klomen kullananlar

markasından öturu olabılır bendoktora gıtmeden denedıgımde pzıtıf gördum ama pko varmıs ondan bı ıse yaramamıstı calısmalar :)

markasından öturu olabılır bendoktora gıtmeden denedıgımde pzıtıf gördum ama pko varmıs ondan bı ıse yaramamıstı calısmalar :)
evet markadan kaynaklanıyor olabilir. Netten araştırıp almıştım ama benim bi işime yaramadı. Fakat sen yine de deneyebilirsin sonuçta sen de pozitif sonuç vermiş bende hiç vermemişti

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende benim Hikayem de 33 yaşındayim 15 yaşında bi oğlum var ilk evliliğim den ikinci evliliği yaptım 7yıl oldu ama bebeğimiz olmadı aslında oldu ama 4tane düşük en son dış gebelik ve sağ tüp alındı geçen ay klomen kullandim olmadı bu ay tekrar dün bitti klomen yarın doktor randevum ayrıca clexane iğne aspirin ve folik asit kullanıyorum bu ay çatlatci iğne olacağım ve ben 4 hamileliği de klomenle kaldım inşallah bu ay güzel haberler gelir kendim den çok eşim için istiyorum onun ilk evliliği ve çocuk özlemi çok fazla

selamlar, ben de 2 yıllık evliyim, 6 ay önce çocuk yapabilmek için doğum kontrol hapını bıraktım. Olmayınca doktora gittim ve günde 2 tane klomen kullandım, yumurta oluşmadı, sonrasında duphaston kullandım ve ilaç bittikten 4 gün sonra adet oldum. Adetin 2. günü yumurta yoktu ve bu sefer günde 3 kez tekrar klomen kullandım. 10. gününde sağda 3, solda ise 1 tane gelişmiş yumurta vardı, hepsi yaklaşık, 1,5 1,6 civarındaydı ve doktor bu durumun 9. güne göre çok güzel olduğunu söyledi. Adetin 12., 14. 16. ve 18. günlerinde de ilişkide bulunmamız gerektiğini söyledi. Bugün 18. gün yarın doktor kontrolüne gideceğim, fakat 1 haftadır sağ ve sol kasığım acayip ağrıyor. Buradan okuduğum kadarı ile yumurtlama ağrısı bu kadar uzun sürmüyor sanırım. Sizce hala yumurtalarım çatlamamış mıdır ya da kist mi oluşmuştur? Ya da dış gebelik olmuş olabilir mi? Şu anda da hala ağrım var ve bu ağrı zaman zaman rahmimin olduğu bölgede de oluyor. Sancı gibi, iğne batması gibi.... Ayrıca beyaz ve kokusuz akıntım ve meme uçlarında acıma da var. Görüşlerinizi bekliyorum

Not: Polikistik over hastasıyım

Esimin degerleri iyi onda bir sorun yok ama bende sorun
Kac senedir ugrasiyoruz ama sonuc negatif daha once ignede kullandim ama olmadi doktorumu degistirdim tahlil yapildi normal cikti ve klomen verdi sadece catlatma ignesi niye vermedi anlamadim
ikidir klomen kullanıyorum.3.ne bugun başladım.benim doktorum her gittigimde çatlatma ignesi yapıyordu.bakalım artık bu ay kalırım inşallah ya.

Arkadaşlar merhaba,
İlkkez kullanacam,bugun adetimin 2. Günü sabah akşam 5 gün boyunca kullan demişti,daha sonra progestron hormununa bakalım dedi ama anlamadım,kaçıncı günü kan verecem acaba?bilginiz var mı?kaçıncı günde ilişki olmalı?
Bilgi verebilirseniz sevinirim

Doktorun yumurta kontrolü yapmayacak mi canim. Genelde klomen bitince çağırıyorlar ama kontrol etmek için.

merhaba, masal01010 klomeni bende kullandım.ama 5.günü başlamam gerektigini söyledi doktorum.zaten beş günde bitiyor ve 12.gün kontrole gidiyorsun.çatlatma ignesi yapıyorlar.36 saat içinde yumurta çatlıyor.igneyi vuruldugun gün dahil,ertesi günüde ilişki olması lazım.ben üç ay tedavi gördüm ve sonuç alamadım.inşallah sen alırsın

Bende iki kez klomen kullandim 2 3 yumurtam olusmustu catlatma ignesi de oldum ama tutmadi malesef bu ayda kullandim son kullandigimdan sonra 4 ay ara vermistim ama bu ay yumurtam olusmamis gelismemis pkodan dolayi ve yunurtaliklafin direnc saglamis klomene dedi di bidahaki aya igne tedavisi olacam bakalim

merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen kullandım.dr gittiğimde sağ da iki tane yumurtam olmuştu.adetimin 20. günü yumurtalarımın çatladığını hisstettim.sağ tarafımda ağrı ve ve belirgin akıntı oldu.bugun kan testi yaptım.negatif çıktı.az önce bi tur ağladım.ben çatlatma iğnesi ne zanan yapılıyor onu merak ediyorum.bilgilendirirseniz sevinirim

ben de klomen ve çatlama iğnesi bir ay oldum sadece, kist oluştu bıraktım, bu ay ve gelecek ay hayıt kullancam, olmazsa tekrar dr a gidecem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…