klomen kullanıp yumurta oluşup yinede hamile kalamayanlar..

hira0131

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
474
199
Merhaba arkadaşlar,
2 aydır klomen kullanıyorum yumurtamda oluşuyor 18mm 20mm çapında.. doktor çatlamasına rağmen ilişki gününü kacırmamak adına iğnede yaptırıyor ama bir türlü döllenme gerçekleşmiyor.Bu durumda olan arkadaşlar varmı yada esktra başka yöntemler deneyenler varmı??? offff ne zor şeymiş hamile kalmak (((

canım eşinde problem var mı? HSG çektirdin mi?

evet canım çektirdik bir sorun çıkmadı..( yaa nerde hata yapıyoruz anlamadımki..? acaba doktorumu değiştirsem.?? bide aklıma gelen şu, acaba çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilşki deniliyor yaa biz geçmi kalmış oluyoruz benim yumurtalar dahamı önce çatlıyor...bu sefer iğneden öncede ilişkiye girmeyi düşünüyorum..eger bu ayda tutmazsa rahim kanalı filmi isticemm..

Canım spermde sorun yok anladığım kadarıyla.Sende problem ne? Rahim filmini çektir bi bakalım onun büyük bir etkisi var. Ne kadar süredir olmuyor bebek??? bencde çatlamadan ilişki başlamalı. Seninki erkekn çatlıyordur belki bide zaten 12 saat yaşıyor.

Canım 1 yıldır evliyim..ama 6 aydır çocuk istiyoruz..fakat 3 aydır tedavi görüyorum...bu arada pkoluyum ama ileri boyutta değil..adet oluyorum 30-35 gün arası..klomenede yumurtalarım cok iyi cevap verdi doktorum hiç umutsuz konuşmadı. bu ay klomen bitsin ertesi günü doktora gidip yumurtalarıma baktıracağım ve gün aşırı ilişkiye gireceğim allah izin verirse.. çatlatma iğnesinden önce ilişki yaşayıp hamile kalanlar var çünkü..Bide ovilasyon testimi alsam acaba ??

Canım biz seninle aynı durumdayız sanırım. 30-35 gün arası regl oluyorum hsg çekindim sorun yok eşimde sorun yokk. 2 kere klomen kullandım bir ay ara ile olmadı yumurtalarım 19-22 oldu bir tane çatladı da ilişkide kaçırmadık ama olmadı malesef bir daha klomen vermicem dedi doktor 2 ay dinlenme arası verdi 1 ayı geçti bir ay daha beklicem sonra aşılama olacak bende ekstra olarak enfeksiyon var bir de fsh 10,4 biraz yüksek.

Canım pko da lh yüksek olduğundan ovuslasyon testi yanlış oluyor maalesef.Bence iğneden önce başla ve 2 günde bir ilişki olsun. Bende de pko var ancak ileri değil senin gibiyim. Yumurtlama şükür var. Ben hep benden kaynaklı düşündüm mesela ama eşimde sperm hareket sorunu çıktı. Doktor pkolular 6 ay içinde hamile kalabilir eğer HSG ve sperm testi sorunlu değilse dedi.Tabi bide ileri derece değilse. Sen kaç yaşındasın canım?

Geçmiş olsun canımm..eşin için bitkisel kürler dene yada doktor bu yönde ilaç verebilir..sıkıntı yapmaa..29 da evlendim.Yaşım bu ay 30 olacak..Allah izin verirse şu ilki bir gelsin ara vermeden 1 yıl sonra ikinci için çalışmalara başlıcagım..Gerçekten hamile kalmak kolay değilmiş..bu arada sen kaç yaşındasın canım??

Canım ben 28 e giriyorum birkaç aya yani bende en erken 29 da anne olurum geçmi kaldık bilemedim ki canım. ama nasip işi bu çocuk işi öyle bir durumda var sonuçta bende olursa ardarda yaparım diyorumda tabi nasip olcak mı allah bilir

Tabiki Allah bilir ama biz pkoluların bekleme gibi bir lüksü olmadığını anladım.Ona göre ertelememek gerek..bu arada benden 2 yaş küçüksün olur inşallah..sabırlı ve sakin olmak gerekli..

Tabi canım bilseydim evlendikten sonra asla korunmazdım ki ama tahmin etmiyordum böyle sorunlar olcağını hiç bilmiyordum Herşeyin bir zamanı var demekki 2 yıldır evliyim ve yaklaşık 1 yıldır bebiş olmuyor maalesef

Bende 27 yaşımda nişanlandım 2 yıl nişanı uzattım..daha erken olduğunu düşündüm, çocuk zaten evlenince hemen olur diye düşünüyordum..bilseydim hemen evlenir direk çocuk işine girişirdim..anneannem bana hep dedi kızım korunma sakın..bakalım oluıyormu olmuyormu diye?? bilsem evlendiğim ay tedaviye başlardım..ama işte yeri ve zamanını allahım biliyor..dua etmek lazımm..eşime dedim bu ay cok çalışmamız lazım..olmazssa son çaree aşılama ,tüp bebek ..inşallah gerek kalmaz..daha klomende 3. ayım..Allahım yar ve yardımcımız olsun.

ya tuplerınde sorun vardır ya da esının spermlerı yavastır esını beslemenı tavsıye ederım proteın yonunden zengın besle kecıboynuuz yedır hsg fılmı de cektırebılırsın hsgden sonra gebelık sansı fazlasıyla artıyor

hjh

eşimde hiç bir sorun yokmuş sperm hızıda iyi dedi doktor..ama bilemiyorum.. bu ayda olmazsa en son tüplerime baktıracağım..tavsiyen için tşk ederimm cnm..

BENDE ilk yıllar korunduğum için pişman olanlardanım ıkı kere klomen ve çatlatma iğnesı oldum tık yok :) kısmet bakalım kendı halıne bıraktım boyle de yok bırdaha kı aya dr gitçem bu arada AMH TESTİ YAPTIRIN ARKDAŞLAR YUMURTALIKLARIMIN KAÇ YAŞINDA OLDUGUNU SÖYLUYOR

Canım bu test özeldemi yapılıyor? nasıl yapıyor kan testi felanmı veriliyorr

Canım bu test özeldemi yapılıyor? nasıl yapıyor kan testi felanmı veriliyorr
kuzum evet kan verıyorsun aç veya tok olmak onemlı degıl adetlı fılan olmayada gerek yok devlette yapıyordur ama ben özelde yaptırmıştım o testın sonucuna göre acele mı etmek gerekıyor yoksa bıraz daha beklememi lazım o bellı oluyor

saol canım benim,,tşk ederimm..Bugün klomene başladımm..ayrıca incir kürünüde denicemm..yaa benim sorunum yumurtam oluşuyor 18-20mm catlıyorda ama döllenmiyorrr..Pzt günü doktora gittiğimde testi soracağım..

NE DEMEK :) CANIM BEN TŞK.EDERİM İNŞ.GUZEL HABERLERİNİDE ALIRIZ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…