Klomen kullanımı

marelle

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
10
1
6
34
Gaziantep
Arkadaşlar Dr günde iki kez klomen almamı söyledi ama ben unuttum bir kez alacam sandım iki gün oldu .sizce napmalıyım iki tane alarak mı devam etmeliyim yoksa aynı başladığım gibi günde bi tane mi ?? Yardımcı oluuuun

o ilacı düzgün kullanmazsan çok faydası olmuyo dikkat et geçen ay bende unuttum günde 2 şelkinde devam ettim bitene kadar

Bende klomen kullandım duzenli ama adet gunume var daha bekliyorum yumurta olusmus sagda ve solda iğneye gerek duymadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb arkadaşlar iki aydır adetim geç geldiği için ve de bebek sahibi olmak istediğimden doktora gittim yumurtalarımın çatlamadığını progestan ve ya klomen kullanımından bahsetti adet olunca tekrar gidicem doktora çok kötüyüm çocuk sahibi olmak için değil yıllar aylar bile beklemek istemiyorum

Canım mehraba benim de yumurtam çatlamıyor, büyüyor ama çatlamayıp kiste dönüşüyor. ben de ilk duyduğumda çok üzülmüştüm, bu ay klomene başladım bakalım bugün randevum var bakalım ne diyecek doktor, üzülme canım

mrb cnm sonucun ne oldu merak ediyorum bende bu ay kullandım sadece bir folikül gelişti 23mm çok şükür neyseki o doktor gayet iyi dedi bakalım bu gün çatlatma iğnemi vuruldum bakalım haftaya hamile olup olmadığım belli olur

Merhaba canım benim de iki tane gelişmiş biri catladi digerine bakmak için gitmedik bir daha doktor gerek yok o da catlar dedi. Bende beklemedeyim bakalım haftaya adet zamanim ne olacak çok merak ediyorum inşallah güzel haberler veririz canım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…