- 4 Kasım 2019
- 66
- 31
- 3
- 34
- Konu Sahibi Minigimizzz
Klomen kullanıp hamile olanlar deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olmaz. Ben bu ay yeni başladım . 1 tane alıyorum . 3.günümdeyimBen birer ay arayla 3 kere kullandım. Gunde 1 tane 5 gün. Ama cok yumurta oluşuyor 4-5 tane olmuştu. Diğer aydaki yumurtlamami da etkilediği için kulllanmama gerek kalmiyordu. Bazisinda hic etki etmiyor. Baska ilaca geçiyorlar. Pcoluyum henuz bebek yok 5 gun sonra adet gunum hayirlisi
Cok sağol güzel duan sana ayna olsunYani inşallah adet olmazsın . Allah yüzünü güldürür
ben kesince etkisi geciyor saniyordum diger ayi da etkiliyor mu?Ben birer ay arayla 3 kere kullandım. Gunde 1 tane 5 gün. Ama cok yumurta oluşuyor 4-5 tane olmuştu. Diğer aydaki yumurtlamami da etkilediği için kulllanmama gerek kalmiyordu. Bazisinda hic etki etmiyor. Baska ilaca geçiyorlar. Pcoluyum henuz bebek yok 5 gun sonra adet gunum hayirlisi
Genelde çatlatma iğnesi verilir klomenden sonra. Eğer o ay gebelik olmazsa tekrar doktor kontrolünde klomene başlanır. Ama kistte yapabilir dikkat etmek gerekiyorben kesince etkisi geciyor saniyordum diger ayi da etkiliyor mu?
yok benim sordugum ve o mesaji yazan arkadasin demek istedigi baska bir sey.. biraktiktan sonraki ay da ilac icmissiniz gibi yumurta olusuyor demek istemis. ilacin etkisi devam ediyor yani..Genelde çatlatma iğnesi verilir klomenden sonra. Eğer o ay gebelik olmazsa tekrar doktor kontrolünde klomene başlanır. Ama kistte yapabilir dikkat etmek gerekiyor
Ben etmez diye biliyorum canim. Ama.bunyeyle alakalı bir durum çünkü klomen yumurta gelişimi için kullanılan bir ilaç . Herkesin bünyesi farklı belki o arkadaşın yumurta gelişimi daha iyi olduğu için olabiliryok benim sordugum ve o mesaji yazan arkadasin demek istedigi baska bir sey.. biraktiktan sonraki ay da ilac icmissiniz gibi yumurta olusuyor demek istemis. ilacin etkisi devam ediyor yani..
ben de bilmedigim icin soruyorum dr demistir belki..Ben etmez diye biliyorum canim. Ama.bunyeyle alakalı bir durum çünkü klomen yumurta gelişimi için kullanılan bir ilaç . Herkesin bünyesi farklı belki o arkadaşın yumurta gelişimi daha iyi olduğu için olabilir
Belki de canim olabilir.ben de bilmedigim icin soruyorum dr demistir belki..
Beni etkiledi. Hatta bir sonraki ayi da etkileyebiliyorben kesince etkisi geciyor saniyordum diger ayi da etkiliyor mu?