kac yillik evlisin canim. uzulme rabbim hayirli zamanda vercektir hepimizebnde ck umutlydm bu ay adtte olmadm gnm gcnce umtlydm ama bgn ngatfff ddı
11 ay oldu cnmkac yillik evlisin canim. uzulme rabbim hayirli zamanda vercektir hepimize
yenisin daha..benim 1 yil oldu. skma canini . stresten de olmuyo diyolar11 ay oldu cnm
oyle ama bn stres ypmıyrmkı bu ay ck rhttm olack dıe uıtlıydm ama olmadı malesefffffyenisin daha..benim 1 yil oldu. skma canini . stresten de olmuyo diyolar
sen tedavi gordun mu canimCnm ikinizde yenisiniz benim iki buçuk yıl oluo evleneli ve arada bi dış gebeliğin oldukaramsar olmayın Rabbim en uygun zamanda verecektir inş yavrularımızı
Bu ilk ayım cnm tedavide bu ay hamile kalamazsam rahim filmi isticek doktorumsen tedavi gordun mu canim
benim de ilk ayim klomende ama doktor rahim filminden bahsetmedi hicBu ilk ayım cnm tedavide bu ay hamile kalamazsam rahim filmi isticek doktorum
cnm sıkma canını vardır bunda da bi hayır ama bence testini tekrar et adet görmezsen belli olmuyo negatifler pozitife dönebilioAldm almaz olaydm negatf dedi dmekle klmadi hakaret etti dalga gcti mal doktor daha evleneli 1 sne olmadn kndini kisir pozisyona sokmussun flan ddi mal dha nler ddi yunurtan hc olusmamiss snin ddi olssa kiste dnerdi yumurta olsmadan igne olmssn sn ddi bn yumurtalari kndi gzlermle grmustm 4 tane kocaman dynce sustu bsy dmedi dha nler nler ck snrlerm bzldu adette olmadm gnm gcti nden byle oldu smdi ne ypacm hc blmiyrm cnm coook skkn cook
cnm benim özel durumum var dış gebelik geçirdim bir yıl önce tüpler tıkalı ondan mı olmuyo diye bakacaklar yani herkesten istemiolar zaten uzun zaman hamile kalamayanlara ve dış gebeik geçirenlere çektiriolarbenim de ilk ayim klomende ama doktor rahim filminden bahsetmedi hic
sagol tatlim. bakalim bu ay olur insallah gebelikcnm benim özel durumum var dış gebelik geçirdim bir yıl önce tüpler tıkalı ondan mı olmuyo diye bakacaklar yani herkesten istemiolar zaten uzun zaman hamile kalamayanlara ve dış gebeik geçirenlere çektiriolar
Merhaba canım . Klomen araştırırken yazılarını okudum bebişim gelmiş çoktan maşallah. Buraya yazdığın ay mı hamile kaldın acaba kısaca bahsetsen bizeCnm ikinizde yenisiniz benim iki buçuk yıl oluo evleneli ve arada bi dış gebeliğin oldukaramsar olmayın Rabbim en uygun zamanda verecektir inş yavrularımızı
Bende günde bir defa olarak başladım ama sen gelişmemiş falan demişsin ya kafam karıştı o ay kaldın mı merak ettim . Ni zararı oldu mu sana klomeninCnm ikinizde yenisiniz benim iki buçuk yıl oluo evleneli ve arada bi dış gebeliğin oldukaramsar olmayın Rabbim en uygun zamanda verecektir inş yavrularımızı
