Cnm gittim kanda bebiş yokmuş daha sonra alttan muane etti yumurtlamışım rahim duvarımda kalınlaşmış hastalanırsın dedi eğer cumaya kadar olmazsam çözücü verdi onu kullan dedi hastalanıncada 3.günü gel dedi zaten bişey hissetmedim yalandan yaptım kanı kısmet Dr senin çocuğun olur kesinlikle diyor olmayacak olana direk diyorum dedi bakalım sizlerin durumu ne alemde kızlarCanım sonuç ne çıktı merak ettim
Cnm hayırlısı inşallah benim tüplere daha bakılmadı onada bakacak lar sanırım yakında ama daha 2 klomen kullandım bakalımmerhaba arkadaşlar. bende klomen tedavisi görüyorum.5. klomen kullanışım.geçen ay hsg çekildim tüpler açık çıktı klomen kullandım 3 yumurtalık oluştu ikisi kist oldu adet oldum kistler geçti. bu ayda tekrar klomen verdi doktorum 5 yumurtalık oluşmuş yumurta takibindeyim bakalım bu sefer sonuç ne olacak...
Cnm gittim kanda bebiş yokmuş daha sonra alttan muane etti yumurtlamışım rahim duvarımda kalınlaşmış hastalanırsın dedi eğer cumaya kadar olmazsam çözücü verdi onu kullan dedi hastalanıncada 3.günü gel dedi zaten bişey hissetmedim yalandan yaptım kanı kısmet Dr senin çocuğun olur kesinlikle diyor olmayacak olana direk diyorum dedi bakalım sizlerin durumu ne alemde kızlarCanım sonuç ne çıktı merak ettim
benim doktorumda olur diyo sabırlı olup moralini bozmamalısın diyo inş. hepimizin olur...Cnm gittim kanda bebiş yokmuş daha sonra alttan muane etti yumurtlamışım rahim duvarımda kalınlaşmış hastalanırsın dedi eğer cumaya kadar olmazsam çözücü verdi onu kullan dedi hastalanıncada 3.günü gel dedi zaten bişey hissetmedim yalandan yaptım kanı kısmet Dr senin çocuğun olur kesinlikle diyor olmayacak olana direk diyorum dedi bakalım sizlerin durumu ne alemde kızlar
Benim drumda aynı şeyi diyor senin çocuğun olur olmasa direk söylüyorum die ama ne zaman olacak bilemiyoruz diyor hayırlısı hakkımızda benim adet tarihim haftaya 21mayıs beklemedeyim şuanda bakalım bu ay ne olacakCnm gittim kanda bebiş yokmuş daha sonra alttan muane etti yumurtlamışım rahim duvarımda kalınlaşmış hastalanırsın dedi eğer cumaya kadar olmazsam çözücü verdi onu kullan dedi hastalanıncada 3.günü gel dedi zaten bişey hissetmedim yalandan yaptım kanı kısmet Dr senin çocuğun olur kesinlikle diyor olmayacak olana direk diyorum dedi bakalım sizlerin durumu ne alemde kızlar
hayırlı olsun canım çok sevindim bende pocverliyim klomenle 5. ayım ama daha olmadı :) bana senin durumun biraz ümit oldu :) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. hamilelrin duası kabul olur sende bana dua edebilir misin :)arkadaşlar herkese mrb ben de klomen kullannmaya başlayanlardandım fakat bir kaç deneme başarısız olduktan sonra iğne tedavisi olmak için bekliyordum tam tedavi olmak için hasta olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim. pkolu olduğum için tedavi olmadan mümkün değildi bu yüzden ilk öğrendiğimizde çok şaşırdık nasıl oldu diye sorduk sürekli ama en doğru cevap Rabbimin ol demesi ve olması bu yüzden kendinizi üzmemeye ve stres yapmamaya çalışın inş size de bu mutluluğu rabbim yaşatır.
Darısı başımıza inşallah.Rabbim kucağına almayı da nasip etsinarkadşlar bn 14 aylık hamileyim ilk 2 ay korundum daha sonra korunmayı bıraktım bebişim olmuyor dıe çok uzuluyordum tabı eşıme belli etmıyordum doktora gittim iki ay klomen kullandım tabı her kullanmada catlatma ıgnesıde oluyordum ıkı ayda tutmadı o ay cok sancım oldu kıst olusmustu o ay hastalıgımla beraber gitti doktorum rahim filmi dedi eşim neden bukadar kafana takıon dedı bıraz rahat ol kafaya takma bnde o ay tamamen unuttum ve bır sonrakı ayda gunum geçti iki gün kımseye bısey demeden kan werdım ya değilsem die ve sonuç hamileyim... bebişim 8 haftalık buraya ozellikle yazmak ıstedım pc basına gectıgım an bu siteydi bunu sizinle paylaşmak istedım ve rabbım herkese bu duyguyu tattırsn sunu bilinki kafaya taktıkça olmaz. içinizi karartmayın...
1 ay oldu ben kullanalı.Doktor kullandıktan sonra 2 yumurtan oluşmuş dedi.Ev ödevi verdi.Sonra pembemsi akıntı geldi 1 gün arayla .Sonra kesildi.Doktora gittim.Progesteron hormonuna bakalım dedi.10 un üzerindeyse değerin,kaliteli yumurtan oluşmuştur,hamilelik olabilir döllenirse dedi.Umarım adet olmazsın dedi,inşallah olmam.arkadaşlar siz kaç ay klomen içtiniz ? ben 4 ay içtim 5, ay şimdi ara verme ayımız bi iki ay daha içicem toplam 6 ay içmm gerekmiş . yumurtam buyumuyor .
İnşallah canımumarım olmazsın canım çok sevindim :) senin yumurtan klomen içtikten sonra kaç. mm ydi ?
üzüldüm canım yaaolmadı bu sefer de kırmızılar göründü,pazartesi doktora gidicez nasipse.