Amin canım inşalalh etkili bir ilaç kullandigim ilaç 12 13 14. Gün-de kesin belli oluyor iğneden sonra amaYa o ilacı hiç duymamıştım inşallah güzel haberlerinizi alırız kac gün sonra belli olcak sizin ? klomenle iğne falanda vermedi kendı çatlar inşallah bakalım yarın kontrol var Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kacıncı günündesin bu ay inşallah güZel haberlerlrni alırızBanda Dr klomen verdi adetin 5.günü 5tanesini sabahları iç dedi
Sonra gittiğimde baktı yumurtan çatlamış falan
Bi de dedi adetin 21 günü gel bi test var yumurtan atılıyor mu atılmıyor mu bakalım
Bu ay gebe olmazsa n yine diğer ay adet zamanı klomen in kalan 5ini icicem galiba
Sonra da olmazsa rahim filmi çekeriz dedi
Benimde aynı adet olacağım diye ödüm kopuyorKızlar bende klomen catlatma iğnesi oldum .İğneyi 15 Ekşmde vuruldum beklemedeyim.Çok sancım war
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim birkaç sorum olucak hangi konuya yazsam bilemedimm kusura bakmayın. Ben de Klomen kullandım 5 gün sonrasında choriomon çatlatma iğnesi oldum.ilk kontrolde Tek yumurtam vardı doktor sağlıklı gözüküyor dedi. İğneden birkaç gün sonra kontrole gittiğimde bir yumurta daha gördü dr ve diğer takip ettiğimiz yumurta çatlamış ekstra 1 yumurta daha var,gebelik olabilir beklemedeyiz zaten daha belli olmaz cok erken dedi.İkiz olma ihtimali de var dedi. Progestan verdi onu kullanıyorum 2 gündür. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ayrıca çok kasık ağrım bel ağrım var ve cok fazla uyuyorum.. ve sat 6kasımdı, bat 5-6aralık. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için biraz uzun oldu ama:)
Benim de ağrılarım azaldı suan normalde uyutmuyodu bile geceleri baskı yapıyodu özellikle yüzüstü yatınca. Ben de geçmiştir diye düşünüyorum.İnşallah bu ay yüzümüz güler Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsinnBen bi kez klomen kullandım o ay olmadı 5gun tek sabah iç demişti. Herhangi bir catlatma iğnesi de olmadım.
Benim de sat 4 kasım
Şiddetli yumurtalik ağrım var ama yumurtlama dönemi geçmiştir diye düşünüyorum.
Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Benimde 12 13 gün var suan bat a inşallah hepimiz hayırlı haber alırızz :)Bende ilk defa bu ay klomene başladım 5 gün içtim şimdi duphaston diye ilaç içiyorum bata 12 gün var neler olacak bilmiyorum beklemedeyim.. sonucu alan var mı umut olsa bize :)
İnşallah ilacın faydasını görür de bebişine kavuşursun canım.. pko ile ilgili bilgim pek fazla olmadğından yanlıs bir şey söylemek istemem onnla alakalı. Ama bence kilon gayet normal boyuna göre ideal diye düşünüyorum.Ben geçtiğimiz sene içtim klomeni 2ay denedik olmadı ben de çok üzüldüm oluruna bıraktım pko var bende de geçen sene normal çok etkili değil demişti ama şimdi çok ileri seviyede diyor doktorum dün gitttim kontrole kilo vermen gerek diyor aama ben 173 boy 62 kiloyum. Hocam zaten çok kilolu değilim desem de kilo en büyük düşman diyor. Ben çok zor kilo veriyorum troidim de yüksek çıktı. Bekleyemem kilo vermeyi dedim şimdi glukofen verdi ilaç onu içecek sonra yine klomen kullanacam doktorum demedi ama ben yanında da inofolic kullanacam geçen sene yumurtalarımın gelişmesine çok yardımcı oldu pko in etkisini azaltıp yumurta gelişimi sağlıyor tavsiye ederim kızlar doktor yazmıyor zaten eczaneden alınan özel yan etkili olmayan bi ilaç klomen tek basına pek fayda etmiyor bence..
Bende öyle dedim çok kilolu olduğumu sanmıyorum dedim aöa olsun kilo ver diyooo pko çok etken miş mesela hiç yumurtan gelişmeden regl oluyorsun dedi doktor Nası oluyorsa artık bilemedimİnşallah ilacın faydasını görür de bebişine kavuşursun canım.. pko ile ilgili bilgim pek fazla olmadğından yanlıs bir şey söylemek istemem onnla alakalı. Ama bence kilon gayet normal boyuna göre ideal diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?