Canım şuan bende aynı sorunu yaşıyorum 32mm kist oluşmuş nasıl atlatmıştın sen gebe kalabilidin miMeraba arkadaslar ben 2ay klomen ve catlatma ignesi oldun ama tutmadı doktorumu degistırdım yeni doktorum hic bi tedavi vermedi bana korunmayı bırakalı 1yıl olması gerekıyor ondan sonra tedavı erken başlatmışlar sana gerek yok dedi ve utrasondan baktıgında 3 m kistın oluşmuş dedi kolomenden dolayı dedi ama ilac vs fln vermesi kendilındem gidermı bu kist yda büyürmü benim gibi aynı şeyı yasayanlar varmıı acaba siz neler yaptınız yada doktorununu degıstırım gene
Ayy cnaım benimm. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah nokur bizede dua et. Peki bu ay herhabgi bişey kullanmış mıydın? Bitkisel veya ilaç olarak ovü testi falanCanım klomenle olan kistler adette geciyormus benşmki öle oldı enazından tedaviyi biraktim ben bu ay hamile kaldım canım bayramın son günü 5 haftalık hamile oldumu ögrendim Rabbim isteyen herkese masıp etsin kimsenin kucagını boş bırakmasın
Peki ayıptır söylemesi eşinizle nasıl değerlendiriniz günleri adet bitiminden sonra gün aşırı mıAminn inş canım herzaman dua edıyorum zaten aklıöa geldıkce her ay nekadar zor oldugunu biliyorum bu iki aydor hic bısy kullanmıyordum sadece folik asit kullandım düzenlı adetimden bir hafta sonra memlekete geldım adetim gecti hava degısıklındendir dedim ama deilmiş Rabbim en kısa zamanda sanada nasıp etsin inş bekletmesin kimseyi
Folik asit ne kullanıyosun canım pekiBi hafta kaldım zaten adetten sonra bi kere gün aşırı oldı adetim bittikten sonra 5 gün ovulasypk testı yaptım pik olmustu iki gün degerlendırdim sonra memlekete geldım kuzum oara tutmuş ovulasyon testi al bence
Merhaba hamilelikte günde kaç adet kullanıyorsunuz acaba?Folic trio die bi folik asit kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?