Slm cnm evet cok sukur aldik yavrumuzu kucagimiza. Benim tedavi surecim soyle oldu cnm ben evliligimin 1. Yilindan sonra bi kez dis gebelik gecirdim ondan sonra bi alti ay korunma donemi oldu ondan sonra 5 ay normal denedik gebeligi fakat olmadi 2015 agustosunda doktora tedaviye basladim memlektimde ama yasadigim yerde devam etmek zorunda kaldim baska doktorla. Ilk klomen ayimda gebe kalamadim 1 tane icmistim gunde gelismedi yumurta gittigim ikinci doktor bi 3 gun daha gunde iki tane devam et dedi yumurta gelisti fakat gebe kalamadim doktorum dis gebelik gecirdigim icin rahim filmi istedi iyiki de istemis rahim filminde sag tupum tıkalı cikti . rahim filmi cekildigim ayi bis gecirdik sonra ikinci klomen denemsine basladik sonraki ay yani kasimda gunde iki kez 5 gun ictim ve sansima tikali olmayan tüpun oldugu taraftan yumurta gelisti 2 tane ve catlatma ignesi vuruldum o ay gebe kaldim cok sukur . sen ne zamndir istiyosun bebis?Bende günde bir defa olarak başladım ama sen gelişmemiş falan demişsin ya kafam karıştı o ay kaldın mı merak ettim . Ni zararı oldu mu sana klomenin
Ben bir buçuk yıllık evliyim. Bi sekiz ay oldu ben de isteyeli ama dört aydır üzerine düşmeme rağmen olmadı. Şimdi günde bi tane klomene başladım. Hormonlarım normal çıkmıştı adetlerim de düzenli. Ama olmadı bilmiyorum . Polikistik overin yok demişti gittiğim doktor diğeri de sağ tarafın da hafif var gibi belki de tembel dedi. Net konuşmadı. Klomen birden fazla yumurta oluşturuyor diye ymut ettim bakalım . Bi de inofolic kullanmaya başladım bakalım be olacak .Slm cnm evet cok sukur aldik yavrumuzu kucagimiza. Benim tedavi surecim soyle oldu cnm ben evliligimin 1. Yilindan sonra bi kez dis gebelik gecirdim ondan sonra bi alti ay korunma donemi oldu ondan sonra 5 ay normal denedik gebeligi fakat olmadi 2015 agustosunda doktora tedaviye basladim memlektimde ama yasadigim yerde devam etmek zorunda kaldim baska doktorla. Ilk klomen ayimda gebe kalamadim 1 tane icmistim gunde gelismedi yumurta gittigim ikinci doktor bi 3 gun daha gunde iki tane devam et dedi yumurta gelisti fakat gebe kalamadim doktorum dis gebelik gecirdigim icin rahim filmi istedi iyiki de istemis rahim filminde sag tupum tıkalı cikti . rahim filmi cekildigim ayi bis gecirdik sonra ikinci klomen denemsine basladik sonraki ay yani kasimda gunde iki kez 5 gun ictim ve sansima tikali olmayan tüpun oldugu taraftan yumurta gelisti 2 tane ve catlatma ignesi vuruldum o ay gebe kaldim cok sukur . sen ne zamndir istiyosun bebis?
Hayirlisi olsun cnm kesinlikle umutsuz olma bak ben tek tüple hamile kaldım yeter ki Rabbim ol desin hersey oluverir. Esin de göründü mu bi doktora ?Ben bir buçuk yıllık evliyim. Bi sekiz ay oldu ben de isteyeli ama dört aydır üzerine düşmeme rağmen olmadı. Şimdi günde bi tane klomene başladım. Hormonlarım normal çıkmıştı adetlerim de düzenli. Ama olmadı bilmiyorum . Polikistik overin yok demişti gittiğim doktor diğeri de sağ tarafın da hafif var gibi belki de tembel dedi. Net konuşmadı. Klomen birden fazla yumurta oluşturuyor diye ymut ettim bakalım . Bi de inofolic kullanmaya başladım bakalım be olacak .
İnş. Her şeyin başı dua. Evet o da gitti bi sıkıntı Yok dedi doktor ona da. Zor bir süreç bazen çok umutsuz oluyorum bazen umutlu. Olacak mı olmayacak mı diye sürekli düşünmekten kendini alamıyorumHayirlisi olsun cnm kesinlikle umutsuz olma bak ben tek tüple hamile kaldım yeter ki Rabbim ol desin hersey oluverir. Esin de göründü mu bi doktora ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?