Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BEN KLOMEN KULLANDIM BITTI DR BANA 5 GUN ILAC 5 GUN ILISKI SONRA ULTROSON ICIN GELICEKSIN DEDİ BENIM GIBI OLAN VAR MI ?? ULTROSANA CAGIRMA SEBEBI NEDIR ?
BEN KLOMEN KULLANDIM BITTI DR BANA 5 GUN ILAC 5 GUN ILISKI SONRA ULTROSON ICIN GELICEKSIN DEDİ BENIM GIBI OLAN VAR MI ?? ULTROSANA CAGIRMA SEBEBI NEDIR ?
Canim klomen yymurts gelistirici ilac oldugy icin takipte kalicaksin muhtemlen vajinal ultrasyonla bakicak. Yumurtalar gelişip gelismeidgine. Sen ilaci 5 gun kullan zaten ilac bitiminden bir hafta sonra yumurtalar buyumeye basliyor. Doktor iliskiyi erken onermis once bir kontrol etmesi gerekiyor ultrasyonla catlamak uzere mi catladi mi buyuyen yumyrtalar ondansonra da buyuyp catlamadiysa catlamayacak gibiyse catlatma ignesi verip catlatacak ardindan da iliski onerip 14 gun e kadar bekle diycek gecmis olsn