- 11 Mayıs 2013
- 6
- 3
-
- Konu Sahibi yarininbitanesi
neden olmasın benim klomenle ilk ay oldu, umarım seninde öyle olur. Olmazsa da sakın üzme kendini 2. ay klomen kullanman şansını daha fazla artırıyor.bende ilk defa bugün kullanmaya başladım ama benimki adet tarihine kadar değildi yarininbitanesi. hatta ben adetimin 5.günü başlayıp 5 gün boyunca kullanacak şekilde talimat aldım. şu an adet tarihin geçmiş, hamilelik oluşmuş mu bilgi verir misin? ilk ay olacak mı diye merak ediyorum ben.
bende ilk defa bugün kullanmaya başladım ama benimki adet tarihine kadar değildi yarininbitanesi. hatta ben adetimin 5.günü başlayıp 5 gün boyunca kullanacak şekilde talimat aldım. şu an adet tarihin geçmiş, hamilelik oluşmuş mu bilgi verir misin? ilk ay olacak mı diye merak ediyorum ben.
aynen bende ilk ayımda kaldım ama düşük oldu maalesef. hiçbir sorunda yok.tüm hormonlarım iyi.şimdi bu ay tekrar kullandım hayırlısı..Bende klomen ve catlatma ignesi kullandigim ilk ay hamile kaldim ve ilk ay hamile kalma ihtimali cok yuksek bence cevremdekiler hep ilk ayinda hamile kaldilar.
inşallah canım bu ay hamile kalırım.allah da senin bebeğini korusun inş..peki hamile kalmaya çalıştığın ay nasıl geçti.hareket ettin mi çok? benim iş bu ara çok hareketli.araba ile bissürü gezmem gerekiyor da..ayakta da duruyorum bazen.dr yumurtlama döneminden sonra dikkat edebilirsin dedi..ne yapcam bilmiyorum.Ins tekrar hamile kalirsin bu ay canim benimde dusuk tehlikem oldu 3 ay hic yataktan kalkmadim