Merhaba 2 yıllık evliyim bir yıldır çocuk istiyoruz Dr gittim eşimde de bende de sorun yok benim gittiğim dr infertilite doktoru daha çok tüp bebek için tahlillerim temiz çıkınca rahim filmi çekildim Ekim ayı tuplerim açık mis ama yapışıklık var onu açtım gebe kalma oranını daha da yükselttim dedi regl ikinci günü gittim ilaç verdi 3. Günü başladım 5 günde bitti her ilacı icmemde hafif kasik ağrıları oldu 3 gün sonra kontrole gittim iki yurtam oluşmuş gün asiri 10 gün ilişki olsun dedi hamile kal gel dedi çatlama falan demedi hiç 3 gün sonra çok şiddetli kasık ağrım oldu sabah doktor çağırdi kistmi oluştu diye baktı kist yok devam ederse dahiliye ye git dedi eve geldim sıcak su torbası koydum belime iyi geldi bir hafta belim ağrıdı öksürük falan usutmusum çok şükür hepsi geçti şuan regl bugün 2. Gün geçti hayatımda en fazla 2 defa adetim geçmiştir oda hep bir gün norlmede ben erken olurum kaşıklar da batma oluyor böyle çok hafif ağrılar gelip gidiyor adet olacakmış gibi değil göğüslerim hassas ara ara idrarım geliyor eğer hamileysem 2 haftalıkdir en fazla erken gebelik testi yaptım Sabah negatif çıktı daha erken diyorum ama iki gün daha geçerse tekrar deneyip Dr gidicem sizce hamilemiyim çok uzatmisim kusura bakmayın bütün süreci yazmak istedim