• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanip catlama ignesi yapılmadan hamile kalan varmi

turko2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.195
Puanlar
83
Arkadaslar klomen kullandim 5 gun bugun 14. gunum doktora gittim 16mm olmus 2 gun sonra gun aşırı ilişki dedi igne yaptirmayacagim mi dedim gerek yok hem catlamayan büyük yumurta yok çatlama ignesi yarayislimi oda tartisilir insallah hamile olarak gelirsin acele etme dedi

doktor banada çatlama iğnesi vurmadı, vucut kendi çatlatsın istiyorlar sanırım. bu cumada gidip progestronumu ölçtürecegim . Çatlayıp çatlamadıgına bakacak sanırım

doktor banada çatlama iğnesi vurmadı, vucut kendi çatlatsın istiyorlar sanırım. bu cumada gidip progestronumu ölçtürecegim . Çatlayıp çatlamadıgına bakacak sanırım

Benim doktorda kendisi catlasin dedi senin yumurta kac mm di canim benimki 16 olmus 2 gun sonra iliski dedi buyudumu bilmiyorum catlicak mi bilmiyorhm klomen kullandim gunun gecerse gel dedi okadar

benim 18 mm di banada 2 gün sonra ilişki dedi, 18-24 mm arası çatlıyormuş yumurta. inşallah çatlamıştır boşuna uğraşmamışızdır:KK49:

benim 18 mm di banada 2 gün sonra ilişki dedi, 18-24 mm arası çatlıyormuş yumurta. inşallah çatlamıştır boşuna uğraşmamışızdır:KK49:

insallah canim banada carsamba gunu iliski demisti ve bugun kasiklarimda agri var insallah catliyordur

Back