Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ettim hamile kalanlar cevap versin ben klomen ve ovitrelle kullandım. İğnenin 19. Günü bugün adet oldumMerhaba arkadaşlar klomen kullanırken nelere dikkat ettiniz . ne yaparsak daha etkili olur yardımcı olabilirmisiniz
Ne kadar zamandır istiyorsunuz pekiBende merak ettim hamile kalanlar cevap versin ben klomen ve ovitrelle kullandım. İğnenin 19. Günü bugün adet oldum![]()
11 Ekim evlendim 29 Kasım denemeye başladık.. Şimdi ebeye gitmeyi düşünüyorum büyükler rahat etsin diyeNe kadar zamandır istiyorsunuz peki
Ben bu gün ilk kez kullandım. Bacaklarım çok fazla ağrıyor normal mi acababen klomenle hamile kaldım günde 2 tane iken aynı saatlerde içmeye dikkat ettim. Sabah 8 de kahvaltıda içiyodum akşam 8 akşam yemeğinden sonra içiyodum. yürüyüş de yumurtanın büyümesi için etkili oluyodu
Bende hiç olmamıştı bikac kez kullandimBen bu gün ilk kez kullandım. Bacaklarım çok fazla ağrıyor normal mi acaba
Merhaba bu bir kaç kez kullanım hep dr kontrolünde mi olduBende hiç olmamıştı bikac kez kullandim
evet doktor kontrolunde toplamda 4-5 paket klomen bitirdim 2 kutu da femara. Hepsi doktor gözetimindeMerhaba bu bir kaç kez kullanım hep dr kontrolünde mi oldu
Benim bu ay olmadı, ve pandemi nedeniyle drlar ara verdi herşeye, tüp bebek için randevu almıştık. Kısöet demek istiyorumevet doktor kontrolunde toplamda 4-5 paket klomen bitirdim 2 kutu da femara. Hepsi doktor gözetiminde
herşey nasip canım çok kafana takmaBenim bu ay olmadı, ve pandemi nedeniyle drlar ara verdi herşeye, tüp bebek için randevu almıştık. Kısöet demek istiyorum