canım çok geçmişolsunMerhaba bayanlar bende iki yıllık evliyim gecen yıl prolaktin yüksek çıktı dostinex kullandım ilk ayda düştü o ay hamile kalmışım anlamadım ama 7.haftada düşükle sonuçlandı sonra herkes merak etme gerisi gelir dedi ama gelmedi defalarca doktorlara gittim her doktor hiçbir problem olmadığını söylüyordu geçen ay stresten polikistik over başlangıcı gibi görünüyor dedi doktor soğan suyu ve testere dişli aslanpençesi içtim kistler gitmiş bu ay çok geç adet oldum yarın hormonlara bakılacak beşinci gün klomen 50mg dedi doktor bu senede klomen çıktı bakalım hayırlısı neyden korktuysam o geliyor başıma
bu arada folik asit vermiştir umarım size .. siz ne olur ne olma kendinize tedaviye başlamadan önce eşinizede baktırın .. adamları ikna etmek biraz zor ama doktorun sana başlayacağı ilaç ciddi hormon ilacı ona başladıktan sonra bide eşinde ufak bi problem cıkarsa seyret sen olayımerhaba benimde adet düzensizliklerim var 6 aydır çocugumuz olmuyor 6 ay sonra gelin demişti bugün gittik adet söktürücü iğne oldum adet olduğumda gidicem 5.günü bir ilaca başlayacakmış 10 tane acaba klomenmidir?yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını ama polikistik over olmadığımı söyledi.bundan sonra bizi nasıl süreçler bekliyor bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
Allah yardımcın olsun.Benim durumum sana çok benziyor.Ben de düşük yaptım.1 sene geçti arkası gelmedi.Geçen ay klomen kullandım.Olmadı.Ama 1 ayda 2 kez adet oluyodum çok şükür o düzeldi.Bugün yine başladım klomene..Hakkımızda hayırlısı olsun,herkes stres yapma,kafaya takma diyor ama ben beceremiyorumMerhaba bayanlar bende iki yıllık evliyim gecen yıl prolaktin yüksek çıktı dostinex kullandım ilk ayda düştü o ay hamile kalmışım anlamadım ama 7.haftada düşükle sonuçlandı sonra herkes merak etme gerisi gelir dedi ama gelmedi defalarca doktorlara gittim her doktor hiçbir problem olmadığını söylüyordu geçen ay stresten polikistik over başlangıcı gibi görünüyor dedi doktor soğan suyu ve testere dişli aslanpençesi içtim kistler gitmiş bu ay çok geç adet oldum yarın hormonlara bakılacak beşinci gün klomen 50mg dedi doktor bu senede klomen çıktı bakalım hayırlısı neyden korktuysam o geliyor başıma
folik asit öncesinde bayağı kullanmıştım daha sonra demir artı folik asit vermişti ama uzun süredir kullanmıyorum ve bu sefer vermedide bidahaki gittiğimde hatırlatayım teşekkürler.eşimde kontrol olucak zaten :)bu arada folik asit vermiştir umarım size .. siz ne olur ne olma kendinize tedaviye başlamadan önce eşinizede baktırın .. adamları ikna etmek biraz zor ama doktorun sana başlayacağı ilaç ciddi hormon ilacı ona başladıktan sonra bide eşinde ufak bi problem cıkarsa seyret sen olayı
Sağolasın arkadaşım inşallah :) eşimde bi problem yok doktorlar benimde herşeyimin normal olduğunu söylüyor ilk defa klımen kullanıcam bakalım hayırlısı hepimiz için :)canım çok geçmişolsunama senin pocver başlangıcıymış işte bak ne güzel klomeni bir iki ay kullanırsın hemencik olur adetlerinde düzenli sanırım .. korkma bişeyden klomen umarım son hapın olur . eşinede baktırdınızmı ?
ben ilk ay günde 1 taneden başladım 5 gün içtim sonraki ay günde 2 kereye çıkardı dr şimdi 5. ayım boş geçiyoruz bu ayı diğer ay bakalım günde 3 e çıkarmaz inşallah çıkarsada içmem günde 2 taneden devam edelim dicem çüBen de yarın başlıyorum bakalım bende ne gibi etkileri olacak. Sen günde kaç tane kullanıyosun canım? Aç mı tok mu?
geç çatlamış olabilir canım yumurtaların .beyaz akıntı varsa işte çatladığnın belirtisi eğer akıntı bugün geldiyse ilişki derim ben akşama .. yumurta akı gibi demi ? ölesyse çatlamış hemen ilişki :)selamlar, ben de 2 yıllık evliyim, 6 ay önce çocuk yapabilmek için doğum kontrol hapını bıraktım. Olmayınca doktora gittim ve günde 2 tane klomen kullandım, yumurta oluşmadı, sonrasında duphaston kullandım ve ilaç bittikten 4 gün sonra adet oldum. Adetin 2. günü yumurta yoktu ve bu sefer günde 3 kez tekrar klomen kullandım. 10. gününde sağda 3, solda ise 1 tane gelişmiş yumurta vardı, hepsi yaklaşık, 1,5 1,6 civarındaydı ve doktor bu durumun 9. güne göre çok güzel olduğunu söyledi. Adetin 12., 14. 16. ve 18. günlerinde de ilişkide bulunmamız gerektiğini söyledi. Bugün 18. gün yarın doktor kontrolüne gideceğim, fakat 1 haftadır sağ ve sol kasığım acayip ağrıyor. Buradan okuduğum kadarı ile yumurtlama ağrısı bu kadar uzun sürmüyor sanırım. Sizce hala yumurtalarım çatlamamış mıdır ya da kist mi oluşmuştur? Ya da dış gebelik olmuş olabilir mi?Şu anda da hala ağrım var ve bu ağrı zaman zaman rahmimin olduğu bölgede de oluyor. Sancı gibi, iğne batması gibi.... Ayrıca beyaz ve kokusuz akıntım ve meme uçlarında acıma da var. Görüşlerinizi bekliyorum
geç çatlamış olabilir canım yumurtaların .
sen hamiş kaldımmı diye merak ediyosun demiiii :) :) canım eğer 4 gün önce filan çatladıysa ve döllediyseniz sanmam 4 5 güne yerleşme gibi şeylerin belirtisi olmaz bence çatlama ağrısı ve belirtisi .Hala çatlamamış olabilir mi yani? :S
sen hamiş kaldımmı diye merak ediyosun demiiii :) :) canım eğer 4 gün önce filan çatladıysa ve döllediyseniz sanmam 4 5 güne yerleşme gibi şeylerin belirtisi olmaz bence çatlama ağrısı ve belirtisi .
amin canım inşallah hepimizde beklemedeyiz.. açıkçası ben yarın dr gitmen taraftarı değilim eğer ki bide döllendiyse yumurtan alttan muayene iyi olmuyormuş diye duydum .. ben gitmiyorum ilişki diyor dr bende o günleri değerlendiriyorum sonra zaten 10 15 gün sonra özel günüm anlıyorum hamişmiyim değilmiyim diye ..