Klomen kullanlar lutfen yardmci olun

DilanOkten

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
14
43
3
30
7 8 gundr klomen kullanıyorum kahverengi akıntı gördüm we karın ağrısı sizce bu klomen yan etkisi mıdır

Canım bi Dr a git bence bende kullandım klomen ama kahverengi akıntım olmadı. Karin agrisi normal çünkü yumurta büyüyor. Rabbim hayırlısıyla anne olmayı hepimize nasip etsin inşallah

Eşimle bizde bebiş istiyoruz inşaallah. Doktora başvurduk araştırdık çok memnunlar. Gerekli tahlilleri falan yaptı eşim ve bana. Herhangi bir sorun bulunmadı. Normal herşey. Klomen kullanıyorum bugun 4. Günüm kasık Ağrı'larım başladı doktora sorduk yarın gelin dedi. Yarın gidicez bakalım. Acile gittik idrar da enfeksiyon çıktı doktorumda hiçbir ilaç kullanmayın bol bol su iç yarın gel bakayım dedi. Rabbim inşaallah bebiş nasip eder. SiZler ilk klomen kullanmada hamile kaldınız mı???

Bugun ovıtrelle iğne kullandım bugünden sonra inş herşey daha güzel olur

Canım bende klomen kullandım sonrasında çatlatma iğnesi oldum ama malesef gerceklesmedı hamılelık .dotorum ılk ay olmaması normal zaten dedı. uc ay devam edıcez yıne olmazsa bu sefer derın caplı bı tahlıl tedavı yaparız dedı. hayırlısı olsun saglıkla olsun da yeterki.ınsallah hamıle kalırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…