• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanıp ta yumurtası büyümeyen var mı?

berilaydin

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2023
137
26
13
26
Merhaba adetin 3.gunu günde bir defa 5 gün klomen kullandım. Bugün 14.gunum doktora gittim hiçbir şekilde büyüme olmadığını pco görünümü olduğunu söyledi tabi moralim çok bozuldu sizce geçte olsa büyür mü böyle bir şey başına gelen var mı

Merhaba adetin 3.gunu günde bir defa 5 gün klomen kullandım. Bugün 14.gunum doktora gittim hiçbir şekilde büyüme olmadığını pco görünümü olduğunu söyledi tabi moralim çok bozuldu sizce geçte olsa büyür mü böyle bir şey başına gelen var mı
Askim günde 1 degil
Günde 2 hap sabah aksam kullanicaksin dogru kullandin mi sen

Klomen femera kullandım önce günde 1 şeklinde büyüme yeterli olmayınca günde 2 şeklinde kullandım onda bile zar zor bi tane büyüdü normalde pco da birden fazla yumurta buyurmuş benim 1 anca büyüdü olmadi zaten . Gonalf iğne ile istenilen şekilde yine bir yumurta büyüdü aşılama oldum

Askim günde 1 degil
Günde 2 hap sabah aksam kullanicaksin dogru kullandin mi sen
Doktorum bu şekilde söyledi hatta ilk ay kullandım bir yumurtam büyüdü ama kalitesizdi şimdi ikinci aydy
Klomen femera kullandım önce günde 1 şeklinde büyüme yeterli olmayınca günde 2 şeklinde kullandım onda bile zar zor bi tane büyüdü normalde pco da birden fazla yumurta buyurmuş benim 1 anca büyüdü olmadi zaten . Gonalf iğne ile istenilen şekilde yine bir yumurta büyüdü aşılama oldum
Gonalf iğne aşılama mı oluyor ? Doktorum bu ayda olmazsa hsg filmi isteyeceğim sonuçlar temizse ve yine bir 5 ay daha olmazsa aşılama yöntemine başvuracağız demişti. Benimde umudum kalmadı bu süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum.

Doktorum bu şekilde söyledi hatta ilk ay kullandım bir yumurtam büyüdü ama kalitesizdi şimdi ikinci aydy

Gonalf iğne aşılama mı oluyor ? Doktorum bu ayda olmazsa hsg filmi isteyeceğim sonuçlar temizse ve yine bir 5 ay daha olmazsa aşılama yöntemine başvuracağız demişti. Benimde umudum kalmadı bu süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum.
Gonalf iğne de tıpkı klomen gibi yumurta büyüten bi ilac her gün vuruyorsunuz ama ilaçtan daha etkili. Henüz 2. Deneme için fazla karamsarsiniz henüz yolun başı durun hele hsg filmi çektirin ardından aşılama denersiniz bu süreçte de tabi yine sümüksu yapışkan akıntı geldikçe ilişkiye girin yumurtlama olabilir . Yaşınız kaç bilmiyorum ya da kaç yıllık evlisiniz doktorunuz bu yüzden 5 ay bekletiyor olabilir hakkınızda hayırlısı olsun

Aslında fazla karamsar olmamın sebebi eşimin akrabaları 1.5 yıllık evliyim 26 yaşındayım. Aslında çokta şeffaf akıntı geliyor yumurtlama sandım doktora söyledim ama değilmiş normal akıntı dedi öyle yani teşekkür ederim

Benim ilk kullandığım ay büyümemişti bir tane bile

Doktorum bu şekilde söyledi hatta ilk ay kullandım bir yumurtam büyüdü ama kalitesizdi şimdi ikinci aydayim bu sefer olmadı
genelde günde iki tane kullanılıyor yazılmış ama bende dün başladım benim doktorumda 5 gün günde bir tane kullanmamı söyledi cumartesi günüde kontrole çağırdı yumurta takibi için mi acaba

genelde günde iki tane kullanılıyor yazılmış ama bende dün başladım benim doktorumda 5 gün günde bir tane kullanmamı söyledi cumartesi günüde kontrole çağırdı yumurta takibi için mi acaba
Evet yumurta takibi için çağırıyor adetin 10 gününden itibaren

ben bir kez kullandım aynı şeyleri bana da söyledi 11.günde bende başka doktora gittim oda kontrole çağırdı 3-4 günde 1 bir hafta falan o şekil takip ettik geç büyümüştü 21.günde çatlatma iğnesi oldum ben ama tutmadı sebep farklymış hsg istedi tüplerim kapalıymış çünkü yumurta güzeldi olması lazımdı eşinin de değerleri iyi demişti sebep bundanmış hsg den sonra hamile kaldım

ben bir kez kullandım aynı şeyleri bana da söyledi 11.günde bende başka doktora gittim oda kontrole çağırdı 3-4 günde 1 bir hafta falan o şekil takip ettik geç büyümüştü 21.günde çatlatma iğnesi oldum ben ama tutmadı sebep farklymış hsg istedi tüplerim kapalıymış çünkü yumurta güzeldi olması lazımdı eşinin de değerleri iyi demişti sebep bundanmış hsg den sonra hamile kaldım
Benim bu ay yumurta olmadı maalesef direkt adet olcakmışım. Bidaha ki ay hsg cektirmemi istedi ama 4 bin lira bende devlete gideceğim inşallah orda çekerler

devlette sıra almak biraz sıkıntı diye biliyorum ama adet olmayı bekle bi cünkü hamile kaldığım ay doktor bu ay olmadı büyümedi dedi hemde gonal f ve femara kullanmıştım, siz kendiniz deneyin bu hafta dedi bizde 2 güne 1 denedik o şekilde hamilelik oldu yani doktorlar her zaman dogruyu bilecek diye bir şey yok tamam meslekleri gereği evet en iyisini onlar bilebilir ama her şey rabbimin bi vesilesi bunu da unutma

Back