Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aksine devam etmesem mi diye düşünüyordum:26:bende ocak ayında kullandık ilk ama hamile kalamadım malesef ama sze tavsiyem ilk ay olmadı dye bırakmayın tedavyi devam ettirin ben pişmanım bir ay kullandım ikinci ay bıraktım ikinci ay hamle kalan daha çok bldiğime göre inşallah sz hemen hamle klırsınız
bana 10 gün verdi neden acaba...Ben bu ay kullandım bugün bitti 5 gün kullandım. Cumartesi doktora gideceğim haftasonu başlıyor ovulasyonum.
İnşallahh ilk ayda kalırım merak ettim acaba boşuna mı hevesleniyorum
keşke bırakmasaydın 2 .ay daha mı çok sevindinim yabende ocak ayında kullandık ilk ama hamile kalamadım malesef ama sze tavsiyem ilk ay olmadı dye bırakmayın tedavyi devam ettirin ben pişmanım bir ay kullandım ikinci ay bıraktım ikinci ay hamle kalan daha çok bldiğime göre inşallah sz hemen hamle klırsınız
Yani cumartesi adetimin 12. Günü oluyor yumurtlama dönemim başlıyor. Belki çatlayıp catlamadigini görecek
Ben de aksine devam etmesem mi diye düşünüyordum:26:
benim aslında yumurtlamamda sıkıntı yoktur adetlerim falan düzenli ama gelişmesi için verdi sanırım doktor.
Bu ay olmazsa kullanmasam diyeceğim doktoruma bakalım o ne diyecek :26:
keşke bırakmasaydın 2 .ay daha mı çok sevindinim ya
çok şanslısın canım allah bizede nasip etsinben ilk ay hamile kaldım.çatlatma iğnesi kullanmadan hemde...
başla canım aşılama için erken değilmi amaevet canım çok pişman oldum ama bu ay hamle klamzsam birdaki ay yeniden başlıycam ve aşılama yaptırcam inşallah tutar
keşke bırakmasaydın 2 .ay daha mı çok sevindinim ya
ben hiç kullanmadım ilk defa kullancam adet olmayı belşiorum kullanmak içinevet canım keşke bırakmasaydı ama malesef bıraktım bu ay hamlr kALMASAM BİRDAKİ AY YENDEN BAŞLIYŞAM HATTA AŞLAMA YAPTIRCAM BU AY SENİN İKİNCİ DENEEN Mİ
başla canım aşılama için erken değilmi ama
ben hiç kullanmadım ilk defa kullancam adet olmayı belşiorum kullanmak için
inşallah canım saolsana bol şanslar inşallah ilk denemenzde tutar canım ya ama tedavyi brakma sana tavsyem
inşallah canım saol
bırakmim dimi
pek alayamadım canım ne iğnesibence brakma canım yenede sen blirsinde durumunda maddi drumunz varsa iğne almaya brakma deerim