Her insanin imtihani farklidir belki bizlerinki de böyledir
En kisa zamanda canim.ins kismetimizde varsa..
merhaba kızlar,
Bu ay klomen kullandım ilk yumurta gözleminde 10 ikincisinde 18 ve bugun ki son gözlemde 21 çıktı doktorum çatlatma iğnesi tavsiye etti. Onuda vuruldum bugun 24 saat bekleme sonrasına ilişki önerdi.
Uygulayıpta tavsiye ettiğiniz önerilere Çok ihtiyacım var ,yardımlarınızı bekliyorum
Buarada kasığım felaket bir batma sızı ağrım ok normalmiş sanırım öyle söyledi doktor...
RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
Meraba canim klomenden sonra kacinci gun dr a gittin kacinci gun catlatma ignen yapildi igne yapilmasa da catlayabilirmiymis??bu arada olmadi demissin sebebi neymis klomen mi ise yaramadi yoksa ..esininde sperm testini yaptirin eger yaptirmadiysaniz sorun ondanda olabilir
Meraba canim klomenden sonra kacinci gun dr a gittin kacinci gun catlatma ignen yapildi igne yapilmasa da catlayabilirmiymis??bu arada olmadi demissin sebebi neymis klomen mi ise yaramadi yoksa ..esininde sperm testini yaptirin eger yaptirmadiysaniz sorun ondanda olabilir
bu arada eşimde gitti doktora canım sperm testinde sıkıntı çıkmadı .stresede bağlıyorum ben artık birtakım şeyleri((
Evet canım kanda çıktı 1000 değeri hemde Allahım sana da verir inşallah ben kafamı boşalttım stres yapma kendi kendi birkaç ay daha denerim gider tüp bebek yaptırırım de ben öyle yaptım oldu yaza kadar kendime süre vermiştim ben.
merhaba kızlar,
Bu ay klomen kullandım ilk yumurta gözleminde 10 ikincisinde 18 ve bugun ki son gözlemde 21 çıktı doktorum çatlatma iğnesi tavsiye etti. Onuda vuruldum bugun 24 saat bekleme sonrasına ilişki önerdi.
Uygulayıpta tavsiye ettiğiniz önerilere Çok ihtiyacım var ,yardımlarınızı bekliyorum
Buarada kasığım felaket bir batma sızı ağrım ok normalmiş sanırım öyle söyledi doktor...
RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?