- Konu Sahibi Hediyeediz
-
Aynen canım adet günü yapıcam sadeceBence az sabret yapma çünkü 11 günde bile pozitifi görme ihtimalin varmış öyle okumuştum
Klomenden sonra vuruldun çatlatma iğnesi dimiCanım doktorum söyledi 14 gün sonra test yap diye birde araştırdım forumlardada öyle yazmışlar
Evet canım hap bitti ertesi gün gittim 17mm di 2 tane yumurtada vurdu o gün hemenKlomenden sonra vuruldun çatlatma iğnesi dimi
21 günde hemen belli oluyormuymuş ki şaşırık oldum şuan biraz : )Evet canım hap bitti ertesi gün gittim 17mm di 2 tane yumurtada vurdu o gün hemen
Hadi inşallah Allah gönlündekini versin canım :)Selam :) Cuma günü çatlatma iğnemi vurmuştum. Bugün kontrole gittim sabah, yumurta çatlamış. Progestan, elevit ve estrofem verdi doktorum. İnsallah işe yarar.
Amin canım :)Hadi inşallah Allah gönlündekini versin canım :)
Yaaa çok sevindimmm :) Günün geçmiş miydi canım? Tebrik ediyorum :)Buraya güzel haberlerle geldim çok şükür rabbime oldu sanırım kızlar
Yaaa çok sevindimmm :) Günün geçmiş miydi canım? Tebrik ediyorum :)[/QUOTYarın günüm aslında olmadım hala bugün 36. Gün yapayım dedim iyiki yaptım :)
Yumurtan çatladığı için oluyor o canım bende yaşamıştım onu ama bir sorun yok demişti doktorumKızlar bugün çatlatma iğnesinin 5. günü. Kontrolüm vardı çatlamış sorun yok dedi dr ama şimdi benden yine sümüksü bir akıntı geliyor yumurtlama akıntısı gibi, nedir bu acaba ya
Üzerinden beş gün gecince şaşırdım ben de, sağol canım :) Sen de kan testi yaptır öğrenelim değerini :)Yumurtan çatladığı için oluyor o canım bende yaşamıştım onu ama bir sorun yok demişti doktorum
Benim normalde hiç akıntım olmaz ama klomen kullanım günden beri var hı şuan baya baya az ama yine de var hayırlısı Allahtan inşallah olur güzel sonuçlar alırsınız : )Üzerinden beş gün gecince şaşırdım ben de, sağol canım :) Sen de kan testi yaptır öğrenelim değerini :)
Aminnn...Benim normalde hiç akıntım olmaz ama klomen kullanım günden beri var hı şuan baya baya az ama yine de var hayırlısı Allahtan inşallah olur güzel sonuçlar alırsınız : )
Anlamadım ,ben 121 günde hemen belli oluyormuymuş ki şaşırık oldum şuan biraz : )
kuzum tebrik ederim çok güzel bir haber bu :)Buraya güzel haberlerle geldim çok şükür rabbime oldu sanırım kızlar
Ne mutlu oldum. Allah daha güzel haberleri almayı nasip etsinBuraya güzel haberlerle geldim çok şükür rabbime oldu sanırım kızlar
Allah razı olsun sağol canım benim :)Anlamadım ,ben 1
kuzum tebrik ederim çok güzel bir haber bu :)
İnşallah hep birlikte görürüz o güzel haberleri :)Ne mutlu oldum. Allah daha güzel haberleri almayı nasip etsin
Gozun aydin canimBuraya güzel haberlerle geldim çok şükür rabbime oldu sanırım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?