• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullanımı sonrası tavsiyeler....

bynozdmr

bal böceğimi bekliyorum:)
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
220
6
118
İstanbul
merhaba kızlar,

Bu ay klomen kullandım ilk yumurta gözleminde 10 ikincisinde 18 ve bugun ki son gözlemde 21 çıktı doktorum çatlatma iğnesi tavsiye etti. Onuda vuruldum bugun 24 saat bekleme sonrasına ilişki önerdi.
Uygulayıpta tavsiye ettiğiniz önerilere Çok ihtiyacım var ,yardımlarınızı bekliyorum
Buarada kasığım felaket bir batma sızı ağrım ok normalmiş sanırım öyle söyledi doktor...
RABBİM emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.

mrb cnm
ilişkiden önce sert bi kahve içir eşine.. hayalar serin tutulmalı,sıcak banyo sauna gibi şeylerden kaçınılmalı...ilişki esnasında bebek için yapıyoruz gibi ilişkiyi göreve çevirmeyin,onu eşinizede yansıtmayın. derin bir ilişki olmalı ve önce bayan rahatlamalı, ilişki sırasında kalça altına yüksek yastık koyarsan spermlerin yolu çok daha rahat olacak ve dışarı çıkmayacaklardır..yanına pamuk da al,kalçanın altında yastık varken,spermler de içeriye aktıktan sonra pamuk ile vajina bölgesine tampon uygula... yarım saat yerinden kalkma, mümkünse öyle uyu daha etkili olacaktır inşş.... haa birde ilişki öncesi yusuf suresini oku canım benimm.rabbim inşallah gönlündekini sağlıkla kucağına verir :54:

canım çok sağol ALLAH razı olsun yaaa inş. Ne garip bişey ya kimi var kıymet bilmiyor kimi de böyle bizim gibi uğraş dur...

Her insanin imtihani farklidir belki bizlerinki de böyledir :( Rabbim bizi cocuklarimizla imtihan etmesin. Kimsenin cigeri yanmasın. Ozellikle de annelerin, bende annesiz buyudum. Annem ile babam ben kucukken vefat ettiler, çocuğuma ins. Annelik hakkini vermişimdir.. nerden geldm bu konuya bilmiyorum ki :) rabbim sana da verir ins. Durumundan haberdar edersin bizi merakla bekleyeceğim :))

En kisa zamanda canim.ins kismetimizde varsa..

merak edenlere malasef olmadı:( herşey yolundaydı halbuki ama olmadı regle oldum bu sabah 3 gün öncesi filan test yaptırdığımda da negatif çıkmıştı zaten negatif olduğunda sonuç bir kaç gün için regle olunuyor diye duymuştum benımde öyle oldu :( yarın klomen havuç suyu ve incire başlıyorum :))))

merhaba kızlar,

Bu ay klomen kullandım ilk yumurta gözleminde 10 ikincisinde 18 ve bugun ki son gözlemde 21 çıktı doktorum çatlatma iğnesi tavsiye etti. Onuda vuruldum bugun 24 saat bekleme sonrasına ilişki önerdi.
Uygulayıpta tavsiye ettiğiniz önerilere Çok ihtiyacım var ,yardımlarınızı bekliyorum
Buarada kasığım felaket bir batma sızı ağrım ok normalmiş sanırım öyle söyledi doktor...

Meraba canim klomenden sonra kacinci gun dr a gittin kacinci gun catlatma ignen yapildi igne yapilmasa da catlayabilirmiymis??bu arada olmadi demissin sebebi neymis klomen mi ise yaramadi yoksa ..esininde sperm testini yaptirin eger yaptirmadiysaniz sorun ondanda olabilir

Meraba canim klomenden sonra kacinci gun dr a gittin kacinci gun catlatma ignen yapildi igne yapilmasa da catlayabilirmiymis??bu arada olmadi demissin sebebi neymis klomen mi ise yaramadi yoksa ..esininde sperm testini yaptirin eger yaptirmadiysaniz sorun ondanda olabilir

canım 5 gün kullandık klomen adetimin 2 günü kullsnmaya başladım reglim bitti.doktora gittim 2 günde bir önce 10mm daha sonra 18 en sonda 21 di çatlatma iğnesi oldum 24 saat sonra ilişi deneyın dedi . zaten çok olacak gözüyle bakmadım 2 sefer oldu yani kayınpeder il dışından geldi şansıma 1 hafta kaldı olmadı yani bu ay bakalım daha hazırlıklı hehehe :) hakkımızda hayırlısı durmak yok yola devam :1::1:

bu arada eşimde gitti doktora canım sperm testinde sıkıntı çıkmadı .stresede bağlıyorum ben artık birtakım şeyleri:(((

bu arada eşimde gitti doktora canım sperm testinde sıkıntı çıkmadı .stresede bağlıyorum ben artık birtakım şeyleri:(((

