• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanırken yumurta çatlaması

Enm89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
698
783
33
Merhaba hanımlar, tecrübeli arkadaşlara bir sorum var. 1 senelik denemeye rağmen çocuk sahibi olamadık. Normalde bende veya eşimde bir problem yok. Yumurtlamayı idrar testi ile takip ediyordum şimdiye kadar her ay düzenli olarak yumurtlama oldu. Doktor bu ay klomen verdi adetin 3.gününden itibaren 5 gün kullandım. 10.gün kontrole gittim 2 yumurta oluşmuş yaklaşık 17mm. 14.gün tekrar gideceğim çatlama olup olmadığını kontrol edecek. Bu aşamada çatlama olmamışsa iğne verir mi? Kullanmam gerekir mi? Ne diyorsunuz?

4 kez kullandım klomen. Igne yapılması iyi bir sey. O igneden 36 saat sonraya iliski veriliyo ve yumurta ile spermler karşılastırılmaya calışılıyor. Benim doktorum 2 tane gelişmiş yumurta olmadan yapmadı iğne. Ben 2 kez iğne oldum 2 kez olamadım. Bence iğne olması daha iyi bazen catlamayan yumurta olabiliyo kiste dönüşebiliyo.

Peki iğne ile çatladığında normal çatlamaya göre gebelik olasılığı artıyor mu?

2ser tane catlatma ignesi oldugum halde yine catlamadi yine catlamadi pkos arti catlama problemi var bendede bu ay bende dr gitmeden klomen kullandim kendiliginden catlar belki nasip virsuten dolayi asilamam iptal olunca kist olmadigini bildigim icin klomen kullandim bu ay duphaston yarin bitecek ins. hastalanmam bu hafta

2ser tane catlatma ignesi oldugum halde yine catlamadi yine catlamadi pkos arti catlama problemi var bendede bu ay bende dr gitmeden klomen kullandim kendiliginden catlar belki nasip virsuten dolayi asilamam iptal olunca kist olmadigini bildigim icin klomen kullandim bu ay duphaston yarin bitecek ins. hastalanmam bu hafta
İnşallah bu sefer olur sizle birlikte tüm bekleyenlerin. Aşılamayı doktor mu iptal etti? Bende olmazsa bu ay gelecek ay için aşılama denemeyi düşünüyordum ama onun için uygun bir doktor bulmak lazım.

İnşallah bu sefer olur sizle birlikte tüm bekleyenlerin. Aşılamayı doktor mu iptal etti? Bende olmazsa bu ay gelecek ay için aşılama denemeyi düşünüyordum ama onun için uygun bir doktor bulmak lazım.
amin insallah o uygun dr iste benimde sehir disindaydi tam 23 martta bilet almistimki ucaklar iptal oldu sehir yasaklari geldi mecbur kaldik iptal etmeye

Back