Klomen kullanırken ilişkiye girme

hilal58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
4
0
40
Arkadaşlar doktor bana klomen verdi bittikten sonra bir hafta sonra eşimle beraber olmamı söyledi,ben ilaç bitmeden eşimle beraber olmamda bir sakınca varmı,illa ilaç bittikten bir hafta sonramı beraber oalcağım

ilaç kullanırkende beraber olabılırsın sakıncası yok dıye bılıyorum ilaç bıttıkten sonra bırer gece arayla beraber olursun yumurtaların gelışmesı için verılır klomen umarım yardımcı olabılmışımdır

ilişki adetin bitiminde başlayabilir bi sakıncası yok diğer ay edet olana kadar gün aşırı ilişkide bulunun kısmetse olur inşallah

arkadaşlar bir sorunummm vaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr......çocuk istiyoruz ancak 1 yıldır olmuyor.ara kanamalarım var.sebebini bilinmeyen ve hormonal olduğunu tahmin edilen....ilk ultrasona girdiğimde herhangi bir kist falan yokken klomen adlı yumurta geliştirici ilacı kullandım ve 2 aydır bu kistle yaşıyorum..en so gittiğimde ultrasonda bakarken doktor karnıma öyle bir baskı yaptı ki anlatamam o da sinirlendi artık .en son artık ankaraya git sen dedi......kist bir türlü küçülmüyor.bir de bu bela oldu başıma.kisti eritmek için doğum kontrol hapı dahi kullandım.düşünsenize bebek istiyorum ancak doğum kontrol hapı kullanıyorum......

canım kist hakkında hiç bişey bilmiyorum sana yardım edemedim ama doktorun bana iyi gibi gelmedi bence sen kendine uzman bi kadın doğumcu bul ona muayne ol böyle durumlarda doktor kontrolünde olmak çok önemli

merhaba bayanlar bende bu ayilk defa klomen kullandım bakalım yarından sonra doktora yumut-rtakarın durumunu bakmaya gidecegiz işallah ii olurumda bebişmolur bende pko hastasıyım bana klomen kullanıp olumlu veya olumsuz nasıl durumlar yasanıyor ne oluyor bilgisiolan varsa ne olur bana anlatsın

bende klomen kullanmştım bana adetten sora gün aşırı 10 gün ilşkiye gir demşti..her gün olmadı ama şükür hamileym şimdi.

Merhaba arkadaslar ben klomen kullanmaya baslayalı uc gun oldu.adetımı ucuncu gunu kullanmam gerektıgını soyledı normal sekılde adet kanaması gorurken klomenı kullanmaya baslayınca kesıldı acaba bu neden ılerı gelebılır.buarada bır arkadas bende kıst var o buyuyo dıye yazmıssın ve gecmıyo demıssın.buyuk ıhtımalle cıkolata kıstıdır ve dogum kntrl hapıyla gecmez amelıyatla alınması gerekır.sen ıyı bır dra gorun carene bak kardesım.ben bır senedır ugrasıyorm..allah herkesın gonlune gore versın..

Slm ben yeni katildim size bu ay klomen ayrica bal karisimi kullaniyorum insallah bu sefer ciftt cizgiyi gorurum

Slm ben yeni katildim size bu ay klomen ayrica bal karisimi kullaniyorum insallah bu sefer ciftt cizgiyi gorurum

bende ye4nı katıldım arkadaslar klomen ovıtrelle prengly catlama ıgnelerın de hepsını oldumn sımdı tekrar klomen kullanıorum bıtkısel onerılerı olan varsa yazsın arkadaslar

arkadaşlar bir sorunummm vaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr......çocuk istiyoruz ancak 1 yıldır olmuyor.ara kanamalarım var.sebebini bilinmeyen ve hormonal olduğunu tahmin edilen....ilk ultrasona girdiğimde herhangi bir kist falan yokken klomen adlı yumurta geliştirici ilacı kullandım ve 2 aydır bu kistle yaşıyorum..en so gittiğimde ultrasonda bakarken doktor karnıma öyle bir baskı yaptı ki anlatamam o da sinirlendi artık .en son artık ankaraya git sen dedi......kist bir türlü küçülmüyor.bir de bu bela oldu başıma.kisti eritmek için doğum kontrol hapı dahi kullandım.düşünsenize bebek istiyorum ancak doğum kontrol hapı kullanıyorum......
Hayıt tohumu iç canım sabah akşam 1 bardak ise yarıyor benimde kistim vardı 15 günde gitti.

X