Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen kullanip catlama ignesi yapılmadan hamile kalan varmi
Arkadaslar klomen kullandim 5 gun bugun 14. gunum doktora gittim 16mm olmus 2 gun sonra gun aşırı ilişki dedi igne yaptirmayacagim mi dedim gerek yok hem catlamayan büyük yumurta yok çatlama ignesi yarayislimi oda tartisilir insallah hamile olarak gelirsin acele etme dedi
doktor banada çatlama iğnesi vurmadı, vucut kendi çatlatsın istiyorlar sanırım. bu cumada gidip progestronumu ölçtürecegim . Çatlayıp çatlamadıgına bakacak sanırım
doktor banada çatlama iğnesi vurmadı, vucut kendi çatlatsın istiyorlar sanırım. bu cumada gidip progestronumu ölçtürecegim . Çatlayıp çatlamadıgına bakacak sanırım
Benim doktorda kendisi catlasin dedi senin yumurta kac mm di canim benimki 16 olmus 2 gun sonra iliski dedi buyudumu bilmiyorum catlicak mi bilmiyorhm klomen kullandim gunun gecerse gel dedi okadar