dr pkolu olup olmadığına dair bişey söylemedimi.ben pkoluyum ilk klomen kullanımımda senin gibi olmadı doz artırdı enson 3 doz oldu o zaman dedi yıne olmadı senınkı gıbı adet gecikirse test yapmamı söyledi negatifti en son dr gıttım dedım bana sökktürücü ver tekrar gebelik testi yapıyım öyle dedi baktı teste sana ilaç veremem sonuç pozıtıf geç yumurtlamışım demekkı ama sevincim boğazımda kaldı kımyasal gebelıkmış klomen kullananların bi çoğunda oluyo ilk önce değerler yükseliyor ondan sonra düşüşte ve artık gebe deılsın bende böyle bi tecrübe yaşadım şu an tekrar uğraşıyorum ve dr deiştiricem bu ay inş güzel sonuç alırım.
OTE="roseens, post: 36492150, member: 418191"]dr pkolu olup olmadığına dair bişey söylemedimi.ben pkoluyum ilk klomen kullanımımda senin gibi olmadı doz artırdı enson 3 doz oldu o zaman dedi yıne olmadı senınkı gıbı adet gecikirse test yapmamı söyledi negatifti en son dr gıttım dedım bana sökktürücü ver tekrar gebelik testi yapıyım öyle dedi baktı teste sana ilaç veremem sonuç pozıtıf geç yumurtlamışım demekkı ama sevincim boğazımda kaldı kımyasal gebelıkmış klomen kullananların bi çoğunda oluyo ilk önce değerler yükseliyor ondan sonra düşüşte ve artık gebe deılsın bende böyle bi tecrübe yaşadım şu an tekrar uğraşıyorum ve dr deiştiricem bu ay inş güzel sonuç alırım.[/QUOTE]
D
Ewet canim pkoluyum doktorum soledi benim merak ettigm acaba bu yuzden gec yumurtlams olablrmym yumurta catladgnda uzayan yumurta beyazi gbi akinti oluyo dye blyorum bugunde bunu gordum kendmde bugun adetimin 21 gunu bugun yumurtam catlams olabilirmiki?
cnm ben 3 ay yumurta geliştirici ilaç kullandım gebelik oluşmadı tüplerim de tıkalıymış biri açıldı ve hamile kaldım ilaç kullanmadım ama önceki ay kullandığım ilacın etkiyle mi bilmiyorum yumurtam gelişti yanlız çok geç gelişmiş ben kendimi 6 haftalık hamile zannediyordum oysa şuanda 4 hafta 5 günlükmüş yani baya bi geç olgunlaşmış
Hayirli olsun sagkli bi sekilde kucagna almak nasip olur ins. canim darisi bize bende bi supriz yasarim insallah bakalm 8aydr ugrasiyoruz ilk klomen kullansim