• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullandığı ilk ay hamile kalanlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su828

Hoşgeldin Yavrum
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
2.487
27
48
Diğer
Var mı kızlar klomen kullandığı ilk ay hamile kalan?

canım bende yorumları merakla bekliorum ben ilk defa kullanıcam adetin 5.günü inşallah kalırız ssende kullancan heralde hedefim ilk ay ..rabbim izin verir inşallah

Ben bu ay kullandım bugün bitti 5 gün kullandım. Cumartesi doktora gideceğim haftasonu başlıyor ovulasyonum.
İnşallahh ilk ayda kalırım merak ettim acaba boşuna mı hevesleniyorum :30:

bende ocak ayında kullandık ilk ama hamile kalamadım malesef ama sze tavsiyem ilk ay olmadı dye bırakmayın tedavyi devam ettirin ben pişmanım bir ay kullandım ikinci ay bıraktım ikinci ay hamle kalan daha çok bldiğime göre inşallah sz hemen hamle klırsınız

bende ocak ayında kullandık ilk ama hamile kalamadım malesef ama sze tavsiyem ilk ay olmadı dye bırakmayın tedavyi devam ettirin ben pişmanım bir ay kullandım ikinci ay bıraktım ikinci ay hamle kalan daha çok bldiğime göre inşallah sz hemen hamle klırsınız
Ben de aksine devam etmesem mi diye düşünüyordum:26:
benim aslında yumurtlamamda sıkıntı yoktur adetlerim falan düzenli ama gelişmesi için verdi sanırım doktor.
Bu ay olmazsa kullanmasam diyeceğim doktoruma bakalım o ne diyecek :26:

Ben bu ay kullandım bugün bitti 5 gün kullandım. Cumartesi doktora gideceğim haftasonu başlıyor ovulasyonum.
İnşallahh ilk ayda kalırım merak ettim acaba boşuna mı hevesleniyorum :30:
bana 10 gün verdi neden acaba...
hafta sonu ovulasyonum başlıyor derken anlamadım cnm açıklarmsın
inşallah bende kalırmı ilk ay

keşke bırakmasaydın 2 .ay daha mı çok sevindinim ya

Ben de aksine devam etmesem mi diye düşünüyordum:26:
benim aslında yumurtlamamda sıkıntı yoktur adetlerim falan düzenli ama gelişmesi için verdi sanırım doktor.
Bu ay olmazsa kullanmasam diyeceğim doktoruma bakalım o ne diyecek :26:

kendin bilirsin canım ama ben pişman oldum bana sorarsan devam et derim yumurtların geliştiği için hamile kalma şansın yüksek olur ikinci ayda yine sen bilirsin

Back