- 29 Mayıs 2023
- 137
- 26
- 13
- 27
- Konu Sahibi berilaydin
-
Askim günde 1 degilMerhaba adetin 3.gunu günde bir defa 5 gün klomen kullandım. Bugün 14.gunum doktora gittim hiçbir şekilde büyüme olmadığını pco görünümü olduğunu söyledi tabi moralim çok bozuldu sizce geçte olsa büyür mü böyle bir şey başına gelen var mı
Doktorum bu şekilde söyledi hatta ilk ay kullandım bir yumurtam büyüdü ama kalitesizdi şimdi ikinci aydayim bu sefer olmadıAskim günde 1 degil
Günde 2 hap sabah aksam kullanicaksin dogru kullandin mi sen
Doktorum bu şekilde söyledi hatta ilk ay kullandım bir yumurtam büyüdü ama kalitesizdi şimdi ikinci aydyAskim günde 1 degil
Günde 2 hap sabah aksam kullanicaksin dogru kullandin mi sen
Gonalf iğne aşılama mı oluyor ? Doktorum bu ayda olmazsa hsg filmi isteyeceğim sonuçlar temizse ve yine bir 5 ay daha olmazsa aşılama yöntemine başvuracağız demişti. Benimde umudum kalmadı bu süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum.Klomen femera kullandım önce günde 1 şeklinde büyüme yeterli olmayınca günde 2 şeklinde kullandım onda bile zar zor bi tane büyüdü normalde pco da birden fazla yumurta buyurmuş benim 1 anca büyüdü olmadi zaten . Gonalf iğne ile istenilen şekilde yine bir yumurta büyüdü aşılama oldum
Gonalf iğne de tıpkı klomen gibi yumurta büyüten bi ilac her gün vuruyorsunuz ama ilaçtan daha etkili. Henüz 2. Deneme için fazla karamsarsiniz henüz yolun başı durun hele hsg filmi çektirin ardından aşılama denersiniz bu süreçte de tabi yine sümüksu yapışkan akıntı geldikçe ilişkiye girin yumurtlama olabilir . Yaşınız kaç bilmiyorum ya da kaç yıllık evlisiniz doktorunuz bu yüzden 5 ay bekletiyor olabilir hakkınızda hayırlısı olsunDoktorum bu şekilde söyledi hatta ilk ay kullandım bir yumurtam büyüdü ama kalitesizdi şimdi ikinci aydy
Gonalf iğne aşılama mı oluyor ? Doktorum bu ayda olmazsa hsg filmi isteyeceğim sonuçlar temizse ve yine bir 5 ay daha olmazsa aşılama yöntemine başvuracağız demişti. Benimde umudum kalmadı bu süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum.
Benim ilk kullandığım ay büyümemişti bir tane bileMerhaba adetin 3.gunu günde bir defa 5 gün klomen kullandım. Bugün 14.gunum doktora gittim hiçbir şekilde büyüme olmadığını pco görünümü olduğunu söyledi tabi moralim çok bozuldu sizce geçte olsa büyür mü böyle bir şey başına gelen var mı
Sonra ne oldu peki? Süreç nasıl ilerlediBenim ilk kullandığım ay büyümemişti bir tane bile
Gonalf iğne de adetin 3.gunu felan mi kullanılıyor birde onun fiyatları çok pahalı miBenimde yumurtam zor büyüyordu gonalf ile hallediliyor o :)
Sonraki ay tekrar kullandım bu defa 3-4 yumurta vardı 22mm boyutunda ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum fakat gebelik oluşmadı 3ay klomen kullandım maalesef gebelik olmadıSonra ne oldu peki? Süreç nasıl ilerledi
genelde günde iki tane kullanılıyor yazılmış ama bende dün başladım benim doktorumda 5 gün günde bir tane kullanmamı söyledi cumartesi günüde kontrole çağırdı yumurta takibi için mi acabaDoktorum bu şekilde söyledi hatta ilk ay kullandım bir yumurtam büyüdü ama kalitesizdi şimdi ikinci aydayim bu sefer olmadı
Evet yumurta takibi için çağırıyor adetin 10 gününden itibarengenelde günde iki tane kullanılıyor yazılmış ama bende dün başladım benim doktorumda 5 gün günde bir tane kullanmamı söyledi cumartesi günüde kontrole çağırdı yumurta takibi için mi acaba
Teşekkür ederimEvet yumurta takibi için çağırıyor adetin 10 gününden itibaren
ben bir kez kullandım aynı şeyleri bana da söyledi 11.günde bende başka doktora gittim oda kontrole çağırdı 3-4 günde 1 bir hafta falan o şekil takip ettik geç büyümüştü 21.günde çatlatma iğnesi oldum ben ama tutmadı sebep farklymış hsg istedi tüplerim kapalıymış çünkü yumurta güzeldi olması lazımdı eşinin de değerleri iyi demişti sebep bundanmış hsg den sonra hamile kaldımMerhaba adetin 3.gunu günde bir defa 5 gün klomen kullandım. Bugün 14.gunum doktora gittim hiçbir şekilde büyüme olmadığını pco görünümü olduğunu söyledi tabi moralim çok bozuldu sizce geçte olsa büyür mü böyle bir şey başına gelen var mı
Benim bu ay yumurta olmadı maalesef direkt adet olcakmışım. Bidaha ki ay hsg cektirmemi istedi ama 4 bin lira bende devlete gideceğim inşallah orda çekerlerben bir kez kullandım aynı şeyleri bana da söyledi 11.günde bende başka doktora gittim oda kontrole çağırdı 3-4 günde 1 bir hafta falan o şekil takip ettik geç büyümüştü 21.günde çatlatma iğnesi oldum ben ama tutmadı sebep farklymış hsg istedi tüplerim kapalıymış çünkü yumurta güzeldi olması lazımdı eşinin de değerleri iyi demişti sebep bundanmış hsg den sonra hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?