Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta büyüdüğü için olabilir mi acaba bende bu ay ilk kez femara kullanıyorum ilk günlerde baş dönmesi yaptı sonra geçtiKlomen kullanıp karın ağrısı yaşayan varmı beş gün kullandım pazartesi kontrole gideceğim
Bende öyle düşünüyorum inşallah ondandır baş dönmesi değilde sıcak basıyor ara ara femera daha iyimis burda okudum yorumlara göre şimdi doktora desem femera ver tersler inşallah buda işe yararYumurta büyüdüğü için olabilir mi acaba bende bu ay ilk kez femara kullanıyorum ilk günlerde baş dönmesi yaptı sonra geçti
Bende ilk kez kullanıyorum bu ay hiç yokmu çocuğunuz benim yokYumurta büyüdüğü için olabilir mi acaba bende bu ay ilk kez femara kullanıyorum ilk günlerde baş dönmesi yaptı sonra geçti
Ben adetin 5.günü başladım.bugün ovu.pik gördüm ama inanılmaz yumurtalarımın büyüdüğünü ağrı yaptığın şahit oldumKlomen kullanıp karın ağrısı yaşayan varmı beş gün kullandım pazartesi kontrole gideceğim
İlaçtan diyorsunuz yani inşallah hayırlı haberler alırsınızBen adetin 5.günü başladım.bugün ovu.pik gördüm ama inanılmaz yumurtalarımın büyüdüğünü ağrı yaptığın şahit oldum
Klomen kullanan mı kaldı hala ya walla taş devrinden kalan ilaç gibi geliyor bana artık ne klomenmiş arkadaş doktorların ısrarı beni gün geçtikcr şaşırtıyorKlomen kullanıp karın ağrısı yaşayan varmı beş gün kullandım pazartesi kontrole gideceğim
Evet sıcak basması da var galiba bende dün bitti artık 5 günü tamamladım reglimde daha çok oldu ilacı kullanırkenBende o
Bende öyle düşünüyorum inşallah ondandır baş dönmesi değilde sıcak basıyor ara ara femera daha iyimis burda okudum yorumlara göre şimdi doktora desem femera ver tersler inşallah buda işe yarar
Benim 2 sene olacak artık hiç olmadı hamilelik polikistik var ve gsh değerim 10larda eşimde bir sıkıntı yok bakalım artık hayırlısı inşallah olur en kısa zamanda sen ne zamandır istiyorsun canımBende ilk kez kullanıyorum bu ay hiç yokmu çocuğunuz benim yok
Evet ilçtan olduğu kesin .benim yumurta rezervi sıkıntım yok amh 5.08 pcos değilim.22 7ocakta başladım adetimin 15 günü çatlama gördüm yani dün piktiİlaçtan diyorsunuz yani inşallah hayırlı haberler alırsınız
Daha iyi bir tavsiyeniz varsa paylaşır mısınızKlomen kullanan mı kaldı hala ya walla taş devrinden kalan ilaç gibi geliyor bana artık ne klomenmiş arkadaş doktorların ısrarı beni gün geçtikcr şaşırtıyor
Yani sizin rahatsızlığınız nedir tam olarak pko mu var eğer varsa klomen işe yaramıyor onun muadili var femara doktor onu verse daha etkili klomen gibi yumurta geliştiriyor. Onun dışında rahim filmi cektirmenizi öneririm istanbul da acısız rahim filmi cektirebilirsiniz yumurtalıklarda tüplerde polip yada tıkanıklık varmı yokmu ve bu film sonrası hamile kalanlar var basıncla yıkanıyor içi. Ayrıca tıkalıysa da o anda doktorlar açıyor tüpleri bişey varsa doktor tedavi yolu çizer ultrasonla görülecek şeyler değil bunlar. Hadi bunu geçtim eşiniz sperm testi vermeli eğer vermediyse bu tek taraflı bir şey değil sperm hızı kalitesi iyi olmalı aksi takdirde spermler yerine ulaşmadan ölüyorlar.Daha iyi bir tavsiyeniz varsa paylaşır mısınız
Rahim filmi çektiler .tüpler açık boyuma göre kilolu değilim.sperm testinde sorun yok.kan hormon tüm değerler iyi.klomenle başarı azımsanmayacak kdar fazla.bemce işe yarıyo.ilk kez kullandım bende ama büyümeyi kendim bile hissettimYani sizin rahatsızlığınız nedir tam olarak pko mu var eğer varsa klomen işe yaramıyor onun muadili var femara doktor onu verse daha etkili klomen gibi yumurta geliştiriyor. Onun dışında rahim filmi cektirmenizi öneririm istanbul da acısız rahim filmi cektirebilirsiniz yumurtalıklarda tüplerde polip yada tıkanıklık varmı yokmu ve bu film sonrası hamile kalanlar var basıncla yıkanıyor içi. Ayrıca tıkalıysa da o anda doktorlar açıyor tüpleri bişey varsa doktor tedavi yolu çizer ultrasonla görülecek şeyler değil bunlar. Hadi bunu geçtim eşiniz sperm testi vermeli eğer vermediyse bu tek taraflı bir şey değil sperm hızı kalitesi iyi olmalı aksi takdirde spermler yerine ulaşmadan ölüyorlar.
