klomen kullanıp yumurta oluşup yinede hamile kalamayanlar..

Benimde aynı polikistikoverim var lh hormonum ssınıra yakın diğerleri normal yumurtam klomen sayesinde gelişip çatlıyor fakat 2 ay denememize rağmen gebelik oluşmadı cıma günü hsg çekileceğim eşim spermiyografi yaptırdı onda herhangi bir sıkıntı çıkmadı Allaha şükür

Benimde aynı polikistikoverim var lh hormonum ssınıra yakın diğerleri normal yumurtam klomen sayesinde gelişip çatlıyor fakat 2 ay denememize rağmen gebelik oluşmadı cıma günü hsg çekileceğim eşim spermiyografi yaptırdı onda herhangi bir sıkıntı çıkmadı Allaha şükür

Canım senin LH kaç bide klomenden sonra çatlama iğnesi kullanıyormusun?

bende aynı durumdayım..2 defa klomen kullandım yumurtam oluştu çatladı ama gebelik yokk..bu 3.kullanışım yarın doktora gidiyorum klomenim bitti bakalım yumurtam oluştumu tekrar..inşallah bu ay bebek haberiyle seviniriz...aminnnn..

Arkadaşlar merhaba sayfanızı uzun süredir takip ediyorum . 24 yasında 1 yıllık evliyi pakolu olduğumu evlenmeden önce biliyodum ama bigün çocuk isteyeceğim ve pakonun buna engel teskil edeceği aklıma bile gelmemişti açıkçası. 2 adet doktor deneyimim oldu 1. Si acıbadem hastanesi harika hanım ama nedense pek memnun kalmadım 2. Seçimim hisar hastanesi filiz hanım ve şuan kendisinden memnunum.öncelikle geçen ay hastalanmam için duphaston verdi ilaç bittikten 3 gün sonra hasta oldum hastalığımın 3. Günü görmek istedi ve yumurtlama takibine aldı. Haziranın 1 inde gittiğimde yumurtaların büyüyor çarşamba günü gel dedi çarşamba gittiğimde çatlatma iğnesi oldum. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 0.699 çıktı burdan takip ettiğime göre hamile değilim ama adet günümü depakolu olduğum için kestiremiyorum. Doktorum 2 hafta sonra hastalanmazsan gel demişti. O iki haftalık süreç cuma günü dolacak. Sizce test sonucunun değişme ihtimali varmıdır.hastalığın 5. Günü klomen içtim.

İ
bende aynı durumdayım..2 defa klomen kullandım yumurtam oluştu çatladı ama gebelik yokk..bu 3.kullanışım yarın doktora gidiyorum klomenim bitti bakalım yumurtam oluştumu tekrar..inşallah bu ay bebek haberiyle seviniriz...aminnnn..
inşallah cnm benim Allah gönlüne göre versİn

Canım senin LH kaç bide klomenden sonra çatlama iğnesi kullanıyormusun?
Drum çatlatma iğnesine gerek yok senin yumurtaların oluşup çatlayabiliyor dedi hiç iğne vermedi cuma günü hsg çekilicem tüplerime bakılacak sonrada aşılamaya geçicekmişiz tüm hormonlarım normal lh da normal aslında ama tam sınırda daha fazla yükselmemesi gerekiyormuş değerlerim ölçüleli 1 sene kadar oluyor şuan tam değeri hatırlayamıyorum

Merhaba arkadaslar oncelikle hepimize acil şifalar diliyorumm :) ben de pkoluyum ve bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım. Lh hormonum cok yuksek olduğu için doktorum klomenden umutsuz.gunde 3 doz ile baslatti direkt ve cok umutlu degilim ama bi deneyelim, belki zayif oldugun icin olabilir dedi. Bu arada lh 32 :KK43: var mi benimle ayni durumda olan?

