Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

somuncu89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
152
38
98
34
Kocaeli
Arkadaşlar ben adetim in 5.gününde günde 1 tane klomen kullanmaya başladım ben 5 tane kullanıp bıraktım. Adetin 10.gününden itibaren kasıklarmda günlük hareketlerimi kısıtlayan bir ağrı hissediyorum. Daha 13. Gittiğimde 17 mm lik bir yumurta olduğunu ve her an çatlayacağını söyedimişti dr. Um. Şu an 17. Günümdeyim ve kasık ağrılarım devam ediyor. Acaba aynı durumda olan var mı? Bu ağrılar normal mi

Arkadaşlar ben adetim in 5.gününde günde 1 tane klomen kullanmaya başladım ben 5 tane kullanıp bıraktım. Adetin 10.gününden itibaren kasıklarmda günlük hareketlerimi kısıtlayan bir ağrı hissediyorum. Daha 13. Gittiğimde 17 mm lik bir yumurta olduğunu ve her an çatlayacağını söyedimişti dr. Um. Şu an 17. Günümdeyim ve kasık ağrılarım devam ediyor. Acaba aynı durumda olan var mı? Bu ağrılar normal mi
Bazen klomende bu tarz agrılar yapabiliyor yada psikolojik oluyor

Psikolojik mi bilemiyorum ama 10 gündür her an adet olacakmışım gibi şişkinlik, doluluk ve baya bayaa ağrı var yumurtalıklarımda. Hareketlerimi bile kısıtlıyor. Adetin 10. Günü itibariyle hiç bir günü de sektirmeden birlikte olduk eşimle. Bugün 17. Günüm. Umarım çektiğim ağrılara değer

Psikolojik mi bilemiyorum ama 10 gündür her an adet olacakmışım gibi şişkinlik, doluluk ve baya bayaa ağrı var yumurtalıklarımda. Hareketlerimi bile kısıtlıyor. Adetin 10. Günü itibariyle hiç bir günü de sektirmeden birlikte olduk eşimle. Bugün 17. Günüm. Umarım çektiğim ağrılara değer
İnşallah hamilesindir canım doktora gitmiyor musun

Yumurta catlamayip kiste dönmüş olmasın?

8 Nisan da kan testine çağırmıştı dr. Gün sayıyorum. Hakkımda hayırlısı olsun. Ama bu kadar ağrıya kist mi oldu acaba diye düşünüyorum. Allah bağışlasın senin de bebişini, klomen le hamile kalanlardan mısın sende

Ben de klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama adet olacağım gibi bir ağrı ve his var bekliyorum bakalım 1 Nisan tarih

Beni iğneden bir hafta sonra çağırdı progesteron tahlili yaptı
Ben klomenden bir hafta sonra gitmiştim, 17 mm yumurta. Çatladı çatlayacak, bu hafta full çalışma demişti. 8inde de hcg için çağırdı, sabırsızlıkla 8ini bekliyorum şimdi. Sonuç negatif olursa yine klomen, başa saracağız

Kızlar bende klomenciyim 15. Gündeyim hala ağrılarım var her an adet olcak gibiyim dündü adet günüm olmadım ama ağrısı oluyo ara ara benim kist olmuştu da zaten vardı o inş bu ağrılar hayra çıkar ama bilmiyorum test yapmaya da korkuyorum çıkmıcak diye

Kızlar bende klomenciyim 15. Gündeyim hala ağrılarım var her an adet olcak gibiyim dündü adet günüm olmadım ama ağrısı oluyo ara ara benim kist olmuştu da zaten vardı o inş bu ağrılar hayra çıkar ama bilmiyorum test yapmaya da korkuyorum çıkmıcak diye
Canmm benim ağrılar bugün azaldı şükür, 18. Günümdeyim. İnş gelmez kırmızılar 🙈 nasl dayanıyorsun test yapmadan, ben 8ini zor bekliyorum şu an

Canmm benim ağrılar bugün azaldı şükür, 18. Günümdeyim. İnş gelmez kırmızılar 🙈 nasl dayanıyorsun test yapmadan, ben 8ini zor bekliyorum şu an
Korkumdan dayanıyorum valla kaç aydır negatif görmekten sıkıldım bide geçen erken gebelik testim tek çizgi çıkınca yeter ya dedim bıraktım😬

Bende ikinci kez klomen kullandım bugün gittim doktora muayne etti biri 16 diğeri 15 olmuş çatlatma iğnesi verdi yarın 12de vurdur dedi. Bu ay hayırlı haberler alırız inşallah.

Back