• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullandım kist oldu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fulyam2727

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
236
69
28
Merhaba hanımlar benim sol tüpüm kapalı sağ Laparoskopi ile açıldı klomen kullandım bu ay ve kapalı olan tarafta 19 mm açık olan tarafta 13 mm yumurta oluştu tekrar gelirsin dedi gittigmde 19 mm olan yumurta kiste dönüşmüş digeri görünmüyo dedi bu ne anlama geliyor lütfen yardım edin ne oldu küçük olan yumurta nereye gitti çatlayack olan kist mi oldu hiç birşey anlamadım

Acaba 13 mm olan çatladımı belki öyle olmuştır. Peki o kiste dönüşen ne olacak ne söyledi doktor. Zaten doktor sana niye tam bilgi vermedi niye böyle cevapsız bırakıyorlar insanları anlamıyorum

Merhaba hanımlar benim sol tüpüm kapalı sağ Laparoskopi ile açıldı klomen kullandım bu ay ve kapalı olan tarafta 19 mm açık olan tarafta 13 mm yumurta oluştu tekrar gelirsin dedi gittigmde 19 mm olan yumurta kiste dönüşmüş digeri görünmüyo dedi bu ne anlama geliyor lütfen yardım edin ne oldu küçük olan yumurta nereye gitti çatlayack olan kist mi oldu hiç birşey anlamadım
Çatlatma iğnesi vermemişmiydi

19u gördüğünde çatlatma iğnesi vermesi gerekirdi. Kist adetle söklüyormuş sanırım endişe etmeyin gelecek ay olur inşallah

Acaba 13 mm olan çatladımı belki öyle olmuştır. Peki o kiste dönüşen ne olacak ne söyledi doktor. Zaten doktor sana niye tam bilgi vermedi niye böyle cevapsız bırakıyorlar insanları anlamıyorum
Adetin ikinci gün atılır genelde adetle dedi bakacaz kist ne oldu diye ama küçük olana ne oldu anlamadk o çatlamış döllemişse mucize olur 🙏çünkü sağ tüpüm açık

Merhaba hanımlar benim sol tüpüm kapalı sağ Laparoskopi ile açıldı klomen kullandım bu ay ve kapalı olan tarafta 19 mm açık olan tarafta 13 mm yumurta oluştu tekrar gelirsin dedi gittigmde 19 mm olan yumurta kiste dönüşmüş digeri görünmüyo dedi bu ne anlama geliyor lütfen yardım edin ne oldu küçük olan yumurta nereye gitti çatlayack olan kist mi oldu hiç

Adetin ikinci gün atılır genelde adetle dedi bakacaz kist ne oldu diye ama küçük olana ne oldu anlamadk o çatlamış döllemişse mucize olur 🙏çünkü sağ tüpüm açık
İnşaAllah canm hamile kalmşsındır

Peki bilgisi olan var mı acaba bir yumurta önce görünüp sonra görünmüyor demek ne demek ne oldu o yumurtaya acaba bir umut🙏

Back
X