klomen kullanıp yumurta oluşup yinede hamile kalamayanlar..

O kadar cok varki. Hangi birini yapcaz yalniz incir gercekten yumurta buyutup catlatiyor o kure inaniyorum sogan suyuda rahme iyi geliyor surup gibi ben bal ari sutu probolis denicem cok iyi gliyormus oyle yaziyor

Caksir ne ise yariyo nasil yapiliyor canim
Valla çakşır otu var onu alıp kaynatıyosun erkeklerin sperm hareketliliği ni arttırıyor sende içebilirsin ama tadı odunsu çok pis aktarlar tarif ediyo ben bu defa otu değil suyu satılıyor öyle alıcam doğru bi sürü var o yüzden insan sıkılıyor

merhaba kızlar Bende bugun doktora gıdıp husrana ugrayanlardanım 14 gun olmasına ragmen 10 mm 1 tane ve dahada kucuk yunurtacıklar olusmus ama yumurtalıklarımdakı kıstelrı ben bıle gordum cok fazla pko oldugu ıcın sanırım doktor klomene yanıt vermemıs yumustalıkların dedı onunla olmucak dedı baska bı tedavı onercek ama 17 snden snra gun asırı ılıskı dedı ben sımdı napıcam ya doktor ne dozu cıkarttı ne ıgne verdı 1 ay bekle dıyo gebelık olmassa baska merkeze yonlendırcem dıyo napıcam ben sımdı kızlar
canım aylar önce buraya hüsran diye yazmışsın çok şüküür rabbim yanında olmuş hamile kalmışsın :) tedavini yada doktorunu mu değiştirdin yada neler kullandın canm.

Valla çakşır otu var onu alıp kaynatıyosun erkeklerin sperm hareketliliği ni arttırıyor sende içebilirsin ama tadı odunsu çok pis aktarlar tarif ediyo ben bu defa otu değil suyu satılıyor öyle alıcam doğru bi sürü var o yüzden insan sıkılıyor
Bende denicem fadasi olur insallaaah tesekkur ederim canim bnim pharmaton alcam esimle kendi,ize vitamin

canım aylar önce buraya hüsran diye yazmışsın çok şüküür rabbim yanında olmuş hamile kalmışsın :) tedavini yada doktorunu mu değiştirdin yada neler kullandın canm.
Evet canım cok sukur doktorumu degıstırdm ama oda bana aynı tedavıyı uyguladı klomen verdı takıbını guzel yaptı bızde yumurtlama gunlerını degerlendırdık ve hamıle kaldım nasıbımız bu zamanmıs doktor pek bısı yapmadı aslında

Evet canım cok sukur doktorumu degıstırdm ama oda bana aynı tedavıyı uyguladı klomen verdı takıbını guzel yaptı bızde yumurtlama gunlerını degerlendırdık ve hamıle kaldım nasıbımız bu zamanmıs doktor pek bısı yapmadı aslında
Rabbim hayırrlısıyla kucagınada almayaı nasıp etsın ınsaallllaaahhhhhh:emir_bebek:
Darısıda başımıza olsun inşallahhhh :KK22: bendede pko var ılk adetımden berı. ılac destegı olmadan yumurtam olmuyo klomen kullandım yumurtam olusmus 2 tane ama dollenme olmadı sanırm adetımde 4 gun gecıktı suan ne bebek var ne adet doktora gıdıcem bakalım ınsallah kıst olmamıstır :KK17::KK17:

Ya bende pkoyum klomenle yumurtam gelisiyor hsgde cekildim tuplerim acik esimde de sorun yok bi turlu dollenme gerceklesmiyor napacam bilmiyorum

Ben adetin 3. Günü dr gittim yumurtlar gayet sağlıklı kist miyom yok dedi. Klomen kullandım. Ve 1 kasımda adet oldum ama yok öyle bir sancı
Resmen doğum sancısı çektim acile zor gitrim akşama tekrar başladı sancık bitmek bilmedi
Eşimde kızdı bir daha o ilacı kesinlikle kuşşanmıcaksın dedi.
Kullanmadım süt buharına oturdum aralık ayında adet sancılarım azaldı şükür. Bu ay tekrar denicem süt buharını kısmet allah dilediği zaman hayırlı bir vakitte benide anne yapr diye dua ediyorum.

X