klomen kullananlar

Ya kızlar bu ay ilk defa klomen kullandım ve bugün 17. Günüm ama akşamdan beri sol kasigim acayip ağrıyor kivraniyorum resmen. Ama sadece sol taraf. Goguslerim de sizlamaya başladı. Klomenin etkisi mi yoksa hamilelik olabilirmi ne olur bi fikir verin

Bende klomendrn sonra gecmek bilmeyen Kasik aggrilari olmustu benim sag tarafimdaydi yumurtam sagda olustugu icin akintim fazlaydi bu belirtiler vardi sadece bence yarin bi test yap cikabilir ama cikmazsa uzulme bende klomenden 17 gun sonra yaptim cikmadi 19. Gun yaptim belli belirsizdi yarim saat sonra biraz belirginlesmisti

merhaba arkadaşlar dr tavsiyesiyle klomen kullanmaya başlıcam yarın ancak yan etkisi var mı diye merak ediyorum.. 4 aydır progestan kullanıyorum ve baya bi yan etkisini gördüm aşırı baş dönmesi ve uyku gibi, aynı şeyi klomende de yaşar mıyım ki acaba?

progestan bende de baş dönmesi, sivilce gibi olumsuz etkilere sebep oldu. her seferinde nefret ederek kullandın, bu ay yine kullanacağım mecbur. ama klomende hiç bir yan etki yaşamadım. bazı kadınlarda hafif sancı olabiliyormuş yumurta büyürken ama ben ne midemde ne karnımda ne bileyim hiç bir yerimde herhangi bir belirti görmedim. ilaç kullanmamışım gibi hissettiren tek ilaçtı diyebilirim.

benim dr da 5 gün ama günde bir ilaç verdi klomeni... ve 12. gün tekrar progstan kullanmamı söyledi. siz kaç aydır klomen kullanıyorsunuz peki

benim dr da 5 gün ama günde bir ilaç verdi klomeni... ve 12. gün tekrar progstan kullanmamı söyledi. siz kaç aydır klomen kullanıyorsunuz peki
ben 8-9 ay kadar önce kullanmıştım, çatlatma iğnesi vermedi peşine. sadece ilaçla istediğimiz sonucu alamadık, sonra başka ilaçlar denedik. o başka ilaçlarda kist yaptı ameliyat oldum falan, mecbur çocuk çalışmalarına ara verdim. şimdi tekrar klomen kullandım yani aslında uzun zamandır bu ilk ayım diyebilirim. daha önceki seferden günde tek dozun işe yaramadığını bildiği için çift doz verdi bana. benim yumurtam geç geliştiği için standart sürelerden biraz daha uzun bekletiyorlar ilacın etki etmesi için.
benim gözlemlediğim genelde ilk ay, en fazla 2. ay hamile kalıyor insanlar. kısmet gerçi bu işler bilemiyorum.

bendede iki ayda bir yumurtlama gözüküyo yani 1 yıldır bi türlü olmadı ...
kesinlikle kısmet Allah hayırlısını versin hakkımızda

sen yarın başla klomene, gelişmeleri haber verirsin yine konuşalım mutlaka. korkma yan etkilerinden. doktorunla paylaşabiliyorsan eğer her şeyi, sıkıntı olmaz.

mrb canım benim de klomen de bu 2. ayım.. ben iğne de oldum bu ay.. 14. gün cok fazla sol kasığımda beim de ağrı oldu dayanılmayacak kadar idi.. doktora gittim doktor iğneden dolayı olabilir dedi. gebelik için kan testi verdim 14. günüm de malesef olumsuz bu ay da sizlerin inş. güzel sonuçlar alırsınız..

