klomen kullanıp başarı yakalayamayanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar ben 2 aydır klomen kullanıyorum ama malesef yumurtalarımı geliştirmedi ve ben çok panikledim acaba iğne ile gelişimi lütfen deneyimlerinizi paylaşın :uhm:

ayneennn.bende 2 ay oldu kullanıyorum ama yumurtalarda bi gelişim yok.var ama yeterli degilmiş.klomen hapı en son üretilen haplardan ve en etkilisiymiş aslında.ama niye böyle oluyor anlamadım ben:sm_confused:

slm kzlar,ben klomeni tam bi sene önce başlayıp tam 5 kez kullandım,gittiğim dr bana sebepsiz infertilite yani kısırlık tanısı koydu ve bu klomen ve çatlatma iğnesi hiç işe yaramadı....
Her neyse üstüne bir ayda puregon yumurta geliştirici iğne kullandım,tabi o da işe yaramadı..
Sonra bişeylerin yanlış olduğunun farkına vardım ve başka bi dr a gittim,bilin bakalım ne oldu???
Sebepsiz kısırlık deil,pko hastalığım varmış yani bi çeşit kist.ve şimdi bambaşka bi tedavi görüyorum,içinde yine klomen tarzı bi ilaç var bu tedavinin ama yanında başka şeylerde var.
Demem o ki,klomen bence ılk 3 te tutuyosa utuyo,eğer tutmazsa bilin ki başka bi sorun var.Tüm kan tahlillerinizi yaptırın,fsh,lh,testosteron,prolaktin,progesteron v.s... ve drunuzun ii olmasına dikkat edin,sakın sıradan bi kadın doğumcuya gitmeyin lütfen.Ben salak gibi 8 ayımı heba ettim...
Umarım yardımcı olmuşumdur...

arkadaslar selam.bende yenı baslayacagım klomene insallah ıyı olur. ama bana kalırsa hıç umıdım yok.klomen çok geliştirecegini sanmıyorum yumurtalarımı

evet bende klomenzedeleredenim
ben 3kez klomen kullandım her kullandığımda bir yumurtam gelişti ama yuımurtam çatlamadı iğne olduğum halde klomenle çok hamiş kalanda var kalamayanda
sadece yumurta gelişememe sorununuz varsa kormayın birsürü ilaç var iğne var
hepimizin ALLAH yardımız olsun

klomeni kullanma sebebim yumurtalıklarımın yeterince çalışmaması yani fsh 14 olması ve sanırım iğne yada tüp bebeğe geçicem iğne olupta yumurtalıkları çalışan varmı arkadaşlar benim korkum iğnenelerle sağlanamaması..çok yıpratıcı bir durum arkadaşlar

evet bende klomenzedeleredenim
ben 3kez klomen kullandım her kullandığımda bir yumurtam gelişti ama yuımurtam çatlamadı iğne olduğum halde klomenle çok hamiş kalanda var kalamayanda
sadece yumurta gelişememe sorununuz varsa kormayın birsürü ilaç var iğne var
hepimizin ALLAH yardımız olsun

slm fakelove peki sen şu aşamada nasıl tedaviyi nasıl sürdürüyosun merakım klomenden sonra ne yapılıyo

klomeni kullanma sebebim yumurtalıklarımın yeterince çalışmaması yani fsh 14 olması ve sanırım iğne yada tüp bebeğe geçicem iğne olupta yumurtalıkları çalışan varmı arkadaşlar benim korkum iğnenelerle sağlanamaması..çok yıpratıcı bir durum arkadaşlar

benimde kullanma sebebim aynıydı seninle
benim fsh da yüksek 14 fsh yükselmediği sürece yumurta eldeedilir merak etme iğnenin dozunu artırırlar
bu arada kaç yaşındasın

slm fakelove peki sen şu aşamada nasıl tedaviyi nasıl sürdürüyosun merakım klomenden sonra ne yapılıyo

