Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiz heryere benden once yetisiyosun he bravo :)Evet bazen yapıyor. ☹
İğne olmadım kendi çatladıAyin kacinda catlatma ignesi oldunuz
Klomen bazen kistte yapabiliyor ama basit kistler adetle gidiyor. İnşeALLAH hamilesinizdirİğne olmadım kendi çatladı
İnşallahKlomen bazen kistte yapabiliyor ama basit kistler adetle gidiyor. İnşeALLAH hamilesinizdir
Peki catlama tarihi nedir test kulmandinizmiİğne olmadım kendi çatladı
Yapıyor canım normalde benim adetlerim düzenlidir 3 defa klomen kullandım üçünde de gecikme yaşamıştım.Bu ay klomen kullandım ve yumurtlamanın 9. Günü hayalet çizgi gibi çizgi çıktı sabah tekrarladım testi negatif klomen gecikme yapıyor mu
Malesef bugun adet oldum ve çok sancılı ağrı kesici içsem miPeki catlama tarihi nedir test kulmandinizmi
Klomen in faydasını gördün müYapıyor canım normalde benim adetlerim düzenlidir 3 defa klomen kullandım üçünde de gecikme yaşamıştım.
Benim yumurtam geç büyüyor klomen de etkili olmadı yine 17 günn de büyüdü birde ben arı sütü bal polen karışımı kullandım klomene devam etsem mi kararsızımYapıyor canım normalde benim adetlerim düzenlidir 3 defa klomen kullandım üçünde de gecikme yaşamıştım.
Dayanamazsaniz buscopan plus yada parol gibi seyler icebilirsinizMalesef bugun adet oldum ve çok sancılı ağrı kesici içsem mi
Şimdi içtim buscopan aylar sonra bu kadar sancum olduDayanamazsaniz buscopan plus yada parol gibi seyler icebilirsiniz
Catlama olup olmadığı kanısına nasıl varıyolar bnde bu bugün başladm ptesi kontrole dedi ilk gidişte belli oluyo mu o gün olmamışsa iğne mi veriyolarİğne olmadım kendi çatladı