Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanıp bu ay hamiş olmayı bekleyenler veya hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdi nasil canim dustu mu degerin
Ya bide bisey sorucam benim beta hcg degerim bi yerde hep 0.100 cikarken yani 5 kere kan testi yaptirdigim hastane ilk defa 0.5 cikti neden olabilir ki
Bu aralar baktırmadım canım. Baktırmakta istemiyorum çok moralim bozuluyor çünkü.Ama ben düştüğünü tahmin ediyorum çünkü 1 senedir ilk defa geçtiğimiz ay gerçek bir adet kanamam oldu.Prolaktin arttığından beri damla damla geliyordu ilk gün adetimin sonra bitiyordu.Ped takmama bile gerek yoktu yani o kadar.
hcg konusunda da belki kullandığın ilaç yapmıştır.Çünkü prolaktin ilaçları çok güçlü ilaçlar çok yan etkili ilaçlar. Ondandır bence.

bunun doğru olabilme ihtimali nedir kızlar bir hafta geçti iğneyi vurulali iğnenin mi etkisi bu bilemedim çok silik bi çizgi cikti

Ay canım çıkadabilir inşallah hamilesindir inşallah.Bazılarında çok erkenden de çıkabiliyor.Bence direk kan ver sonucu bize de bildir
Hiç belirtin var mı?

Canım bu ay Klomen le çatlatma iğnesi oldum ara ara bu bi kaç gündür kasiklarimin belime adet olacakmışım gibi sancı giriyo iğneden sonra sıcak basması yaşıyorum bide sık idrar . Gece kalkmazdım hiç mutlaka iki kere kalkıyorum tuvalete ama sevinemiyorum şuan çok erken bence ignedede beta hcg hormonu varya ondan da çıkmış olabileceğini düşünüyorum ins vardır dua ediyorum Rabbime p.tesi kan tahlili yaptıracam

İnşallah hamilesindir de bize de umut olursun.Muhakkak bize de haber ver

Merhaba,

Beni de aranıza alır mısınız .Yaşım 32 4 senedir evliyim son bir yıldır korunmuyoruz . Fakat bebeğimiz olmadı daha da gecikmemek için gerekli tahsilleri eşim ve ben yaptırdık Rahim filminden korkuyordum yaşımdan dolayı acaba tüplerim mi tıkalı diye düşündüm.Ve Hsg çektirdim Tüplerin ikisi de açık denildi derken eşim ve ben tüm tahlilleri yaptık her şey normal dedi doktorum klomen tedavisine başladım geçen hafta. 5 gün her gün birer tane kullanmamı istedi doktorum.Dediği gibi de yaptım fakat bir boşlukta ve hiç olmayacakmış gibi girdaptayım yarın yumurtamın gelişip gelişmeyeceğine bakacak doktor.o kadar canım sıkkın ki en son kendimi teselli etmek kafamı dağıtmak için aranıza katılmak istedim. Etrafımdaki sorular psikolojik baskılardan dolayı bir süre uzak durmak istedim herkesten.Benim durumumda benimle akran olup umutsuzca bekleyenler var mı acaba? Varsa yazın lütfen inanın azda olsa umud olur (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…