• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar

Maaviii

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2019
123
181
23
29
Merhaba arkadaşlar klomen kullanırken nelere dikkat ettiniz . ne yaparsak daha etkili olur yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba arkadaşlar klomen kullanırken nelere dikkat ettiniz . ne yaparsak daha etkili olur yardımcı olabilirmisiniz
Bende merak ettim hamile kalanlar cevap versin ben klomen ve ovitrelle kullandım. İğnenin 19. Günü bugün adet oldum :mad:

ben klomenle hamile kaldım günde 2 tane iken aynı saatlerde içmeye dikkat ettim. Sabah 8 de kahvaltıda içiyodum akşam 8 akşam yemeğinden sonra içiyodum. yürüyüş de yumurtanın büyümesi için etkili oluyodu

ben klomenle hamile kaldım günde 2 tane iken aynı saatlerde içmeye dikkat ettim. Sabah 8 de kahvaltıda içiyodum akşam 8 akşam yemeğinden sonra içiyodum. yürüyüş de yumurtanın büyümesi için etkili oluyodu
Ben bu gün ilk kez kullandım. Bacaklarım çok fazla ağrıyor normal mi acaba

Slm kizlar bende ilac klomen kulaniyorum gunde 2 tane sabah aksam sabah 9 ictim ilk aksam 9 iciyorum ole devam ettirdim simdi bgn aksam ilaci kaldi bu son cuma dr randevum var

Back