• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanımı

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Klomen günde 2 tane kullanmalıyım bugün başlamıştım sabah bir tane akşam bir tane kullancaktım bugün doktorumla konuştum hayır ikisini aynı anda almamı söyledi. Ne fark ediyor olabilir merak ettimm

Klomen günde 2 tane kullanmalıyım bugün başlamıştım sabah bir tane akşam bir tane kullancaktım bugün doktorumla konuştum hayır ikisini aynı anda almamı söyledi. Ne fark ediyor olabilir merak ettimm
ikisi aynı anda ilk defa duydum bilemedim

Bende ılk denemelerde o sekılde bır yöntem de kullanmıştım. Etkı mekanızma olarak değerlendirecektir aynı anda 100 mg almış olacaksın 24 saattte bır 100 mg göre gelışim gözlemi yapacaktır

Bana da sizin gibi aynı anda iki tane içeceksin dedi doktor bende şüphe ettim ama öyle deyince ayni anda içtim yarın kontrol var inşallah nasipse

Bana da sizin gibi aynı anda iki tane içeceksin dedi doktor bende şüphe ettim ama öyle deyince ayni anda içtim yarın kontrol var inşallah nasipse
İlk klomen kullanımımda hiç gelişme olmadı yumurtalarda günde 1 tane kullanmıştım. Bu sefer 2 tane kullandım. Benim kontrolüm cuma günü inşallah sende güzel haberler verirsin canım haber et 🥰

İlk klomen kullanımımda hiç gelişme olmadı yumurtalarda günde 1 tane kullanmıştım. Bu sefer 2 tane kullandım. Benim kontrolüm cuma günü inşallah sende güzel haberler verirsin canım haber et 🥰
Ben şimdi çıktım canım hastaneden 1 tane güzel yumurta gelişmiş çok şükür iğneyi yaptırdım şimdi inşallah sana da güzel haberler verir doktorun 😍

Back
X