Bende sadece yan etki olarak sag kasigimda agri olmustu oda yumurta gelistiginden kaynaklaniyormus baska bi yan etki gormedm ins isteyen herkes biran once bebislerine kavusur

Merhaba klomenin bu tip yan etkileri yok.belki kasik agrisi yapar sadece.. rahat olablrsn.progestan hamileyken kullandm beni fena yapmsti

Slm tekrar ben başka Bişey daha sormak istiyorum gecen ay adet bittikten bir süre sonra günde 3.4 defa sıcak basması oldu sonra gecti adetim de gecikti sonra adet oldum bu ayda o yanma tekrar olmaya başladı niye oluyodur acaba

Merhaba kızlar
buraya yazacaklarım umut olur insallah. Ben yillarca yasmin kullandim evlendim bıraktım ilk ay gecikmem oldu esim hamileyim diye cok mutlu olmustu ki basit kistimin oldugunu ogrendim..zaten yasmin kullanma nedenim hep buydu vucudum kist yapiyormus
cok uzuldum dr a gittim. Hersey normal cikti biz hemen cocuk istedigimizden 1 ay yasminle kisti eritelim klomene baslayalim dedi. Ilk ay 2 cok guzel yumurtam vardı catlatma ignesi verdi cunku catlama sıkıntım varmıs benim. O ay olmadi. 2. ay yine klomen kullandım bu sefer catlatma ignesini verdigi halde ben yapamamışım deri altında toplandı kastıgimdan kendimi. Catlamadaki agriyi bildigimden bu ay hic agrim olmadi diye doktoru aradim yapamamissin insallah kiste cevirmez catlar ne diyelim diger ay yine deneriz sikma canini dedi. ama ben uzuntuden olcektim. Adetim 2 gun gecti kist oldu dedim test yap ole gel dedi doktorum. Cift cizgiyi gordum. Resmen soka girmisim :) suan 5 haftalik hamileyim. Keseyi gorduk ama bu defada tutunsun diye tedirginim. Tek diyebilcegim takmamaya calisinca hamile kaliyormussun. o ay nasilsa kist olcak diye neler yaptim anlatamam... doktor bile sasirdi igne yapmadan kalmis oldun bak diye. dusunmeyince kaliyorsun iste. Allahım isteyen herkese nasip etsin.. nasil bisi oldugunu yasadim cunku..

mrb canım bende bi defa serophene kullandım doktor gözetiminde sonra çatlatma iğnesi yapıldı olmadı, başka iyi bi doktora gittim bütün herşey yapıldı hsg, histeroskopi hiç bişey çılmadı herşey normal benimde eşiminde sonra aşılama yapıldı oda tutmadı, otlar çöpler yapmadığım şey kalmadı adetimde düzenli tam zamanında olur kist falanda yoktu, bende bu ay sinirlendim doktora gitmeden kendim klomen aldım kullandım ama çatlatma iğnesi yapılmadı,günüm 1 gün geçti ama daha test yapmadım bende kiste çevirmiş olabilir diye, bu ay kendimi hiç korumadım kafamada takmadım ama bugün bişey oldu, akşam yemek hazırlarken tavuk iğrenç koktu burnuma nerdeyse miğdemi bulandıracak şekilde evde misafirde vardı ama hiç kimse tavuk kötü kokuyo demedi inşallah bende hamileyimdir hiç sanmıyorum ama, gögüs uclarımda sızlamada var ama biraz hafifledi gibi bi kaç gün geçsin adet olmazsam test yaparım

neden olmasın benim klomenle ilk ay oldu, umarım seninde öyle olur. Olmazsa da sakın üzme kendini 2. ay klomen kullanman şansını daha fazla artırıyor.
merhaba sizde sorun var mıydı bende yumurta oluyo catlıyo fakat döllenmiyo yumoslar doktor bu ay baslayalım dedi ben de korkuyrm sorun olur mu dıyee

BENDE KLOMENE BU AY BAŞLADIM PAZARTESI KONTROLE GITMEM LAZIM YUMURTALIK TAKIBI ICIN İŞ İÇİN SEHIR DISINDA OLUCAM ACABA OVULASYON TESTI ILE TAKIP YAPSAM YANLISMI YAPMIS OLURUM KAFAM COK KARISTI

BENDE KLOMENE BU AY BAŞLADIM PAZARTESI KONTROLE GITMEM LAZIM YUMURTALIK TAKIBI ICIN İŞ İÇİN SEHIR DISINDA OLUCAM ACABA OVULASYON TESTI ILE TAKIP YAPSAM YANLISMI YAPMIS OLURUM KAFAM COK KARISTI
ben OVULASYON testin de hiç doğru sonucu alamadım hiç bir zaman pozitif çıkmadı, ne zamanki hamile kaldım gebelik testi gibi pozitif çıktı. Bence doktora gitmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…