Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.791
133
33
Arkadaşlar merhaba ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ama maalesef 7 haftalıkken düşük yasadım su an ıkıncı adetım ve bu ay da klomen kullanıyorum 5 temmuz da da randevum var ya klomenı ilk kullandığımdan berı göğüs agrıları başladı ve sıcaklık artısı yasıyorum ilk klomenı kullanırken bunları hissettiğimi hatırlamıyorum siz de böyle belirtiler oldu mu klomen kullanırken

Sıcak basması,migde bulantısı hepsi olmustu bende ben 9 ay kullanmıştm mahvetmisti beni o ilaç

Sıcak basması,migde bulantısı hepsi olmustu bende ben 9 ay kullanmıştm mahvetmisti beni o ilaç
Ben 4 ay önce bir kere kullandım onda gebelık olmuştu zaten ama maalesef düşük oldu bu ay tekrardan kullanmaya başladım ama bu sefer sıcak basması göğüs agrısı ve bel agrısı yasıyorum ama cok şükür bulantım yok

Bende dün kullanmaya başladım haftaya Perşembe Dr a gideceğim bakalım ne dicek

Merhaba arkadaşlar ben klomen ilacı kullandım doktor yumurtaların çatlamış dedi 1 hafta sonra gel test yapalım dedi test sonucum 1.1 cıktı tutmamış gibi gözüküyor dedi ama ben kaç günde bir adet olduğumu bilmiyorum düzensiz adet oldum diye lavaboya gidiyorum akinti geliyor şimdi sorum şu yumurta çatladikdan sonra geç döllenme olabiliyor mu ve klomenle kaçıncı da sonuç aldınız

Ben kullandım canım. Bitti. 1 tane yumurta oluşmuştu günde 1 içtim ben ilişki dedi gun aşırı. Salı tekrar gitcem çatlamışmı bakılacak. Adete 10 gun var

Hadi insallah guzel haberlerini alalim benimde yarin bitiyo pers cagirdi ama sanirim catlatma
Ignesi yapicak bende gunde 1 iciyorum:) ne kadar suredir istiyorsunuz

Benim ilk aşılamam olucak ins.. pko yum bu arada. Geçen ay klomen fayda etmedi iptal oldu. Bu ay içtim günde 2 kere yeterli gelmedi doktor 5 günlük ilaç daha yazdı bu sefer günde 3 kez klomen artı rahim kalınlığı için estrofem günde 2 kez içiyorum.
Ateş başmasi sersemlik falan sen düşün gerisini..

Merhaba kızlar ya bu klomeni ilk defa kullanıyorum da baş ağrısı hatta dönmesi halsizlik isteksizlik yorgunluk ne ararsanız var üstümde. Hiç böyle birşey hissetmemiştim. Klomen böyle bişey yapar mı yoksa psikolojim mi bozuldu? Yani tüp bebek için iğneleri kullanırken duygusal dalgalanmalar yaşıyordum da bu çok daha fazlası. Normal mi bu?

Aynı belirtiler bende de oldu canım iğne olacak mısın çatlatma o daha fazla etkiledi beni bugün 11. Günüm

Aynı belirtiler bende de oldu canım iğne olacak mısın çatlatma o daha fazla etkiledi beni bugün 11. Günüm
Daha değil canım. Benim tüp bebek tedavisi zaten klomene niye başladık bilmiyorum. Ama ben hiç böyle bir ilaçla karşılaşmadım. Berbat hissediyorum. Zaten adetime bir hafta vardı arada kanama başladı. Garip bir adet lekelenme şeklinde oldu. Doktorum normal dedi. Ama bu ilacın yan etkileri hiç normal değil benceen azından ilaçtan olabilirmiş onu anladım. Teşekkür ederim

Anladım canım sonu hayır olsun insAllah tüp bebekte te yumurta topluyorlar ya bildiğim kadaryla klomen birden fazla yumurta oluşturabilir o yüzden vermiştir canım

Anladım canım sonu hayır olsun insAllah tüp bebekte te yumurta topluyorlar ya bildiğim kadaryla klomen birden fazla yumurta oluşturabilir o yüzden vermiştir canım
Evet olabilir canım. İlk defa kullanıyorum da ondan dedim. Daha önceki tedavilerde hiç kullanmamıştım. İnşallah hayırlısı olsun herkes için. Bu kadar çile çekiyoruz sabrediyoruz sonumuz selamet olsun inşallah

Bu sefer farklı yöntem deniyorlar demek ki insAllah faydasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…