merhaba kızlar Bende bugun doktora gıdıp husrana ugrayanlardanım 14 gun olmasına ragmen 10 mm 1 tane ve dahada kucuk yunurtacıklar olusmus ama yumurtalıklarımdakı kıstelrı ben bıle gordum cok fazla pko oldugu ıcın sanırım doktor klomene yanıt vermemıs yumustalıkların dedı onunla olmucak dedı baska bı tedavı onercek ama 17 snden snra gun asırı ılıskı dedı ben sımdı napıcam ya doktor ne dozu cıkarttı ne ıgne verdı 1 ay bekle dıyo gebelık olmassa baska merkeze yonlendırcem dıyo napıcam ben sımdı kızlar

merhaba kızlar Bende bugun doktora gıdıp husrana ugrayanlardanım 14 gun olmasına ragmen 10 mm 1 tane ve dahada kucuk yunurtacıklar olusmus ama yumurtalıklarımdakı kıstelrı ben bıle gordum cok fazla pko oldugu ıcın sanırım doktor klomene yanıt vermemıs yumustalıkların dedı onunla olmucak dedı baska bı tedavı onercek ama 17 snden snra gun asırı ılıskı dedı ben sımdı napıcam ya doktor ne dozu cıkarttı ne ıgne verdı 1 ay bekle dıyo gebelık olmassa baska merkeze yonlendırcem dıyo napıcam ben sımdı kızlar

Canım klomenle tedavi 6 aylık bir süreyi kapsıyor..senin sanırım ilk ayın..bence bir ay bekle diğer ay klomen sayını artırsın doktorun..günde 3yada 4 tane verebilir.. egerki bunada cevap vermezsse büyümezsse iğneye geçecektir..şayet ondada cevap olmazsaa aşılamaya geçilecektir..en son tüp bebek zaten..bu şekilde yorum yapıyorum yanlış anlama benim doktorum bu yolu izliyor şuan..benimde klomende 3. ayım..ilk ay 16mm yumurtam oluştu..2.ay 18-20mm iki yumurtam oluştu ama tutmadı..bu ayda iki yumurtam oluştu 12mm ve 19mm..inşallah bu ay olur diye dua ediyorum..yumurtalarımız pkodan dolayı tembelleşiyormuş..:KK43:(

Canım klomenle tedavi 6 aylık bir süreyi kapsıyor..senin sanırım ilk ayın..bence bir ay bekle diğer ay klomen sayını artırsın doktorun..günde 3yada 4 tane verebilir.. egerki bunada cevap vermezsse büyümezsse iğneye geçecektir..şayet ondada cevap olmazsaa aşılamaya geçilecektir..en son tüp bebek zaten..bu şekilde yorum yapıyorum yanlış anlama benim doktorum bu yolu izliyor şuan..benimde klomende 3. ayım..ilk ay 16mm yumurtam oluştu..2.ay 18-20mm iki yumurtam oluştu ama tutmadı..bu ayda iki yumurtam oluştu 12mm ve 19mm..inşallah bu ay olur diye dua ediyorum..yumurtalarımız pkodan dolayı tembelleşiyormuş..:KK43:(
Yok cnm benımkı ılk klomende benı umutsuz yaptı resmen ne dozu artırdı ne iğne verırım dedı hıcbısey demedı 10 mm yumurtayla deneyın diyo bana 1 ay snra test yap dıyo bıde nasıl umut edeyım bu halde olmassa baska merkeze yonlendırcem yanıt vermıyo tedavıye dıyo ilk basta 3 kere denıcez demıstı bana burda okudugum butun arkadasların doktorları oyle yapıyo senın gıbı ılac degıstıryo doz artırıyo ama bu doktoru ben anlamadım gercekten sımdı baska doktor arastıyorum zaten hamıle kalınca doktor cok ama bu konuda uzman degıl demekkı cogu doktor ben onu anladım