canım 3 kez klomenden sonra ben dr değiştirdim yumurta çatlamayınca
bu drda iğne ile tedavi ededim dedi bende kabul ettim buay iğneyle tedavi olucam ALLAHIN izniyle inş
zaten herşey normalse drlar 3 yada 5 kez klomen deniyolar olmazsa başka tedaviye başlıyolar

benim yaş 29 bu ay olmadı iğne dedi dr bende acaba iğnelerle vakit kaybetmektense tüp olsamı diye düşünüyorum çünkü iğneler de maliyet açısından yüksek bide biliyosun zaman alehimize işliyo bilemiyorum kafam allak bullak oldu artık ayrıca eşimdede sorun çıktı

canım benim yaş 29 ama zaman alehimize işliyo benim eşimdede sorun çıktı yani iğnelerle vakit ve para kaybetmektense acaba tüpmü diye düşünüyorum

slm kızlar malesef bende bu gruptanım ben günde 4 tane içtim ama olmadı iyi degil dedi doktorum bugün yine gidecegim bakalım hayırlısı .... ama bende dayanacak güç kalmadı bakalım ne diyecek doktor

canlarım bende pcosum uzun zamandır ama hala cözemedik. ben önce 3 ay klomen ve yardımcı ilaclar kulladım büyütmedi. sonra ara verdik başka bi dr. gittim oda klomemin benzeri olan gonapeni ve yardımcı ilacları verdi oda fos cıktı yine ara verdim en son da prof. dra gittim boşuna zaman kaybetmişsin klomen yeterliymiş sana igneye baslamak gerek gonapen gereksiz olmus dedi ve igneye başladı 13 gün igne vuruldum kalcadan 10 gün menegon 1 gün merional 2 günde göbekten pregon vurdu bunlarla yumurtam cok iyi oldu 10 gün boyunca cok yavaş ilerleme oldu drum aşılama yaparız bu gidişle diyodu son 3 günde fikri degişti catlatma ignesi pregenly verdi ve 36 saat sonra filan beraber olun dedi cok umutluyduk ama olmadı nasip degilmiş yine ara verdim biliyosunuz cok yıpratıcı oluyo maddi manevi ama önümüzdeki günlerde baslamayı düsünüyom hayırlosı

hem saglık güvencem yoktu artık var ve aşılama aşamasındayım 4 yıl bitti istiyorum artıık bi topikte pcoslu bi arki hamişmiş aşılamayla cok sewindim darısı başımıza

Slm arkadaşlar...
Bende geçen ay günde 2 tane olmak üzere gonaphene kullandım ama yumurtalarımı büyütmedi bile...
Bu ay da günde 3 tane olmak üzere klomen kullandım veee bir tane yumurtam büyüdü...
25 mm...Bazı arkadaşlar ' fazla büyümüş,yumurta kalitesizleşmiştir 'dedi ama doktorumda iyi dedi.
Çatlatma iğnesi olmadım ama ben hissettim çatladığını...
Belirli ilişki günleri verdi bize ve şuan beklemedeyim bakalım hayırlısı...
Bu şekilde hamile kalanda çok kalamayanda...

slm kızlar malesef bende bu gruptanım ben günde 4 tane içtim ama olmadı iyi degil dedi doktorum bugün yine gidecegim bakalım hayırlısı .... ama bende dayanacak güç kalmadı bakalım ne diyecek doktor

herkeze günaydınlar arkadaşlar
canım yılmak yok bende senin gibi bazen pes ediyorum ama daha yolun başındayız inşallah en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz sorunlarımızı paylaşalımki bilgi sahibi olalım

Bu ay 7.ayım klomende banamısın demediii lanet:roflol:olasıca

ilk kulanşımda olumaba suz oldu.acaba yenidenmi denesm dr baa na aşılama dedi erkenmi acaba.yardımcı olursanız.test falan apılmadı.ilkinci bebeğim olucak bu inşallah

Back