba klomen , glukofen , corasprin gibi devamlı ilaç içtiğim için haplardan kaynaklanan gecikme olablir mi?normalde de düzenli değildir adetim hiç gününde olmadım ama burda klomen kullananların adeti düzensiz olsa bile gününde adet olduklarını okudum merak ettim acaba benim gibi olan var mı?

hayır adet gecikmesi yapmaz,ama sende bir pkolusun galiba,benimde bu ilacı kullandığım bazı aylarda gelmezdi,farlutalla getirtirdim

Merhaba bende klomen kullandim 2 ay bu ay tekrar kullanicaktim bende polikistik over var bu arada fakat 22 mayista adett olmaliydim henuz olmadim doktorum adetin 4. Gunu gel demisti fakat adet olmadigim icin gitmed siz ne yapmistinuz ne yapmaliyim

Back