Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geçen ay kullandığım da öyle olmuştu normalde 10 gün süren adet 3 gün sürmüştü ama hamile değilim ben belki üstüne görme olmuş olabilir doktorunuz ne diyor bu durumaMerhaba hanimlar ben 2. Defa klomen kullandim .2. Defa kullandigimda normalde adetim 8 gun yogun olarak surerdi bu defa 5 gun surdu ve cok az oldum bu neden olur basina boyle bi sey gelen var mi ?
normalde adetinizin bu kadar uzun olmaması gerek 10 gün mü sürüyor yaniBen geçen ay kullandığım da öyle olmuştu normalde 10 gün süren adet 3 gün sürmüştü ama hamile değilim ben belki üstüne görme olmuş olabilir doktorunuz ne diyor bu duruma
Evet en az 8 gün en fazla 11 12 gün ortalama 9 10 gün sürüyor rahimim çok kalın geçen ay klomen kullandığım da rahim duvarım 15 mm birden inceldi belki o yüzden kısa sürmüştünormalde adetinizin bu kadar uzun olmaması gerek 10 gün mü sürüyor yani
baya uzun sürüyormuş şaşırdım o yüzdenEvet en az 8 gün en fazla 11 12 gün ortalama 9 10 gün sürüyor rahimim çok kalın geçen ay klomen kullandığım da rahim duvarım 15 mm birden inceldi belki o yüzden kısa sürmüştü
Evett adet olmak istemiyorum her ay hastanelik oluyorum her ay adetim de 2 defa kolumdan bir defa kalçadan iğne vuruluyorum da ağrım geçmiyor doğum sancısı gibi acı çekiyorum 4 senedir aklıma geldi yine adetim yakın korkmaya başladım ne gece ne gundüz 1 hafta uyku uyuyamıyorummbaya uzun sürüyormuş şaşırdım o yüzden
Doktora hic sormadim ama siz test yaptiniz mi eger ustune gorme olduysa klomen tehlike yaratabilir . Test yapin .Ben geçen ay kullandığım da öyle olmuştu normalde 10 gün süren adet 3 gün sürmüştü ama hamile değilim ben belki üstüne görme olmuş olabilir doktorunuz ne diyor bu duruma
Doktora hic sormadim ama siz test yaptiniz mi eger ustune gorme olduysa klomen tehlike yaratabilir . Test yapin .
Rahim kalinlasmasi mi var bana da oyle demiati bi doktor ama benimkiler en fazla 8 gun ama siddetli agri kramplar Allah kimseye vermesinEvett adet olmak istemiyorum her ay hastanelik oluyorum her ay adetim de 2 defa kolumdan bir defa kalçadan iğne vuruluyorum da ağrım geçmiyor doğum sancısı gibi acı çekiyorum 4 senedir aklıma geldi yine adetim yakın korkmaya başladım ne gece ne gundüz 1 hafta uyku uyuyamıyorumm
Kacinci kullanimda pekiBenim 7 gün sürerken 5 . günde bitmişti
Benm gebelik değil bu adetime bile az kaldı gebelik olsaydı 2 günde bi vajinal muayene edildimmDoktora hic sormadim ama siz test yaptiniz mi eger ustune gorme olduysa klomen tehlike yaratabilir . Test yapin .
Normal bi rahim kalınlığı 15 mm olmalı en fazla o da benm rahim kalınlığım 30 ve üzeri oluyorduuRahim kalinlasmasi mi var bana da oyle demiati bi doktor ama benimkiler en fazla 8 gun ama siddetli agri kramplar Allah kimseye vermesin
Yok canim senin ki kadar degil tedavi uyguluyorlar miNormal bi rahim kalınlığı 15 mm olmalı en fazla o da benm rahim kalınlığım 30 ve üzeri oluyorduu
Hee tsmamBenm gebelik değil bu adetime bile az kaldı gebelik olsaydı 2 günde bi vajinal muayene edildimm
ilk kullanımdı canımKacinci kullanimda peki
Hayır tedavi uygulamadı doktorYok canim senin ki kadar degil tedavi uyguluyorlar mi
Acaba cozumu var mi sogan kuru yaptin miHayır tedavi uygulamadı doktor
Kür denemek istemedim hormonlarım güzel olduuğu için bozmasından korktumAcaba cozumu var mi sogan kuru yaptin mi
Masallah diim ya dogal seylerden bi sikinti cikmaz ama sen bilirsin tabiKür denemek istemedim hormonlarım güzel olduuğu için bozmasından korktum