Klomen kullananlar

Canım sonuç ne çıktı merak ettim
Cnm gittim kanda bebiş yokmuş daha sonra alttan muane etti yumurtlamışım rahim duvarımda kalınlaşmış hastalanırsın dedi eğer cumaya kadar olmazsam çözücü verdi onu kullan dedi hastalanıncada 3.günü gel dedi zaten bişey hissetmedim yalandan yaptım kanı kısmet Dr senin çocuğun olur kesinlikle diyor olmayacak olana direk diyorum dedi bakalım sizlerin durumu ne alemde kızlar

merhaba arkadaşlar. bende klomen tedavisi görüyorum.5. klomen kullanışım.geçen ay hsg çekildim tüpler açık çıktı klomen kullandım 3 yumurtalık oluştu ikisi kist oldu adet oldum kistler geçti. bu ayda tekrar klomen verdi doktorum 5 yumurtalık oluşmuş yumurta takibindeyim bakalım bu sefer sonuç ne olacak...

Cnm hayırlısı inşallah benim tüplere daha bakılmadı onada bakacak lar sanırım yakında ama daha 2 klomen kullandım bakalım

Canım sonuç ne çıktı merak ettim
Cnm gittim kanda bebiş yokmuş daha sonra alttan muane etti yumurtlamışım rahim duvarımda kalınlaşmış hastalanırsın dedi eğer cumaya kadar olmazsam çözücü verdi onu kullan dedi hastalanıncada 3.günü gel dedi zaten bişey hissetmedim yalandan yaptım kanı kısmet Dr senin çocuğun olur kesinlikle diyor olmayacak olana direk diyorum dedi bakalım sizlerin durumu ne alemde kızlar

benim doktorumda olur diyo sabırlı olup moralini bozmamalısın diyo inş. hepimizin olur...

Benim drumda aynı şeyi diyor senin çocuğun olur olmasa direk söylüyorum die ama ne zaman olacak bilemiyoruz diyor hayırlısı hakkımızda benim adet tarihim haftaya 21mayıs beklemedeyim şuanda bakalım bu ay ne olacak

arkadaşlar herkese mrb ben de klomen kullannmaya başlayanlardandım fakat bir kaç deneme başarısız olduktan sonra iğne tedavisi olmak için bekliyordum tam tedavi olmak için hasta olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. pkolu olduğum için tedavi olmadan mümkün değildi bu yüzden ilk öğrendiğimizde çok şaşırdık nasıl oldu diye sorduk sürekli ama en doğru cevap Rabbimin ol demesi ve olması bu yüzden kendinizi üzmemeye ve stres yapmamaya çalışın inş size de bu mutluluğu rabbim yaşatır.

hayırlı olsun canım çok sevindim bende pocverliyim klomenle 5. ayım ama daha olmadı :) bana senin durumun biraz ümit oldu :) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. hamilelrin duası kabul olur sende bana dua edebilir misin :)

kızlar merhaba ben de bu ay ilk defa klomen kullandım. Poliskistik over vardı benim de, dr um normal düzenli yumurtalayamadığımdan ve reglimin düzensizliğinden dolayı klomen vermişti. 4 yıldır evliyim, 2 yıldır korunmasak da 1-2 aydır ancak denemelere başlamıştık ama 2 senedir korunmadığımız halde gebelik olmayınca vakit kaybetmeden yumurtalıkları olgunlaştırsın diye Klomen verdi.
Klomen'i 31 Temmuz'da bitirdim, 5 gün, sabah-akşam aldım. Bugün muayenemde birden fazla yumurtalık olgunlaşmıştı görüldü. 12 - 17mm gibi.. yarın sabaha çatlatma iğnesi verdi. ilk klomen tedavisinde çatlatma iğnesi vermesinin nedeni daha da beklemeyelim diye midir sizce bilgisi olan var mı? yarın sabah iğneyi yapıcam hayırlısıyla inşallah:/ daha öne yapan varsa kolay mıdır bilgi paylaşabilir mi? Eczaneden akşama alıp evde detaylı bakacağım. kendi kendime yapabileceğimi söyledi hemşireler, yaparım bakalım:)
Çatlatma iğnesi sonrası regl tarihim taa 27 Ağustos olarak görünüyor, tedavinin tutup tutmadığını en erken nasıl ne zaman öğrenebiliyoruz? Regl dönemini beklemek gerekiyor mu bilgisi olan var mı? Herkese sevgiler...