Yok cnm benımkı ılk klomende benı umutsuz yaptı resmen ne dozu artırdı ne iğne verırım dedı hıcbısey demedı 10 mm yumurtayla deneyın diyo bana 1 ay snra test yap dıyo bıde nasıl umut edeyım bu halde olmassa baska merkeze yonlendırcem yanıt vermıyo tedavıye dıyo ilk basta 3 kere denıcez demıstı bana burda okudugum butun arkadasların doktorları oyle yapıyo senın gıbı ılac degıstıryo doz artırıyo ama bu doktoru ben anlamadım gercekten sımdı baska doktor arastıyorum zaten hamıle kalınca doktor cok ama bu konuda uzman degıl demekkı cogu doktor ben onu anladım

Direk doktorunu değiştir...Bazı doktorlar zamana bırakıyorlar..Benim kaybedecek zamanım yok yaş oldu 30..o yüzden ilk ay sadece hap..gecen ay hap+çatlatma iğnesi bu ayda aynı şeklide...egerki yine olmazsa yumurta büyütücü iğne isticem..benim klomenle cok şükür büyüyor. ama fazla yumurta oluşması adına iğneye geçmek istiyorum..sen iyi bir doktor araştır..zaten doktorun kan değerlerinden yumurtanın kalitesini bilebilirdi..10mm ile döllenme olayı cok zor.. tabi yine allah bilir..

Bende yeterınce bekledım artık vakıt kaybetmek ıstemıyorum cunku ne zaman olacagı zaten bellı degıl artık bi tüp bebek merkezındekı doktra gidicem bakalım normal hastanedekıler hamılelerle ılgılenıyor hep hamıle kalmak ısteyenlerle degıl :KK43:

merhabalar kolay gelsın ben adetın 21 gunu progeston baktırdım 1,04 cıktı ve doktorunda onerısyle progestan ve klomen baslandı sımdı bırsey sormak ıstıyorum doktor progestanı 16-25 gunu 10 gun ıc dedı benım adet gunlerım 21 gunde bır bugun normalde adet olmam gerekıyordu ılac anladıgım ıcınmı kanamam olmadı progestan kanama durdurmu gebelık söz konusu olabılırmı

Arkadaşlar ben de iki kere klomen ve catlatma kullandım ama olmadı film çekildim sol tüp kapaliymis hafif düzeyde pko da var ne yapacağım hiç bilmiyorum Doktor da bir şey demedi bu sefer

merhaba arkadaşlar bende 4 yıldır evliyim rahim filmi çekildi bişi çıkmadı eşimde test yaptırdı problem yok ayrıca klomen kullandım 3 defa çatlatma iğnesi yaptırdım doktorum çok umutluydu ama malasef :KK43: ikincisini istedi fakat benim psikolojim çok bozuldu 4 doktor değiştirdim bu doktorumdan memnundum ama bende hal kalmadı :KK43: arkadaşlar eğer buda olmasaydı tüp bebek dedi ben nisan ayında bıraktım kendi haline iyi olmadığım için sanırım tüp bebek yaptırıcam direk çünkü bu şekilde insanın psikolojisi bozuluyor yada ne yapmam lazım bilmiyorum eşim keçi boynuzu pekmezi içiyor ben ne yapmalıyım neler kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz artık çıkmazdayım umutlarımı yitiriyorum iyi ki böyle bir form var lütfen cevap yazın...

Bn varim 3 klomen denemesi yumurtam olstu catladi olmadi nedeni tuplerim kapaliymisss doktor bey saolsun hic bisey yapmadan verdi k l lomeni 3 ayim bosa gitti hemen deistirdim doktorumu tuplerime bakti ilk is kapaliymisssss acti bugun klomende 4 . Gunum tutar ins bu ay

Bn varim 3 klomen denemesi yumurtam olstu catladi olmadi nedeni tuplerim kapaliymisss doktor bey saolsun hic bisey yapmadan verdi k l lomeni 3 ayim bosa gitti hemen deistirdim doktorumu tuplerime bakti ilk is kapaliymisssss acti bugun klomende 4 . Gunum tutar ins bu ay
inşallah burdan sevinçli haber verirsin ben tüp bebek yaptırıcam ama korkuyorum sonucun negatif olmasından?

X