Klomen kullananlar

Ben birer ay arayla 3 kere kullandım. Gunde 1 tane 5 gün. Ama cok yumurta oluşuyor 4-5 tane olmuştu. Diğer aydaki yumurtlamami da etkilediği için kulllanmama gerek kalmiyordu. Bazisinda hic etki etmiyor. Baska ilaca geçiyorlar. Pcoluyum henuz bebek yok 5 gun sonra adet gunum hayirlisi

İnşallah olmaz. Ben bu ay yeni başladım . 1 tane alıyorum . 3.günümdeyim

Yarın başlıyorum günde üç tane alicam pko var bende günde iki denedik olmadı .. adetimin beşinci günü başlamış olucam

ben kesince etkisi geciyor saniyordum diger ayi da etkiliyor mu?

Genelde çatlatma iğnesi verilir klomenden sonra. Eğer o ay gebelik olmazsa tekrar doktor kontrolünde klomene başlanır. Ama kistte yapabilir dikkat etmek gerekiyor
yok benim sordugum ve o mesaji yazan arkadasin demek istedigi baska bir sey.. biraktiktan sonraki ay da ilac icmissiniz gibi yumurta olusuyor demek istemis. ilacin etkisi devam ediyor yani..

yok benim sordugum ve o mesaji yazan arkadasin demek istedigi baska bir sey.. biraktiktan sonraki ay da ilac icmissiniz gibi yumurta olusuyor demek istemis. ilacin etkisi devam ediyor yani..
Ben etmez diye biliyorum canim. Ama.bunyeyle alakalı bir durum çünkü klomen yumurta gelişimi için kullanılan bir ilaç . Herkesin bünyesi farklı belki o arkadaşın yumurta gelişimi daha iyi olduğu için olabilir

ben de bilmedigim icin soruyorum dr demistir belki..

Klomen hastalığımin 3 günü başladım.5 gun günde 1 defa kullandım.
1 hafta sonra kontrole gittim.Yumurtam 20 mm olmuştu. Catlama iğnesi oldum. 26+3 günlük hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…