klomen kullanımıyla hamıle kalanlar lutfen yazsın

SEV SAHIN

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
164
28
13
31
merhaba ben pco oldugumu ogrendım ve bana klomen verdı doktor kullandım ertesı gunu gıttım catlamamıs dedı bende kızdım bır daha gıtmedım ıcmedım de suan 7 gun regl gecıkmesı yasıyorum hafıf hafıf tatlı kasık agrılarım var yardımcı olurmusunuz ????

Kısa süre klomen kullandım. 1 defa çatlatma iğnesi oldum. Sonra akışına bırakmaya karar verdim. Kızıma hamile olduğumu öğrendim. Şimdi kızım 2 yaşında ve 15 günlük oğlum var.

Benn de 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım su an kürtajdan sonra 2. Adetim bitti klomen kullandım ve 9 gun once 2 tane yumurtam catladı sonuc bu sefer ne olur bilmiyorum

Bende pco yokmuş, kistte yok. Ama doktor klomen verdi. Hatta ilkini simdi içtim. Haftada 1tane 5gün içicem sonra tekrar doktora gidicem . Hayırlısıyla gelir insallah bebişimiz

15 ay sonunda bi sorun yokken eşimdede bendede doktorum klomen denemeye karar verdi kullandığım ilk ay gebe kaldım yumurta çatladı mı çatlamadı mı diye kontrolde yapılmamıştı çok ümitsizdim o ay benim için çok büyük şoktu :) şuan kızıma kavuşmama az kaldı teyzeleri rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…