Arkadaşlar 3,5 yıllık evliyim ama korunmadığımız halde çocuğumuz olmuo doktora gittik bütün tahliller yapıldı ikimizdede problem olmamasınan rağmen hamile kalamıyorum
3 aydır klomen kullanıyorum dün doktorum serophene verdi hiç ümidim yok ama doktor 3 ay daha ilaçla devam edip sonra aşılama diyo
Klomenle,serophene yada çatlatma iğnesi ile hamile kalan varmı? ben kalamadımda
inşlh cnm umarım Allah isteyen herkese versin ama uğraşmakta yoruyo insanı ben tedaviye başlayalı 3-4 ay oldu çok yoruldum bi an önce aşılama yapalım diyorum ama doktorujm erken diyo
aynen bende söyledim doktoruma bu ay 4.ayım 3 yıldır olmuosa 2 ayda nasıl olcak anlamadım ama 5. ayın sonunda hamile kalan bi arkadaşı gördüm gerçekten Allah nasip ederse oluyomuş aşılam fiyatlarıda çok pahalı ama yapıcak bişe yok sanki
inşlh cnm umarım Allah isteyen herkese versin ama uğraşmakta yoruyo insanı ben tedaviye başlayalı 3-4 ay oldu çok yoruldum bi an önce aşılama yapalım diyorum ama doktorujm erken diyo
Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım daha doğrusu bunların sonucunda aşılama ile hamile kaldım 1,5 yıllık evliydim bizde de bir sorun yoktu yumurtam da oluşuyordu ama yine de klomen kullandım. Bir iki ay ama aralıklı olarak kullandım yumurtalarım da oluştu doğal yoldan hamile kalmayı denedim ama olmadı sonra bıraktım kullanmayı. Sonra eşiminde isteğiyle tekrar Dr. gittik. Doktorum klomen verdi bir de önlem amaçlı enfeksiyon giderici ilaç (bunu eşimle beraber kullandık)
Klomen kullanmama rağmen 1 tane yumurtam oluştu ardından çatlatma iğnesi vuruldum 36 saat sonra da aşılama yapıldı her şey yolunda gitti, ilk denememiz olmamıza rağmen tuttu çok şükür şimdi 2,5 aylık hamileyim.
Darısı başına olsun inşallah..
Cnm çok mutlu oldum.umarım Allahım sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder ben iğne de vuruldum ama yok olmuo hiç bi sorun yokken olmamasına üzülüyorum ama vardır bi vakti zamanı
3-4 aydır klomen kullanmana rağmen olmadıysa aşılamaya geçmelisin çünkü doktorum bana sormuştu kaç defa kullandı diye ben de en fazla 4 defa kullanmışımdır dedim. 4-5 kereden fazla kullanmaya gerek yok demişti
ben 3 ay kullandım olmadı..çatlama iğneside sonuç vermedi..benım bırıncı cocugum tedavisiz oldu...sonra rahim filmi dedi onuda çektik..klomen vermedi..bekliyorum yarın öbürgün belli olacak...gerci sanki adet olacakmısım gibi..umudumda yok:S bir süre sonra insan sıkılıyor..şimdi benimde sıkıldığım gibi.
Sadece olacağına inan olumsuzluğa odaklanma. Açıkçası ben son tedavime kadar hamile kalmayı düşünmüyordum ilk defa ciddi anlamda istedim ve eşimin önayak olmasıyla onun bulduğu bir doktora gittik. İlk defa o ay hamile kalmayı çok istedim ve içimde tutacağına dair inanılmaz bir inanç vardı. İkimizde biliyorduk tutacağını:) çocuk yapmak için yatağa girmek bi süre işkence haline geliyor bir görev gibi oluyor bebeğe odaklanmaktan stres oluyorsun bence bu fikri kafanın bir köşesine at. Umarım kısa zamanda aşk bebeğiniz olacaktır:)
eğer rahim filmi çektirdiğin ay olmassa mutlaka ilaca başla ben rahim filmini 3 ay önce çektirdim yok tık yok banamısın demedi tüpler açık bi sorun yok ama bebekte yok
:))))))) wallahiiii artık hamile kalsam iyi olacak....Ne doktorumu nede eşimi artık görmek istemiyorum:))) kaç aydır onlardan başka kimseyi göremiyorum...
sweet01 de söylemiş...bizim bir arkadaşta bu tedavi sürecini şöyle bir cümle ile açıklamıstı ' benle eşim artık birbirimizden midemiz bulanıyor':))))
hayırlısı ne diyelim:)
İnşallah daha çok beklemeden en kısa zamanda hamile kalırsın
ama 3-4 aydada çok yoruldum diyip stres yapma kendini üzme
benim bu 6. senem yani 72 ay ediyor neleeeerr neler denedim bir bilsen ...
Ama herşeyin bir vakti zamanı var
Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese eli ayağı düz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ...
hahahahah aynen ben artık her hamile haberi geldiğinde üzülmekten bi hal oldum bi ben yaapamadım diodum meğerse benim gibi bi sürü arkadaş buldum.benim doktorum bayan ama her ay 2 kere gidiyorum akraba olduk artık eşim desen artık doktorun verdiği günleri takip edio garibim odaklandı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?