Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

serhatugba14022015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
12
2
1
29
Arkadaşlar merhaba sırf bu soruyu sormak icin üye oldum desem yeridir Ben klomen kullanıyorum ilk ay kullandım günde iki tane 5 günde bitti ama gebelik olmadi bu ay yine devam ediyoruz ilaç bitti bakalim ne olacak. klomenle hamile kalanlar varmi yada kesin gebelik oluyormu sonuçta

Slmlar bende 2 sefer klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama hamilelik olmadı doktorum başka testler istedi yapıldı sorunumun troid olduğu anlaşıldı yani troid hastaları gebe kalmakta zorlanıyor 5 ay troid tedavisi gördüm sonra doğal yolla gebe kaldım..klomen ile gebelik oluşan çok tanıdığım var çok etkili bi ilaçmış ilaçlarını saatinde içmeye çalış inşallah güzel hbrlrr alırsın

benim 3 ayımda nasip oldu çok şükür ama klomen mucize değil. eğer adetinizde düzenszlik varsa o zaman işe yarama ihtimali daha çok.

Merhaba, bende sadece bu konu için üyelik yaptım :) İlk defa klomen kullandım, akşamları iki doz. Cumartesi günü de kontrole gideceğim, bakalım neler olacak. :) Hepimiz için hayırlısı olsun.

ben klomeni ilk kullandığım ay çatlatma iğnesi ile birlikte hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı sonra tekrar klomen kullandım ama yumurta oldu gebelik olmadı doktorum şimdi femara verdi onu kullanıyorum

Evet benim kuzenimde önce troid devası görüp daha sonra gebe kalmıştı. benim yumurtalarımın birinde kist var iste o adet düzensizliği yapıyor o yuzden de yumurtlama günlerini kaçırıyorum. Bakalım artik hayırlısı neyse o olsun hepimiz icin

Merhaba bende gecen ay ilk defa korunmayı bıraktım ve doktora gıttım pkos oldugu ıcın klomen verdı ovulasyon gunlerımde kasık agrısından öldum diyebilirim ve malesef gebe kalamadım bu ay akısına bıraktım ve ilac fılan kullanmıyorum takipte etmiyorum hayırlısı ınsallah. Klomenle gebe kalan sayısda cok ama olmayanda. Allah isterse olur buısler

Merhana ben de ikinci kullanmam yumurtlama donemimde asiri sancim oldu doktora gittim bu iyi. Irsey dedi iliski sirasinfa da sancim oluyodu 4 gun var adetime 3 gundur kasik agrilarim var ama cok az goguste biraz siskinlik var bu ayin 17sine gidecem domtor buyuk ihtimal kalirsin dedi bakalim

Canım son durum bey varmı biseyler malesef ben bugun yine regl oldum hayaller çöpe simdi 3. kez kullancaz klomeni bakalim ne olacak Allah herke hayırlısını nasip etsin

Korunmayı yeni bıraktıysan biraz vakit geçince mudahele ettirmen daha iyi ilacı bırakmakla iyi yapmışsın. ben 1 yıldır korunmuyorum o yuzden artik bi tedaviye başlamak zorunda kaldım. Doğru söylüyorsun Allah isterse verir istemezse ne yapsan olmaz zaten ama insan heves ediyor her çareyi belki

Hakkımıza hayırlısı olsun ınsallah canim Allah kucagımızı doldursun

merhaba arkadaşlar ben 15 aylık evliyim hiç korunmadık ona rağmen çocugumuz olmadı gerekli yüm tetkikleri yaptırdık ne bende ne eşimde bi sorun çıkmadı elhamdülillah ama evleneli 1 yılı geçtiği için doktorum klomen tedavisine baslayalım dedi adetin beşinci günü sabah akşam olacak şekilde kullan klomemi dedi 5 gün sonra da 3 gün ara ver 3 . gün kontrole gel dedi yarın başlıyorum inşallah dualarınızı bekliyorum rabbim olmayan herkese de bana da nasip etsin inşallah sağlıkla huzurla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…