Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanıp hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle dedim çok kilolu olduğumu sanmıyorum dedim aöa olsun kilo ver diyooo pko çok etken miş mesela hiç yumurtan gelişmeden regl oluyorsun dedi doktor Nası oluyorsa artık bilemedim
Bir ara bende de tembellik vardı hatta adet düzenimi de etkilemişti sonra dr bana kilo ver baska bir sorun yok dedi, benim 5kg fazlam vardı ilaçlardan kilo almıştım,düzensizlik vs hepsi birden oldu. 6 kilo verdikten sonra adetim düzene girdi mesela. Eğer varsa bi imkan bence birkaç kilo vermeyi dene ama yavaş yavaş bir anda değil. belki iyi gelir sana da canım. Bazen kilo vucuda fazla gelince ister istemz yumurtalıkları va etkiliyomus dr söylemişti bana..

Arkadaşlar benimde insülin direncim, tiroit fonksiyonların herşey normal. 163 cm , 56 kg yum. Adetlerim düzensiz. Pco benzeri yumurtalık yapım var. Rahşm filmi normal, amh 5.8 yumurtlama da sıkıntım var.
Bende her sabah organik bir çay kaşığı zerdeçal, bir çay kaşığı zencefil,yarım çay kaşığı karabiber, bir çay kaşığı tarçını, bir tatlı kaşığı çörek otu yağını suya karıştırıp içiyorum.
İnofolic Combi sabah 1 akşam 1 ;
Solgar Omnium tb günaşırı
Neptune Krill Oil soğuk sıkım kapsul günaşırı alıyorum.

Eşime de Promen K verdi doktor. İnofolic kullanoyordum zaten diğerleri yeni eklendi.
1. Aşılamam olmadı. İnşallah 2. İçin klomene başladım. Olur umarım

Sizde bu zerdeçallı Sudan için arkadaşlar. Zaten bu baharatlar pco nun düşmanı. İnşallah başaracağız.

Bende gelişipte döllenecek yumurta olmuyormuş hepsi minnak minnak kalıyor Muş dün yumurtlama günümdü güyaaa ama doktor tüplerde yumurtan var ama döllenecek gelişmiş hiç yumurtan Yok dedi

Arkadaşlar bugün sabahtan beri beyaz yoğun bir akıntım var. yine tekrarlıyım 17kasımda choriomon çatlatma iğnesi vurulmuştum.. döllenme belirtisi diye duydum ama bilgisi olan var mı acaba beyaz akıntı ile ilgilii??

Bende döllenme belirtisi diye biliyorum yada yumurtlama günü olur ama sen zaten çatlatma iğnesi olmuşsun

Geçen sene o kadar yoğun olmuştu ki o akıntıdan 2 3 gün sürdü doktora gittim hemen. Yumurtlama akıntısı bebek istiyosan değerlendir bu günleri dedi. Değerlendirdik ama ortada hiç bişey yok. Umarım sizin sonuç pozitif olur.

Benimde pcos var, eşiminde sperm değerleri düşüktü. Aşılama yapalım dediler salı günü konseye gircez. Sonra tedaviye başlancak. Şu an tarlusal içiyorum adet olmak için. Ama ben doktoruma klomen yerine femara kullanabirmiyim diye rica etcem. Daha etkili olduğunu duydum okudum çok yerde.

Yumurtlama dönemini sanırım geçtim çünkü bende genelde yumurta akı gibi oluyo yumurtlama günü onu değerlendirdim dr kontrolüne de gittim ama kasık ağrım geçmek bilmiyo ve beyaz akıntı daha dün başladı biraz garip geldi o yüzden

Bende döllenme belirtisi diye biliyorum yada yumurtlama günü olur ama sen zaten çatlatma iğnesi olmuşsun
Doktorun değerlendir dediği günü de değerlendirdim canım ben de beyaz akıntı döllenme duydum ama heveslenmek de istemiyorum bir kez kimyasal düşük yaptım buna benzer belirtiler olmuştu pozitf cktı ama tutunamadı

Bilmiyorum işte 5aralıkta regl olacam o zaman başlayacağız klomene ama ben geçen sene de biraz uğraştım olmadı klomen le.
Benm de adet günüm 5i bakalım hakkımızda hayırlısını versin Allah.. bende ilk kez bu ay klomen kullandm iyi geldi umarım bu sefer sana da iyi gelir.

Ya kızlar bende klomen kullanıyorum ama sanki hiç fayda etmiyor bugün 4.gunum yarın son gün ovulasyon testi yaptım negatif ya çok üzülüyorum ben hiç pozitif görmedim adetim biteli 5 gün olduise yaaramiyormu klomen acaba sizde oldumu böyle nolur cvp yazin

2 ay klomen kullandım, 3. ay klomen + menogon iğne. Çatlatma iğnesi de vuruldum yumurtalar çatladı ama yok yani bir türlü olmadı. Bu ay dinlenmeye karar verdim, gelecek ay da tüp bebek doktoruna gitmek istiyorum. 1 yılda olurdu diye düşünüyorum olacağı varsa.

Demkki olmayınca olmuyor hakketen hayırlısı olsun cnm inşallah ummadığın anda gelir bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…