Bazen klomende bu tarz agrılar yapabiliyor yada psikolojik oluyorArkadaşlar ben adetim in 5.gününde günde 1 tane klomen kullanmaya başladım ben 5 tane kullanıp bıraktım. Adetin 10.gününden itibaren kasıklarmda günlük hareketlerimi kısıtlayan bir ağrı hissediyorum. Daha 13. Gittiğimde 17 mm lik bir yumurta olduğunu ve her an çatlayacağını söyedimişti dr. Um. Şu an 17. Günümdeyim ve kasık ağrılarım devam ediyor. Acaba aynı durumda olan var mı? Bu ağrılar normal mi
İnşallah hamilesindir canım doktora gitmiyor musunPsikolojik mi bilemiyorum ama 10 gündür her an adet olacakmışım gibi şişkinlik, doluluk ve baya bayaa ağrı var yumurtalıklarımda. Hareketlerimi bile kısıtlıyor. Adetin 10. Günü itibariyle hiç bir günü de sektirmeden birlikte olduk eşimle. Bugün 17. Günüm. Umarım çektiğim ağrılara değer
Yumurta catlamayip kiste dönmüş olmasın?Psikolojik mi bilemiyorum ama 10 gündür her an adet olacakmışım gibi şişkinlik, doluluk ve baya bayaa ağrı var yumurtalıklarımda. Hareketlerimi bile kısıtlıyor. Adetin 10. Günü itibariyle hiç bir günü de sektirmeden birlikte olduk eşimle. Bugün 17. Günüm. Umarım çektiğim ağrılara değer
Bende klomen ve çatlatma iğnesi vurdum adet tarihimde 1 NisanBen de klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama adet olacağım gibi bir ağrı ve his var bekliyorum bakalım 1 Nisan tarih
Yaaaaa, hakkımızda hayırlısı olsun canm. KN testi filan yaptır dememiş miydi sana dr. Un? Benim adet tarihim 11 Nisan ama dr 8inde teste çağırdıAncak tüm adet belirtilerim mevcut ağrı sancı her an olabilirim
Ben klomenden bir hafta sonra gitmiştim, 17 mm yumurta. Çatladı çatlayacak, bu hafta full çalışma demişti. 8inde de hcg için çağırdı, sabırsızlıkla 8ini bekliyorum şimdi. Sonuç negatif olursa yine klomen, başa saracağızBeni iğneden bir hafta sonra çağırdı progesteron tahlili yaptı
1 hafta harıl harıl, full çalıştık. İnş bir tanesi denk gelmiştir, allah büyükBeni iğneden bir hafta sonra çağırdı progesteron tahlili yaptı
Canmm benim ağrılar bugün azaldı şükür, 18. Günümdeyim. İnş gelmez kırmızılarKızlar bende klomenciyim 15. Gündeyim hala ağrılarım var her an adet olcak gibiyim dündü adet günüm olmadım ama ağrısı oluyo ara ara benim kist olmuştu da zaten vardı o inş bu ağrılar hayra çıkar ama bilmiyorum test yapmaya da korkuyorum çıkmıcak diye
Korkumdan dayanıyorum valla kaç aydır negatif görmekten sıkıldım bide geçen erken gebelik testim tek çizgi çıkınca yeter ya dedim bıraktımCanmm benim ağrılar bugün azaldı şükür, 18. Günümdeyim. İnş gelmez kırmızılarnasl dayanıyorsun test yapmadan, ben 8ini zor bekliyorum şu an
Hakkında hayırlısı olsun canmKorkumdan dayanıyorum valla kaç aydır negatif görmekten sıkıldım bide geçen erken gebelik testim tek çizgi çıkınca yeter ya dedim bıraktım
Peki adet oldunmu cnmBende klomen ve çatlatma iğnesi vurdum adet tarihimde 1 Nisan
Peki adet oldunmu cBende klomen ve çatlatma iğnesi vurdum adet tarihimde 1 Nisan
Peki adet oldunmu cnmBende klomen ve çatlatma iğnesi vurdum adet tarihimde 1 Nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?