2 günde bir ilişki şart ve kilo varsa verilmeli hem kadında hem erkekte üreme konusnda çok etkili sağlıklı beslenmek.
Yumurtaların eğer aşırı direncli ve haplara yeterli kadar tepki vermiyo büyütmiyosa zaten iğneyle büyütürler gonal F iğneleriyle sonra aşılama aşılamayla olmazsa ennn son aşama tüp bebek. Bunların hiç birine gerek kalmadan belki olur çok stress yada çok kafaya takmakda iyi değil. Şuan yapabileceğin en güzel şey rahim filmi çektir eşin sperm testi versin sağlıklı beslenin sende inositol takviyesi + omega3 d vitamini ve folik asit başla eşinde hergün bi avuc fındık + kabak cekirdeği , muz keçiboynuzu pekmezi tüketsin gerisi nasip
Kaç senelik evlisiniz tüp bebek merkezlerinde kişiye göre tedavilerde uygulanıyor bence bunu düşünün orda verilen ilaçlar tedaviler çok daha farklı senin yumurtalıklarına göre ayarlanıyo sonuçta kadın doğum ezbere iş yapıyor herkese aynı ilaç aynı tedavi baydı gerçekten ben 6 sene evliyim çok bu ilaçları kullandım onun için yazıyorum zaman kaybı.Rahim filmi çektiler .tüpler açık boyuma göre kilolu değilim.sperm testinde sorun yok.kan hormon tüm değerler iyi.pcos değilim hatta amh
Şöyle canım 9 ay bitti evlilikte.martta 37 yaşıma gireceğim.Kaç senelik evlisiniz tüp bebek merkezlerinde kişiye göre tedavilerde uygulanıyor bence bunu düşünün orda verilen ilaçlar tedaviler çok daha farklı senin yumurtalıklarına göre ayarlanıyo sonuçta kadın doğum ezbere iş yapıyor herkese aynı ilaç aynı tedavi baydı gerçekten ben 6 sene evliyim çok bu ilaçları kullandım onun için yazıyorum zaman kaybı.
9 ay çok uzun bir süre değil aslında bence aşılama sürecine felan geçin eğer oluyorsa denemiş olursunuz ama merkezlerde daha detaylı oluyorŞöyle canım 9 ay bitti evlilikte.martta 37 yaşıma gireceğim.
Sen nasıl yaptın.bebek oldu muKaç senelik evlisiniz tüp bebek merkezlerinde kişiye göre tedavilerde uygulanıyor bence bunu düşünün orda verilen ilaçlar tedaviler çok daha farklı senin yumurtalıklarına göre ayarlanıyo sonuçta kadın doğum ezbere iş yapıyor herkese aynı ilaç aynı tedavi baydı gerçekten ben 6 sene evliyim çok bu ilaçları kullandım onun için yazıyorum zaman kaybı.
Evet bu aydan sonra süreç ona evrilecek gibi.9 ay çok uzun bir süre değil aslında bence aşılama sürecine felan geçin eğer oluyorsa denemiş olursunuz ama merkezlerde daha detaylı oluyor
Hevesimizi kirmasaniz belki sizde bi işe yaramadı belki bizd yaricak ön yargılı konuşmayın lütfen dediğiniz tüm testler yapıldıktan sonra en son çare bu ilacı veriyor doktor zaten rahim filmi esimize bakmadan vermiyor hepsi normal çıkınca buna başlati ve formda ikiz gebelik yaşayan bile olmuş herkesin bünyesi aynı değilKaç senelik evlisiniz tüp bebek merkezlerinde kişiye göre tedavilerde uygulanıyor bence bunu düşünün orda verilen ilaçlar tedaviler çok daha farklı senin yumurtalıklarına göre ayarlanıyo sonuçta kadın doğum ezbere iş yapıyor herkese aynı ilaç aynı tedavi baydı gerçekten ben 6 sene evliyim çok bu ilaçları kullandım onun için yazıyorum zaman kaybı.
Anladım çok teşekkür ederim kaç gün sürer böyle var yani ağrım yarında inşallah güzel haber alırım muayene gidecemEvet ilçtan olduğu kesin .benim yumurta rezervi sıkıntım yok amh 5.08 pcos değilim.22 7ocakta başladım adetimin 15 günü çatlama gördüm yani dün pikti