Klomen kullanıp gebe kalan

Basakkad

Önce insan oluncak😉
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2019
96
34
3
Arkadaşlar klomen ilac kullanip gebe kalan var mi veya kendiniz doktorunuz yazmadan kullanan ve ise yarayan

Arkadaşlar klomen ilac kullanip gebe kalan var mi veya kendiniz doktorunuz yazmadan kullanan ve ise yarayan
Canım ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım su an kürtaj olalı 3 ay oluyor ilk denemede hamıle kalmıştım şimdi bu ay yıne klomen kullanıyorum ve 5 temmuzda randevum var

Ilacdan dolayi bir dusukmuydu canim doktorun birsey dedi mi.. Ve çok geçmiş olsun

Ilacdan dolayi bir dusukmuydu canim doktorun birsey dedi mi.. Ve çok geçmiş olsun
Ilacla bir alakası yok benım kese yanında keseden büyük bir kanama alanı vardı doktor zaten riskli demıstı belkı de sebebi o ya da başka bir şey ilk denememdi

Ilacla bir alakası yok benım kese yanında keseden büyük bir kanama alanı vardı doktor zaten riskli demıstı belkı de sebebi o ya da başka bir şey ilk denememdi
Benimde öyle olmuştu kan dolaşmış kesenin etrafına kalbi durmustu

Benimde öyle olmuştu kan dolaşmış kesenin etrafına kalbi durmustu
Acaba sebebi kanama alanımıydı eger sebeb buysa en azından İcim biraz rahatlayacak en azından ıkıncı gebelıkte sorunsuz olabılır benım korktuğum pıhtılaşma sizin düşüğünüz kac haftalıktı ne zaman kürtaj oldunuz

Korkuyorsanız test yaptirin pıhtı icin bende korkuyorum yaptircam 12+3 haftalikdi 15nisanda kurtaj oldum benimde ilk gebeligimdi, birşey soru cam yumurta sayin mi azdı k lomeni doktoru mu dedi bende kullanmak istiyorum doktorum bana yumurtalar fazla 3 4 bebek olur düşük olur dedi ama hamile bile kalamiyorum daha

Yumurtlama da bir sorun yoktu esımın sperm degerlerı biraz düşüktü o da tedaviyle ıyı oldu bende hemen tutsun diye çatlatma iğnesi denedim tuttu da ama nasıp olmadı ya maalesef o pıhtılaşma testını devlette yapmıyorlar en az 2 kayıp olması lazımmış özel de de cok pahalı o yuzden beklemek zorundayım zaten ıkıncı gebelıkte tedbir amaclı kan sulandirıcı kullancam

Hayiiiiiir arkadaşım.. yapıyorlar yaptıran arkadaşlarım var araştırma hastanesinde yapıyorlar ikici dustugum ben pıhtı testi istiyorum diyorsun eğer öğle birsey varsa o acı bidaha nasıl çekilir ki onların usengecligi yuzunden

Ama benım ilk düşüğüm ben bu konu hakkında olmamış bir seyı olmuş gıbı söylemek istemiyorum acıkcası yanı tek düşük varken 2 düşük demek zaten başka bir şey için 1 ay önce fakulteye gıttım o zaman yeni kurtaj oldugumu söyledim sımdı 2. Düşük dıye gitsem ınanmazlar

Sen bilirsin canim ilk düşük dersen bakmazlar

Sen bilirsin canim ilk düşük dersen bakmazlar
Ben maalesef beyazda olsa yalan söylemiyorum ondan dolayı maalesef beklemek zorundayım Allahım yardım eder inşallah zaten ikinci gebelık olursa tedbir amaclı kan sulandirıcı kullancam

Ben 1 seneye yakın kullandım +aşılama olmamıstı gebelik.Tedaviyi biraktiktan 6 ay sonra doğal yolla gebelik olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…