- Konu Sahibi Hediyeediz
-
Amin inşallah canım benimde olursa ilk olucak:)Rabbim bilir işini inşallah o ilk annelik duygusunu ben bu ay tada bilirim ve tabi hepimiz
SaolunAmin canım tedavin hayırlı olsun:)
Hakkında hayırlısı inşallah bize haber ver olur mu :)Hanimlar bende klomen kullaniyorum dun bitti.4 subatta kontrole cagirdi dr .hayirlisi olur ins hepimizin hakkinda
Kişi çok ya konuşulanları net hatırlayamıyorum sizin adet 2 Şubat mıydı daha ne kadar var canımAmin inşallah canım benimde olursa ilk olucak:)
Elbette haber veririm.ins hepimiz guzel haverler aliriz hayirliysaHakkında hayırlısı inşallah bize haber ver olur mu :)
Bende klomen sayesinde geldim buralara kadar adetime son iki gün bakalım ne göreceğim gönülden dua ediyorum ki Rabbim isteyen herkese de bana da nasip etsin :)Elbette haber veririm.ins hepimiz guzel haverler aliriz hayirliysa
Amin ins canim.Rabbim kimseye aratmasinBende klomen sayesinde geldim buralara kadar adetime son iki gün bakalım ne göreceğim gönülden dua ediyorum ki Rabbim isteyen herkese de bana da nasip etsin :)
Yok canım 10 şubat benim daha çok var:)Kişi çok ya konuşulanları net hatırlayamıyorum sizin adet 2 Şubat mıydı daha ne kadar var canım
Ya hadi hakkında hayırlısı son 12 gün :)Yok canım 10 şubat benim daha çok var:)
Aslında 7 şubat olmam lazım açatladıktan 14 gün sonraya denk geliyor tam ama gecikir falan diye 10 şubat diyorum ben :)Ya hadi hakkında hayırlısı son 12 gün :)
Bugun iğneden sonraki 6. Günüm idrar testi yaptım hala pozitif iğne etkisi gitmemiş
Nasıl yani mesela benim adetim bitti ben Ocak 1 de klomen içtim 5 inde bitti 12 sinde doktora gittim oluşmuş ve çatlamış dedi bir gün geç geldiğin için yumurta boyutunu alamadık dedi şimdi benim kaç gün oluyor nasıl hesaplıyorsunuz onu anlamadım : )Aslında 7 şubat olmam lazım açatladıktan 14 gün sonraya denk geliyor tam ama gecikir falan diye 10 şubat diyorum ben :)
Şöyle canım ben 23 Ocak’ta iğne vuruldum 24 ocaktada çatladığını hissettim ağrıdan ve akıntıdan 24 + 14 ekliyorum adet günü içinNasıl yani mesela benim adetim bitti ben Ocak 1 de klomen içtim 5 inde bitti 12 sinde doktora gittim oluşmuş ve çatlamış dedi bir gün geç geldiğin için yumurta boyutunu alamadık dedi şimdi benim kaç gün oluyor nasıl hesaplıyorsunuz onu anlamadım : )
Sanırım kuzum gitmişmi diye merakımdan yaptım ama gitmemişZaten 10. Günden sonra gidiyor diyorlar ya kuzum o yüzden devam ediyordur etki
Neden 14 ekliyorsun ki anlamadım bide ben düzenli adet olmuyorum ya pek bilmiyorumŞöyle canım ben 23 Ocak’ta iğne vuruldum 24 ocaktada çatladığını hissettim ağrıdan ve akıntıdan 24 + 14 ekliyorum adet günü için
Bence az sabret yapma çünkü 11 günde bile pozitifi görme ihtimalin varmış öyle okumuştumSanırım kuzum gitmişmi diye merakımdan yaptım ama gitmemiş
Canım doktorum söyledi 14 gün sonra test yap diye birde araştırdım forumlardada öyle yazmışlarNeden 14 ekliyorsun ki anlamadım bide ben düzenli adet olmuyorum ya pek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?