canım benim bir kızım var.3 yaşında artık ikinci dedik olsun..ilki ilk ayda olurken bu biraz nazlandı...birde tedavisiz ...İnan bizim gibi çok kişi var üzülme..bende ayda iki defa görüyorum gecen ay 4 defa gördüm:)) adamla kanka olduk.
benmi abartıyorum bilmiyorum ama beklemek sıkıyor beni sanki:)
Ayyy benim çocuğum yokama bi kızım olsun istiyorum senin bekleyişin beninkinden sabırlıdır.benim gibi özlemin yok çünkü ama inşlhh bebeğiniz çok nazlanmadan gelirrde annesini mutlu eder:)
bende bu ay basladım klomene 3.günüm bugün hayırlısı olsun hepimiz için
allah gönlüne göre versin canım.evet benım prensesim var allaha şükür.Allah sanada o duyguyu nasip etsin.
aynen bende söyledim doktoruma bu ay 4.ayım 3 yıldır olmuosa 2 ayda nasıl olcak anlamadım ama 5. ayın sonunda hamile kalan bi arkadaşı gördüm gerçekten Allah nasip ederse oluyomuş aşılam fiyatlarıda çok pahalı ama yapıcak bişe yok sanki
bak böyle üzülüp kendini yıpratma iyi şeyler düşün bekliyoruz ama bekledıgımıze degecek nazlı bebişler olur cnm üzülme aşılama yaptıma sen direk tüp bebek iste cnm aşılama yüzde 30 tüp bebek yüzde 80 biliyorum fiyatlarını malesef dedgn gıbı pahalı... ama sana dünyanın en büyük hediyesını verıyorlar yınede rabbımın sayesınde dmekki bizimde öyle cocuk sahıbı olmasını ıstıyor yuce mevlam
Arkadaşlar 3,5 yıllık evliyim ama korunmadığımız halde çocuğumuz olmuo doktora gittik bütün tahliller yapıldı ikimizdede problem olmamasınan rağmen hamile kalamıyorum
3 aydır klomen kullanıyorum dün doktorum serophene verdi hiç ümidim yok ama doktor 3 ay daha ilaçla devam edip sonra aşılama diyo
Klomenle,serophene yada çatlatma iğnesi ile hamile kalan varmı? ben kalamadımda
bende 2 senelik evliyimm klomenle birinci ay tutmadı ikinci ayındayım bekliyoruz..doktorda bizde bişey bulamadı ama sonunda yumurtamın çatlamadıgına karar verdi benimde ümidim yok ama ümitleri kesersek olmaz inşş bi an önce hamile kalırsın herseyın bı caresi var üzülme olacak
Yarın bende tekrar kontrole gitcem iğne verecek allahim isteyen herkese nasip etsin içinde bize deben de 2 ay kullandimama benim yumurtlama sorunum filan yoktu sadece hamile kalma ihtimalimi arttrimak için verdi doktor. yumurtalarım çok güzel büyüdü kendiliğinden çatladı ama malesef sonuç negatif
amiiinnn cnm. ben gonal f igne de kullandim. ilaclar bende 3 tane filan yumurta büyütüp çatlatıyor ama olmuyor sanirim benim tutunmada bi sorun oluyoYarın bende tekrar kontrole gitcem iğne verecek allahim isteyen herkese nasip etsin içinde bize de
Sanirim cnm sen hiç kalkmadan Yatman gerek ağır kaldırmaman gerek allahım acil şifalar versin hepimizeamiiinnn cnm. ben gonal f igne de kullandim. ilaclar bende 3 tane filan yumurta büyütüp çatlatıyor ama olmuyor sanirim benim tutunmada bi sorun oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?