- 31 Ağustos 2015
- 12
- 0
- 38
altarnatif olarak bişi kullanıyormusun canımamiiiinnn cok tesekkur edeim insallah korkma Allah izniyle olacakkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
altarnatif olarak bişi kullanıyormusun canımamiiiinnn cok tesekkur edeim insallah korkma Allah izniyle olacakkkk
O kadar cok varki. Hangi birini yapcaz yalniz incir gercekten yumurta buyutup catlatiyor o kure inaniyorum sogan suyuda rahme iyi geliyor surup gibi ben bal ari sutu probolis denicem cok iyi gliyormus oyle yaziyor
Valla çakşır otu var onu alıp kaynatıyosun erkeklerin sperm hareketliliği ni arttırıyor sende içebilirsin ama tadı odunsu çok pis aktarlar tarif ediyo ben bu defa otu değil suyu satılıyor öyle alıcam doğru bi sürü var o yüzden insan sıkılıyorCaksir ne ise yariyo nasil yapiliyor canim
canım aylar önce buraya hüsran diye yazmışsın çok şüküür rabbim yanında olmuş hamile kalmışsın :) tedavini yada doktorunu mu değiştirdin yada neler kullandın canm.merhaba kızlar Bende bugun doktora gıdıp husrana ugrayanlardanım 14 gun olmasına ragmen 10 mm 1 tane ve dahada kucuk yunurtacıklar olusmus ama yumurtalıklarımdakı kıstelrı ben bıle gordum cok fazla pko oldugu ıcın sanırım doktor klomene yanıt vermemıs yumustalıkların dedı onunla olmucak dedı baska bı tedavı onercek ama 17 snden snra gun asırı ılıskı dedı ben sımdı napıcam ya doktor ne dozu cıkarttı ne ıgne verdı 1 ay bekle dıyo gebelık olmassa baska merkeze yonlendırcem dıyo napıcam ben sımdı kızlar
Bende denicem fadasi olur insallaaah tesekkur ederim canim bnim pharmaton alcam esimle kendi,ize vitaminValla çakşır otu var onu alıp kaynatıyosun erkeklerin sperm hareketliliği ni arttırıyor sende içebilirsin ama tadı odunsu çok pis aktarlar tarif ediyo ben bu defa otu değil suyu satılıyor öyle alıcam doğru bi sürü var o yüzden insan sıkılıyor
Evet canım cok sukur doktorumu degıstırdm ama oda bana aynı tedavıyı uyguladı klomen verdı takıbını guzel yaptı bızde yumurtlama gunlerını degerlendırdık ve hamıle kaldım nasıbımız bu zamanmıs doktor pek bısı yapmadı aslındacanım aylar önce buraya hüsran diye yazmışsın çok şüküür rabbim yanında olmuş hamile kalmışsın :) tedavini yada doktorunu mu değiştirdin yada neler kullandın canm.
Rabbim hayırrlısıyla kucagınada almayaı nasıp etsın ınsaallllaaahhhhhhEvet canım cok sukur doktorumu degıstırdm ama oda bana aynı tedavıyı uyguladı klomen verdı takıbını guzel yaptı bızde yumurtlama gunlerını degerlendırdık ve hamıle kaldım nasıbımız bu zamanmıs doktor pek bısı yapmadı aslında
Ya bende pkoyum klomenle yumurtam gelisiyor hsgde cekildim tuplerim acik esimde de sorun yok bi turlu dollenme gerceklesmiyor napacam bilmiyorumEvet canım cok sukur doktorumu degıstırdm ama oda bana aynı tedavıyı uyguladı klomen verdı takıbını guzel yaptı bızde yumurtlama gunlerını degerlendırdık ve hamıle kaldım nasıbımız bu zamanmıs doktor pek bısı yapmadı aslında