klomen kullananlar

yarininbitanesi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
6
3
Arkadaşlar bu ay ilk kez klomen kullandım doktor kontrolünde ve haplarımın bitmesine 3 gün var. Eğer hamile değilsem 3 günden sonra adet olucam.
Daha önce kullanan ve bu yolla hamiş olan arkadaşlara sorum şu: Hamilelik testi yapsam sonuç güvenilir olur mu? sabırsızlığımı affedin

Bende bu ay ilk defa klomen kullandım. Adetin 5. Gününden itibaren 5 gün kullandım. Yumurtalarımda büyüme olmuş fakat doktorum yinede ilk ay hamile kalma şansı çok düşüktür dedi. Ama yinede test alıp yapıcam. Allahtan ümit kesilmez

bende ilk defa bugün kullanmaya başladım ama benimki adet tarihine kadar değildi yarininbitanesi. hatta ben adetimin 5.günü başlayıp 5 gün boyunca kullanacak şekilde talimat aldım. şu an adet tarihin geçmiş, hamilelik oluşmuş mu bilgi verir misin? ilk ay olacak mı diye merak ediyorum ben.

Benim Rahime ilgili bir sorunum vardı hamile kalmayacağız diye çok korkuyordum 2 ay denedim olmadı. Doktorumdan Klomen istedim çok erken olduğunu söyledi ama ben psikolojik olarak çok kötüydüm çünkü o sorun yüzünden olmayacak diye korkuyordum. Klomeni aldım ve kullandığım ay hamile kaldım :) inşallah size de nasip olur

neden olmasın benim klomenle ilk ay oldu, umarım seninde öyle olur. Olmazsa da sakın üzme kendini 2. ay klomen kullanman şansını daha fazla artırıyor.

Valla ben 4 aydir kullaniyorum ama adettim duzensiz klomenmi neden oluyor bilmiyorum cok huzursuz oluyorum boylede neden gecikiyor diye

klomen aksine adeti zamanda getirir. çatlatma iğnesi oldun mu? yumurtaların çatlamıyorsa kist yapıyor çünkü.o ayki adetle de atılıyormuş.dr ların çatlayıp çatlamıcak yumosları iyi ayırdetmesi gerek canım.çatlamıcak gibiyse iğne yapılması önemli.

Ben adetin 3gunu basliyorum yumurta takibi ile doktor yumurta catlma gününü belirleniyodu ona gore hareket ediyorum
Ama hamilelik oldumu olmadimi bilemem ama bir iki hafta bekle derim

Bende klomen ve catlatma ignesi kullandigim ilk ay hamile kaldim ve ilk ay hamile kalma ihtimali cok yuksek bence cevremdekiler hep ilk ayinda hamile kaldilar.

Bende klomen ve catlatma ignesi kullandigim ilk ay hamile kaldim ve ilk ay hamile kalma ihtimali cok yuksek bence cevremdekiler hep ilk ayinda hamile kaldilar.
aynen bende ilk ayımda kaldım ama düşük oldu maalesef. hiçbir sorunda yok.tüm hormonlarım iyi.şimdi bu ay tekrar kullandım hayırlısı..

Ins tekrar hamile kalirsin bu ay canim benimde dusuk tehlikem oldu 3 ay hic yataktan kalkmadim
inşallah canım bu ay hamile kalırım.allah da senin bebeğini korusun inş..peki hamile kalmaya çalıştığın ay nasıl geçti.hareket ettin mi çok? benim iş bu ara çok hareketli.araba ile bissürü gezmem gerekiyor da..ayakta da duruyorum bazen.dr yumurtlama döneminden sonra dikkat edebilirsin dedi..ne yapcam bilmiyorum.

Amin canim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin.. hareketlerimde bi kisitlama olmadi sadece iliskide belimin altina yastik koydum bacaklarini kivrdim hep sabaha kadar hic kalkmadm yataktan oyle ayrica bisey yapmadm catlatma ignesi vurundultan 13 gun sonra idrar tahlili yaptim cok silik 2. Cizgi cikti

Rica ederim bende tesekkur ederim cnm.kac ad yumurtan vardi.bana catlatma ignesi yapmiyor dr.gerek yok diyor.kacinci gun vurundun.bende ona gore yaparim.

Klomen bittikten 3 gun sonra kontrole gittim 2 tane yumurtam olusmustu biri sagda biri solda sagdaki buyumustu sadece catlatma ignesi yazdi 2 gun sonrada onu vurundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…