Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim hiç korunmadık ona rağmen çocugumuz olmadı gerekli yüm tetkikleri yaptırdık ne bende ne eşimde bi sorun çıkmadı elhamdülillah ama evleneli 1 yılı geçtiği için doktorum klomen tedavisine baslayalım dedi adetin beşinci günü sabah akşam olacak şekilde kullan klomemi dedi 5 gün sonra da 3 gün ara ver 3 . gün kontrole gel dedi yarın başlıyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim olmayan herkese de bana da nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla :KK200:
Insallh olur dualarimiz seninle

Arkadaşlar merhaba sırf bu soruyu sormak icin üye oldum desem yeridir🤗 Ben klomen kullanıyorum ilk ay kullandım günde iki tane 5 günde bitti ama gebelik olmadi bu ay yine devam ediyoruz ilaç bitti bakalim ne olacak. klomenle hamile kalanlar varmi yada kesin gebelik oluyormu sonuçta 😩
O ilacj doktrmu verio eczaneden kendimiz alablyrmuyuz aceba

Klomeni diyosan doktor kontrolunde al kendin alma cunki ilacim kist yapma ihtimali yuksek ve coklu gebelik adetin 3. Günü git doktora sana verecek kullanmaya basla omdan omce hormon testi ister senden
Hormon testi yaptrdm cuma gunu ama benim doktrm izindehmis baskasi vardi sonuclarim gec ciktigi icin gosteremdk smdi bu cuma gitsem testjme baksa yazarmiki bana bu ilactan 3 gun felan oldu adet bitimim

Bide nezaman sureden beri bebek dusunuusnz
9 ay oldu düşüneli ama ilk aylarda iki kere ust uste ara kanamam oldu doktor stresten dedi sonea 2 ay ilac kullanmadan denedik ama cevremdekilerin baskisi beni cok etkiledi klomen kullanmaya basladim doktor vermek istemiyodu israrima karsin verdi stres diyo bana esimde de birsey yok tedaviyi yarim birakacam kullanmamyacm dshs zaten bir kere daha verecekti sonra beni baska uere havale edecekti işe girecem agustosta kafami dagitirim insallah o zaman olur belki de

Hormon testi yaptrdm cuma gunu ama benim doktrm izindehmis baskasi vardi sonuclarim gec ciktigi icin gosteremdk smdi bu cuma gitsem testjme baksa yazarmiki bana bu ilactan 3 gun felan oldu adet bitimim
Kusura bakmayin gec yazdım sonucalri gösterin doktorunuza soyleyin ilaci o sizi adetin 3.gunu gel diyecek recetenin 3 gün gecerliligi oldugu icin onceden veremeyebilir recetesiz satmiyolar bu ilaci satsalarda siz sakin kullanmayin faydasinin yani sira zarari da var

herkese selam bende bu ay klomen kullandım bugun bdoktora gıttım sagda solda yumurtam olusmus 2tane sızce yeterlı mi?catlama iğnesi verdi moralim biraz bozuk yaşım 37 bır tane oglum var ama doktor sankı yaştan dolayı yumurta rezervim azalmış ama doktor bu yuzden hamilelik olmuyor dedi.benim gibi olupta hamile kalan varmı?

Back