kızlar merhaba,
Ovitrelle iğnesi oldum bu sabah, kolaycana yapılıyormuş:) işe gitmeden yaptım kendim çok şükür. Şimdi klomen+Ovitrelle kullananlardan yorumları okuyorum. Aranızda varsa tercübelerini yazabilir mi? ne kadar zaman sonra hamilelik testi yaptırmak gerekir? İğne sonrası yumurtalığın çatladığını nasıl anlayabiliriz? dr 36 saat içinde çatlama olur demiş bazı yazılarda okudum, çatlamazsa kiste çevirebiliyormuş Endişelenmek istemiyorum da çatlamayı anlayabiliyor muyuz? karın ağrısı akıntı vs gibi şeyler oluyor mu?

arkadşlar bn 14 aylık hamileyim ilk 2 ay korundum daha sonra korunmayı bıraktım bebişim olmuyor dıe çok uzuluyordum tabı eşıme belli etmıyordum doktora gittim iki ay klomen kullandım tabı her kullanmada catlatma ıgnesıde oluyordum ıkı ayda tutmadı o ay cok sancım oldu kıst olusmustu o ay hastalıgımla beraber gitti doktorum rahim filmi dedi eşim neden bukadar kafana takıon dedı bıraz rahat ol kafaya takma bnde o ay tamamen unuttum ve bır sonrakı ayda gunum geçti iki gün kımseye bısey demeden kan werdım ya değilsem die ve sonuç hamileyim... bebişim 8 haftalık buraya ozellikle yazmak ıstedım pc basına gectıgım an bu siteydi bunu sizinle paylaşmak istedım ve rabbım herkese bu duyguyu tattırsn sunu bilinki kafaya taktıkça olmaz. içinizi karartmayın...

Darısı başımıza inşallah.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin Ben de pkoluyum.Geçen ay klomen kullandım.Adetime birkaç gün var.Progesteron değerim 21. günde 18 çıktı.Dr hayırlı haberlerini bekliyoruz dedi beklemedeyiz

arkadaşlar siz kaç ay klomen içtiniz ? ben 4 ay içtim 5, ay şimdi ara verme ayımız bi iki ay daha içicem toplam 6 ay içmm gerekmiş . yumurtam buyumuyor .

arkadaşlar siz kaç ay klomen içtiniz ? ben 4 ay içtim 5, ay şimdi ara verme ayımız bi iki ay daha içicem toplam 6 ay içmm gerekmiş . yumurtam buyumuyor .
1 ay oldu ben kullanalı.Doktor kullandıktan sonra 2 yumurtan oluşmuş dedi.Ev ödevi verdi.Sonra pembemsi akıntı geldi 1 gün arayla .Sonra kesildi.Doktora gittim.Progesteron hormonuna bakalım dedi.10 un üzerindeyse değerin,kaliteli yumurtan oluşmuştur,hamilelik olabilir döllenirse dedi.Umarım adet olmazsın dedi,inşallah olmam.

umarım olmazsın canım çok sevindim :) senin yumurtan klomen içtikten sonra kaç. mm ydi ?

umarım olmazsın canım çok sevindim :) senin yumurtan klomen içtikten sonra kaç. mm ydi ?
İnşallah canım Ay ben kaç cm diye sormadım ki söylemedi o da.Bu arada 2 yıl oldu evleneli,Hiç korunmadık.Geçen sene bir düşük yaptım.Sonra herkes arkası gelir dedi gelen giden olmadı. Biz de doktora gittik işte geçen ay

aynen 2 yıllık evliyim bende 1 yıl korundum . 10 ay korunmadım pocverliyim . yasmin içmiştim korunurkende . o da iyice tembelleştirmiştir ..18 mm dir ya da 20 mm dir buyuk ihtimal seninki , benimki 12 mm di 15.günde umarım benimkide büyür . klomeni daha fazla içmek istemiyorum inşallah sende içmezsin bu ay güzzel haberlerini alırız .

olmadı bu sefer dekırmızılar göründü,pazartesi doktora gidicez nasipse.

Merhaba bayanlar bende iki yıllık evliyim gecen yıl prolaktin yüksek çıktı dostinex kullandım ilk ayda düştü o ay hamile kalmışım anlamadım ama 7.haftada düşükle sonuçlandı sonra herkes merak etme gerisi gelir dedi ama gelmedi defalarca doktorlara gittim her doktor hiçbir problem olmadığını söylüyordu geçen ay stresten polikistik over başlangıcı gibi görünüyor dedi doktor soğan suyu ve testere dişli aslanpençesi içtim kistler gitmiş bu ay çok geç adet oldum yarın hormonlara bakılacak beşinci gün klomen 50mg dedi doktor bu senede klomen çıktı bakalım hayırlısı neyden korktuysam o geliyor başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…