klomen kullanarak hamile kalan arkadaş varmıı

Ayyy benim çocuğum yok ama bi kızım olsun istiyorum senin bekleyişin beninkinden sabırlıdır.benim gibi özlemin yok çünkü ama inşlhh bebeğiniz çok nazlanmadan gelirrde annesini mutlu eder:)

bende bu ay basladım klomene 3.günüm bugün hayırlısı olsun hepimiz için

Ayyy benim çocuğum yok ama bi kızım olsun istiyorum senin bekleyişin beninkinden sabırlıdır.benim gibi özlemin yok çünkü ama inşlhh bebeğiniz çok nazlanmadan gelirrde annesini mutlu eder:)

allah gönlüne göre versin canım.evet benım prensesim var allaha şükür.Allah sanada o duyguyu nasip etsin.

bak böyle üzülüp kendini yıpratma iyi şeyler düşün bekliyoruz ama bekledıgımıze degecek nazlı bebişler olur cnm üzülme aşılama yaptıma sen direk tüp bebek iste cnm aşılama yüzde 30 tüp bebek yüzde 80 biliyorum fiyatlarını malesef dedgn gıbı pahalı... ama sana dünyanın en büyük hediyesını verıyorlar yınede rabbımın sayesınde dmekki bizimde öyle cocuk sahıbı olmasını ıstıyor yuce mevlam

Haklısın cnm ama doktorum bi problem olsa tüp bebek yalaım dio ama problem olmadığı için şansımızı deneyelim dio inan yani ne kadar pahalı olursa olsun yapcak bişe yok ne için çalışıp çabalıyoruz sankiii Allahım herkese nasip etsinn inşlhh:)

İnşallah bebeğini kucağina alırsınn bende 1yıl 4 aylık evliyim doktorum yumurtalıklarda tembellik var dedi klomen verdi iğneye gerek kalmadan yumurtam çatlamış bakalım 8 gün sonra sonuç belli olucak bakalım hayırlısı Rabbim bütün isteyenlere versin inşş...

Ben 1 ayLIK klomen tedavisi ile hamile kaldım ALLAHIM isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.Çevrenizden olumsuz konuşanları çok dinlemeyin forumlardaki olumsuz yorumları okuyup kafanıza takmayın..

meraba canım durumumuz aynı gibi hemen hemen ilk ay yumurtladım tutmadı 2.ay yumurtam çatlamadı başka bi sorun yok çatlatamıyorum şu yumurtayı ben çatladım o çatlamıyo 3.klomene başlıcam hayırlısı çok zor bi süreç

Mrb lar bende klomen ve catlatma iğnesi kullniyorum bilgi vermenizi Rica ediyorum 2 düşük yaptım . . . . .

ben de 2 ay kullandim ama benim yumurtlama sorunum filan yoktu sadece hamile kalma ihtimalimi arttrimak için verdi doktor. yumurtalarım çok güzel büyüdü kendiliğinden çatladı ama malesef sonuç negatif

ben de 2 ay kullandim ama benim yumurtlama sorunum filan yoktu sadece hamile kalma ihtimalimi arttrimak için verdi doktor. yumurtalarım çok güzel büyüdü kendiliğinden çatladı ama malesef sonuç negatif
Yarın bende tekrar kontrole gitcem iğne verecek allahim isteyen herkese nasip etsin içinde bize de

Yarın bende tekrar kontrole gitcem iğne verecek allahim isteyen herkese nasip etsin içinde bize de
amiiinnn cnm. ben gonal f igne de kullandim. ilaclar bende 3 tane filan yumurta büyütüp çatlatıyor ama olmuyor sanirim benim tutunmada bi sorun oluyo

amiiinnn cnm. ben gonal f igne de kullandim. ilaclar bende 3 tane filan yumurta büyütüp çatlatıyor ama olmuyor sanirim benim tutunmada bi sorun oluyo
Sanirim cnm sen hiç kalkmadan Yatman gerek ağır kaldırmaman gerek allahım acil şifalar versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…