Benimde aynı polikistikoverim var lh hormonum ssınıra yakın diğerleri normal yumurtam klomen sayesinde gelişip çatlıyor fakat 2 ay denememize rağmen gebelik oluşmadı cıma günü hsg çekileceğim eşim spermiyografi yaptırdı onda herhangi bir sıkıntı çıkmadı Allaha şükür
Benimde aynı polikistikoverim var lh hormonum ssınıra yakın diğerleri normal yumurtam klomen sayesinde gelişip çatlıyor fakat 2 ay denememize rağmen gebelik oluşmadı cıma günü hsg çekileceğim eşim spermiyografi yaptırdı onda herhangi bir sıkıntı çıkmadı Allaha şükür
inşallah cnm benim Allah gönlüne göre versİnbende aynı durumdayım..2 defa klomen kullandım yumurtam oluştu çatladı ama gebelik yokk..bu 3.kullanışım yarın doktora gidiyorum klomenim bitti bakalım yumurtam oluştumu tekrar..inşallah bu ay bebek haberiyle seviniriz...aminnnn..
Drum çatlatma iğnesine gerek yok senin yumurtaların oluşup çatlayabiliyor dedi hiç iğne vermedi cuma günü hsg çekilicem tüplerime bakılacak sonrada aşılamaya geçicekmişiz tüm hormonlarım normal lh da normal aslında ama tam sınırda daha fazla yükselmemesi gerekiyormuş değerlerim ölçüleli 1 sene kadar oluyor şuan tam değeri hatırlayamıyorumCanım senin LH kaç bide klomenden sonra çatlama iğnesi kullanıyormusun?
merhaba kızlar Bende bugun doktora gıdıp husrana ugrayanlardanım 14 gun olmasına ragmen 10 mm 1 tane ve dahada kucuk yunurtacıklar olusmus ama yumurtalıklarımdakı kıstelrı ben bıle gordum cok fazla pko oldugu ıcın sanırım doktor klomene yanıt vermemıs yumustalıkların dedı onunla olmucak dedı baska bı tedavı onercek ama 17 snden snra gun asırı ılıskı dedı ben sımdı napıcam ya doktor ne dozu cıkarttı ne ıgne verdı 1 ay bekle dıyo gebelık olmassa baska merkeze yonlendırcem dıyo napıcam ben sımdı kızlar
Yok cnm benımkı ılk klomende benı umutsuz yaptı resmen ne dozu artırdı ne iğne verırım dedı hıcbısey demedı 10 mm yumurtayla deneyın diyo bana 1 ay snra test yap dıyo bıde nasıl umut edeyım bu halde olmassa baska merkeze yonlendırcem yanıt vermıyo tedavıye dıyo ilk basta 3 kere denıcez demıstı bana burda okudugum butun arkadasların doktorları oyle yapıyo senın gıbı ılac degıstıryo doz artırıyo ama bu doktoru ben anlamadım gercekten sımdı baska doktor arastıyorum zaten hamıle kalınca doktor cok ama bu konuda uzman degıl demekkı cogu doktor ben onu anladımCanım klomenle tedavi 6 aylık bir süreyi kapsıyor..senin sanırım ilk ayın..bence bir ay bekle diğer ay klomen sayını artırsın doktorun..günde 3yada 4 tane verebilir.. egerki bunada cevap vermezsse büyümezsse iğneye geçecektir..şayet ondada cevap olmazsaa aşılamaya geçilecektir..en son tüp bebek zaten..bu şekilde yorum yapıyorum yanlış anlama benim doktorum bu yolu izliyor şuan..benimde klomende 3. ayım..ilk ay 16mm yumurtam oluştu..2.ay 18-20mm iki yumurtam oluştu ama tutmadı..bu ayda iki yumurtam oluştu 12mm ve 19mm..inşallah bu ay olur diye dua ediyorum..yumurtalarımız pkodan dolayı tembelleşiyormuş..(
Yok cnm benımkı ılk klomende benı umutsuz yaptı resmen ne dozu artırdı ne iğne verırım dedı hıcbısey demedı 10 mm yumurtayla deneyın diyo bana 1 ay snra test yap dıyo bıde nasıl umut edeyım bu halde olmassa baska merkeze yonlendırcem yanıt vermıyo tedavıye dıyo ilk basta 3 kere denıcez demıstı bana burda okudugum butun arkadasların doktorları oyle yapıyo senın gıbı ılac degıstıryo doz artırıyo ama bu doktoru ben anlamadım gercekten sımdı baska doktor arastıyorum zaten hamıle kalınca doktor cok ama bu konuda uzman degıl demekkı cogu doktor ben onu anladım
inşallah burdan sevinçli haber verirsin ben tüp bebek yaptırıcam ama korkuyorum sonucun negatif olmasından?Bn varim 3 klomen denemesi yumurtam olstu catladi olmadi nedeni tuplerim kapaliymisss doktor bey saolsun hic bisey yapmadan verdi k l lomeni 3 ayim bosa gitti hemen deistirdim doktorumu tuplerime bakti ilk is kapaliymisssss acti bugun klomende 4 . Gunum tutar ins bu ay
amiiiinnn cok tesekkur edeim insallah korkma Allah izniyle olacakkkkinşallah burdan sevinçli haber verirsin ben tüp bebek yaptırıcam ama korkuyorum sonucun negatif olmasından?