Anladim canim evet saol hakkimizda hayirlisi :) kendini strese sokup ta deneme onu gorev gibi gorme normal iliskindeki gibi rahat ol cocuk olcak die yapma ..ben aklima getirmemeye calisiorum bendede cocuk yok denioruz bakalim :)

Selamlar
Arkadaşlar2 yıldır bebk istiyorduk ama yolunda gitmeyen birşey vardı tabi ki sadece istemekler olmuyordu her ay hüsrana uğruyorum.Doktora gitmeye karar verdim doktor benim sonuçlarıma fena değil eşime de iyi dedi.hemen klomen başladı o ay içtim yumurtam büyümüştü çatlatma iğnesi yaptırdım ama maalesef olmadı işte. Tekrar gittiğimde klomene devam dedi ve maalesef o ay da yumurtam büyümedi doktor bir kaç gün sonra gel dedi her iki günde ultrasondan yumurtamın hala büyümediğini söyledi bu ay umutlanma dedi tabi bu durumda çatlatma iğnesi olmadım ve adet söktürücü verebilirim dedi bende kırkgündür adet olmadım doktora da gitmedim adet söktürücü içmemek için ve umutlanmadım bile.test yapmadım bile.hayal kırıklığı yaşamamak için doktorum umutlanma deyip durdu dedim kendi kendime.hala kırmızılar gelmedi bende bi test yapım ne olur ne olmaz dedim anında iki çizgi ve ikiside belirgin sonra bir test daha ve aynı sonuç .yarın kan testi yapcam sadece şunu söylemek istiyorum sorun olmayan aylarda olmadı umutlanma denilen bir ayda oldu işte .kan testi yapmadım ama hamileyim bence. İnşaallah.
Yüce Rabbim sizede nasip eder inşallah :nazar:

Canım benim hep stresten kafayı bi boşalt stres yapma tedavisi var .baktın olmadı ne doktorlar var içini rahat tut yahu.rabbine dua et bir hayır vardır bunu düşün

sağol canım ALLAH hayırlısını versin hepimiz hakkında senin sonuç nasıl kan testi yaptırabildin mi canım ben duramaz o an giderdim bir yere herhalde :))) o iki çizgiyi bir görsemm offf

Evet canım kanda çıktı 1000 değeri hemde Allahım sana da verir inşallah ben kafamı boşalttım stres yapma kendi kendi birkaç ay daha denerim gider tüp bebek yaptırırım de ben öyle yaptım oldu yaza kadar kendime süre vermiştim ben.

Evet canım kanda çıktı 1000 değeri hemde Allahım sana da verir inşallah ben kafamı boşalttım stres yapma kendi kendi birkaç ay daha denerim gider tüp bebek yaptırırım de ben öyle yaptım oldu yaza kadar kendime süre vermiştim ben.

canım hayırlı olsun çok sevindim :nazar: ALLAH bizede hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşatsın inş.

merhaba kızlar,

benimde klomende 2, ayım bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım bugün 13. gün dün idrarda test yaptım negatif çıktı şaşırdım iyice napcamı bat 20 ocak sen naptın canım ?

selam arkadaslr aranizda yeniyim 9 aylik evliyiim . serephone kullandim ilk defa bu ay suan 2 gnum gecikti ama asiri kasik agrim var akintim bide . normalde son 3 aydir regli gunumden 3 gun once gelirdi lekem gelmedi gecen ay 10nda oldum bu ay 7sinde geleckti gelmedi regli gunumu bekledim 10nunu oda gelmedi ama adet olacak gbi agriyo rabbimden su kandil gunu tek istegimiz isteyen herkesi bebek sahibi etsin rabbim annelik duygusunu herkese yasatsin:25:

İnşallah canım hamişsindir ama daha çok yeni sakın stres yapma.bende hamişim kasık ağrılarım çok fazla gece bile uyandırıyor bıçak saplanıyor gibi ama sürekli değil birden şiddetli girip geçiyor

Back